100% Laagste Prijsgarantie Gratis Transport Boven 2.000 Binnen 5 Werkdagen Geleverd
Hulp nodig? 085 - 401 23 60
Op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur

Laagste prijsgarantie Brok Bouwmaterialen

Brok Bouwmaterialen garandeert je de laagste prijs. Dit betekent dat je bij ons altijd het voordeligst uit bent. Als je hetzelfde product later ergens anders goedkoper hebt gezien, dan zullen wij het prijsverschil aan je terugstorten. Of als je van tevoren aan ons kunt aantonen dat je de producten ergens anders goedkoper kan krijgen, dan zullen wij het product of de producten voor dezelfde prijs aan je leveren. Hiervoor dien je echter wel contact op te nemen met onze klantenservice. Hetzij telefonisch of via e-mail.

De laagste prijsgarantie geldt voor een aantal producten op onze website. Het gaat om betonblokken, kalkzandsteen blokken en metselstenen. Voor de overige producten geldt geen laagste prijsgarantie.

Voorwaarden laagste prijsgarantie

Wanneer je binnen veertien dagen na aankoop hetzelfde product elders voor een lagere prijs kunt kopen, dan ontvang je van Brok Bouwmaterialen het prijsverschil retour, mits:

  • het product nieuw, compleet en direct uit voorraad leverbaar is. Het moet hierbij gaan om een eerste keuze product (A-keus).
  • het prijsverschil controleerbaar is door middel van een prijslijst, advertentie of schriftelijke bevestiging van de aanbieder. 
  • het gaat om de totaalprijs inclusief verzendkosten. Sommige partijen rekenen namelijk de prijs door in de verzendkosten. Wij garanderen dus de laagste totaalprijs.
  • het product aangeboden wordt door een Nederlands bedrijf en niet door een particulier.
  • uitgesloten zijn aanbiedingen van (opheffings)uitverkopen, faillissementsverkoop, groothandelsverkoop, afwijkende leveringsvoorwaarden (bijvoorbeeld op het terrein van toelating in Nederland, garantie en/of service), demomodellen, beschadigde producten, enzovoort.

Indien je voor aankoop ons kan aantonen dat het product elders en onder bovenstaande voorwaarden voordeliger kan worden aangeschaft, dan zal Brok Bouwmaterialen het product voor dezelfde prijs aan je leveren.

Vragen over onze laagste prijsgarantie?

Wil je weten of je in aanmerking komt voor onze laagste prijsgarantie of heb je een andere vraag? Neem dan contact met ons op door te mailen naar [email protected] of door te bellen naar 085 - 401 2360. Wij zijn op werkdagen tot 17:00 bereikbaar. Je kunt eventueel ook gebruik maken van chat-service om in contact te komen met een van onze medewerkers.