100% Laagste Prijsgarantie Gratis Transport Boven 2.000 Binnen 5 Werkdagen Geleverd
Hulp nodig? 085 - 401 23 60
Op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur
Tijdens de Bouwvak zijn wij gewoon geopend!

Big-Bag Grind 4/16mm (1m³) 1500 kg

Een big-bag Grind bestaat uit grind van 4 tot 16 mm groot en is geschikt voor vele toepassingen, bijvoorbeeld voor het aanmaken van betonmortels. Een big bag bevat 1500kg.

Waarom materialen bij Brok bestellen?
  • Standaard levering binnen 5 werkdagen
  • Gratis levering boven 2000,-
  • Afhalen is ook mogelijk
  • Ruim 2.800 klanten beoordelen ons met gemiddeld een 8,9
  • Altijd de laagste prijsgarantie

Uitgebreide specificaties

Prijs per stuk incl. btw (NL) 115,00
Besteleenheid per Big-Bag
Gewicht per besteleenheid 1500 kg
Levering Big Bag, zonder pallet
Materiaal Grind
Naam Big-Bag grind 4/16mm
Afhaalmogelijkheid Ja
hulp nodig
Hulp nodig?
085 - 401 23 60
Op werkdagen staan wij van 09.00 tot 17.00 uur voor jou klaar.

Advies nodig?

Mail ons via: [email protected].
Snel iets vragen?
WhatsApp je vraag naar 085 - 401 23 60
(enkel WhatsApp berichten)

Beschrijving

Grind is een erosieproduct dat ontstaan is uit een vast gesteente. Het wordt gebruikt voor het aanmaken van betonmortels. Met een betonmortel kan je een fundering of betonvloeren storten. Een big-bag grind is echter ook geschikt voor in de tuin. Denk bijvoorbeeld aan een terras, een pad of een stukje tuin waar je graag grind wil hebben. Daarnaast kan je een oprit maken met dit grind. De big-bags grind wegen 1500 kg en de grindkorrels hebben een grootte van 4 tot 16 mm. Om er zeker van te zijn dat je genoeg grind hebt voor jouw klus, adviseren wij je om 5% extra te bestellen.

Aanmaken van betonmortel

Voor het aanmaken van betonmortel, ook wel betonspecie, wordt de verhouding 1:2:3 vaak gebruikt als richtlijn. Dit houdt in dat je 1 deel cement (Spenner Portland cement of ENCI Portland cement), 2 delen zand en 3 delen grind dient te gebruiken voor een goede mix. Voor 1 m3 kan je uitgaan van 300kg cement, 600kg zand en 900kg grind. Je moet er rekening mee houden dat betonmortels meestal worden gebruikt voor grotere oppervlakten, waardoor een big-bag grind geschikter is dan een zak grind. 

Sneller werken met een kant-en-klare betonmortel

Er bestaan ook kant-en-klare betonmortels. Aan deze kant-en-klare mortels hoeft alleen maar water toegevoegd te worden om te beginnen met jouw klus. Dit betekent dus dat je geen big-bag grind nodig heeft. In ons assortiment vind je een kant-en-klare betonmortel van Spenner

Grind geeft een klassieke uitstraling aan de tuin

Er zijn tegenwoordig vele soorten grind verkrijgbaar in verschillende kleuren en afmetingen. Grind van 4 tot 16mm is echter een klassieke grindsoort. Dit soort grind wordt nog altijd veel gebruikt in de tuin en dat is ook wel te begrijpen. Met dit grind weet je zeker dat je goed zit, omdat het een authentieke en degelijke uitstraling aan jouw tuin geeft.

Online besteld en thuisbezorgd

Koop jouw Big-Bag Grind 4/16mm (1m³) 1500 kg gemakkelijk online bij Brok Bouwmaterialen. Wij leveren jouw bestelling gewoonlijk binnen 1 tot 5 werkdagen. Wij zorgen ervoor dat de bestelling op de afgesproken locatie wordt bezorgd en laten vooraf weten wanneer we langskomen. Zo geniet je van alle voordelen van het online bestellen van big-bags grind.

Lees meer minder

Reviews

5 sterren gebaseerd op 1 review

Recent bekeken