100% laagste prijsgarantie Achteraf betalen & Betalen in termijnen Aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg
help nodig
Hulp nodig? 085 - 401 23 60
Op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur
Op dit moment is er schaarste voor diverse bouwmaterialen. Wij adviseren u dan ook om z.s.m. te bestellen.

Laagste prijsgarantie Brok Bouwmaterialen

Brok Bouwmaterialen garandeert u de laagste prijs. Dit betekent dat u bij ons altijd het voordeligst uit bent. Als u hetzelfde product later ergens anders goedkoper hebt gezien, dan zullen wij het prijsverschil aan u terugstorten. Of als u van tevoren aan ons kunt aantonen dat u de producten ergens anders goedkoper kan krijgen, dan zullen wij het product of de producten voor dezelfde prijs aan u leveren. Hiervoor dient u echter wel contact op te nemen met onze klantenservice. Hetzij telefonisch of via e-mail.

De laagste prijsgarantie geldt voor een aantal producten op onze website. Het gaat om betonblokken, kalkzandsteen blokken en metselstenen. Voor de overige producten geldt geen laagste prijsgarantie.

Voorwaarden laagste prijsgarantie

Wanneer u binnen veertien dagen na aankoop hetzelfde product elders voor een lagere prijs kunt kopen, dan ontvangt u van Brok Bouwmaterialen het prijsverschil retour, mits:

  • het product nieuw, compleet en direct uit voorraad leverbaar is. Het moet hierbij gaan om een eerste keuze product (A-keus).
  • het prijsverschil controleerbaar is door middel van een prijslijst, advertentie of schriftelijke bevestiging van de aanbieder. 
  • het gaat om de totaalprijs inclusief verzendkosten. Sommige partijen rekenen namelijk de prijs door in de verzendkosten. Wij garanderen dus de laagste totaalprijs.
  • het product aangeboden wordt door een Nederlands bedrijf en niet door een particulier.
  • uitgesloten zijn aanbiedingen van (opheffings)uitverkopen, faillissementsverkoop, groothandelsverkoop, afwijkende leveringsvoorwaarden (bijvoorbeeld op het terrein van toelating in Nederland, garantie en/of service), demomodellen, beschadigde producten, enzovoort.

Indien u voor aankoop ons kan aantonen dat het product elders en onder bovenstaande voorwaarden voordeliger kan worden aangeschaft, dan zal Brok Bouwmaterialen het product voor dezelfde prijs aan u leveren.

Vragen over onze laagste prijsgarantie?

Wilt u weten of u in aanmerking komt voor onze laagste prijsgarantie of heeft u een andere vraag? Neem dan contact met ons op door te mailen naar [email protected] of door te bellen naar 085 - 401 2360. Wij zijn op werkdagen tot 17:00 bereikbaar. U kunt eventueel ook gebruik maken van chat-service om in contact te komen met een van onze medewerkers.