100% laagste prijsgarantie Achteraf betalen & Betalen in termijnen Aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg
help nodig
Hulp nodig? 085 - 401 23 60
Op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur
Gezien de marktsituatie verwachten we dat productprijzen zullen blijven stijgen. Bestel dus snel en profiteer van de huidige prijzen!

Transport en levertijd

Dit moet u weten over het transport/de levering

De levering van uw order wordt uitsluitend uitgevoerd met een vrachtwagen van 18 meter. Op de vrachtwagen zit een kraan die een reikwijdte heeft van ca. 4 meter. Dit is de enige mogelijkheid qua transport die we aanbieden. U kunt kiezen voor verschillende leveringsopties:

 • Standaard - Binnen 7 werkdagen - € 174,95 : Als u kiest voor deze levering, wordt er binnen 7 werkdagen bij u geleverd. Als u voor 12.00 's middags bestelt, zal uw order diezelfde dag nog verwerkt worden en is de eerst volgende werkdag de eerste werkdag van levering. Als de order na 12:00 's middags wordt besteld, zal de eerst volgende werkdag eerst een verwerkingsdag zijn. Voorbeeld: Maandag 17.00 uur bestellen, is dinsdag verwerken, is woensdag eerste werkdag voor levering. (Let op: weekenden gelden niet als werkdagen).
 • Levering op specifieke werkdag - € 274,95 : U kunt er tijdens het bestellen voor kiezen om uw bestelling op een specifieke werkdag te laten leveren. Houd u er rekening mee dat uw bestelling eerst nog verwerkt moet worden. Als u bijvoorbeeld op maandag voor 12 uur 's middags bestelt, dan zal uw bestelling vanaf vrijdag geleverd kunnen worden. Wij hebben 3 werkdagen nodig om alles te kunnen verwerken.
 • Afhalen Zevenbergschen Hoek - € 15,- : Afhalen is mogelijk vanaf een orderwaarde van €125,00. Alles dient zelf geladen te worden. U krijgt een mail wanneer uw order opgehaald kan worden. Afhalen is mogelijk op werkdagen tussen 9.00 uur en 16.00 uur. De €15,- die in rekening wordt gebracht, zijn de handling kosten.
 • Spoedlevering - € 274,95 : Wilt u met spoed producten geleverd krijgen? Dat kan! Wij bieden u de mogelijkheid om te kiezen voor een spoedlevering. De verwachte levering zal dan binnen 1 tot 3 werkdagen plaatsvinden. Als u bijvoorbeeld op maandag voor 12 uur 's middags bestelt, dan zal uw bestelling uiterlijk donderdag geleverd worden. Houdt hierbij rekening met een eventuele verwerkingsdag.
 • Bezorgen in België - € 225,00 : Levering in België is mogelijk. Ook voor België geldt een verwachte levertijd van 1 tot 7 werkdagen.
 • Levering in Duitsland: Stuur uw adresgegevens naar ons en we vragen na aan onze externe transporteur of ze uw adres kunnen bereiken en tegen welk tarief.
 • Wij kunnen helaas niet leveren op de Waddeneilanden.

Wij kunnen op voorhand geen datum en tijd afspreken. U krijgt echter over het algemeen wel één dag voor levering een e-mail wanneer uw bestelling is ingepland. Deze e-mail wordt doorgaans tussen 16:00 en 19:00 uur verstuurd naar u. Als u de e-mail van de geplande levering, heeft ontvangen, is het niet meer mogelijk om de datum, tijd of plaats van de levering te wijzigen. Op het moment van lossen moet u rekening houden met het volgende:

 • Uw bestelling wordt op een door ons goed bereikbare plaats gelost door uitsluitend een 18 meter lange trailer, direct naast de vrachtwagen op een verharde weg. De kraan van de vrachtwagen kan tot maximaal 4 meter naast of achter de vrachtwagen lossen.
 • Lossen op een andere plek (oprit, tuinpad, tuin, parkeervak o.i.d.) dan de onder het vorige punt genoemde losplaats is ter beoordeling van de chauffeur.
 • De chauffeur zal te allen tijde uw bestelling lossen. Hij zal zo dicht mogelijk op de gewenste plaats lossen. Het ligt er echter aan waar de vrachtwagen kan komen. Het kan dus voorkomen dat de chauffeur niet lost op de gewenste plek, omdat de gewenste plek onbereikbaar blijkt voor hem met een 18 meter lange vrachtwagen.
 • Het is voor u niet noodzakelijk op de aangegeven leverdatum ter plaatse te zijn.
 • De chauffeur zal een foto van de levering maken.
 • Indien u wel aanwezig bent, dient u de goederen te controleren en voor goede ontvangst te tekenen.
 • Omdat er zo snel mogelijk geleverd wordt, is het alleen mogelijk een bijbestelling te plaatsen binnen 24 uur na het plaatsen van uw originele bestelling.

Grote bestellingen

Wanneer u een grote hoeveelheid (meer dan 22 pallet-plaatsen) aan bouwmaterialen bestelt, dan kan het gebeuren dat deze niet in één keer kunnen worden geleverd. Het systeem berekent automatisch voor u hoe vaak een levering moet plaatsvinden - en hoeveel verzendkosten er in rekening gebracht moeten worden.

Geopend tijdens de Bouwvak

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, kunt u ook op ons rekenen tijdens de Bouwvak. U kunt dus op ieder moment van de dag, 365 dagen per jaar online een bestelling bij ons plaatsen! Tijdens de bouwvak zal het transport en de levertijd dus niet anders zijn dan normaal. Daarnaast zijn wij dus gewoon bereikbaar volgens onze reguliere tijden op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur.