100% laagste prijsgarantie Achteraf betalen & Betalen in termijnen Aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg
Hulp nodig? 085 - 401 23 60
Op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur

Betaalmethoden

Bij Brok Bouwmaterialen kun je jouw bestelling op verschillende manieren betalen. Lees op deze pagina wat iedere betaalmethode inhoudt en welke voorwaarden eraan verbonden zijn. Wij hanteren een levertijd van 1 tot 5 werkdagen. Deze levertijd gaat in op het moment dat wij de betaling hebben ontvangen. 

iDEAL

iDEAL is de meest gekozen betaalmethode. Het is een online betaalmiddel dat banken aanbieden op basis van internetbankieren. Bij een iDEAL betaling wordt het geld direct overgeboekt van jouw rekening naar onze rekening. Een iDEAL betaling is vertrouwd, veilig en gemakkelijk. Na de betaling wordt jouw rekeningsaldo direct bijgewerkt. Er zijn geen verdere kosten verbonden aan een iDEAL betaling. Wanneer wij de betaling voor 12.00 uur hebben ontvangen gaat de levertijd de eerstvolgende werkdag in.

Mastercard

Mastercard is een internationale betalingsmethode die werkt middels een creditcard. Als je met Mastercard betaalt, wordt dit het einde van de maand van jouw rekening afgeschreven. De bestedingslimiet van Mastercard is standaard € 2.500, dit kan handmatig verhoogd of verlaagd worden. Wanneer wij de betaling voor 12.00 uur hebben ontvangen gaat de levertijd de eerstvolgende werkdag in. 

Visa is een internationale betalingsmethode die werkt middels een creditcard. Als je met Visa betaalt, wordt dit het einde van de maand van jouw rekening afgeschreven. De bestedingslimiet van Visa is standaard € 2.500, dit kan handmatig verhoogd of verlaagd worden. Wanneer wij de betaling voor 12.00 uur hebben ontvangen gaat de levertijd de eerstvolgende werkdag in.

Handmatige overboeking

Als je kiest voor deze betaalmethode kun je het geld zelf, handmatig, overboeken. Je ontvangt direct na het plaatsen van de bestelling een e-mail met gegevens voor de betaling. De levertijd gaat in op het moment dat wij het geld op onze rekening hebben ontvangen. Let op: het kan tot drie werkdagen duren voordat het geld is overgeschreven. Omdat het gaat om privégegevens kunnen wij van tevoren niet inzien op welke dag het geld op onze rekening staat.

Bancontant

Bancontant is sterk vergelijkbaar met iDEAL en wordt vooral gebruikt in België. Het is een online betaalmiddel dat banken aanbieden op basis van internetbankieren. Bij een Bancontant betaling wordt het geld direct overgeboekt van jouw rekening naar onze rekening. Na de betaling wordt jouw rekeningsaldo direct bijgewerkt. Er zijn geen verdere kosten verbonden aan een Bancontant betaling. Wanneer wij de betaling voor 12.00 uur hebben ontvangen gaat de levertijd de eerstvolgende werkdag in.

Riverty

Tot een bedrag van € 2.500 kun je achteraf betalen met Riverty. Als je kiest voor Riverty dien je de bedrijfsnaam en het KvK-nummer in te vullen, hier hoef je geen account voor aan te maken. Riverty schiet jouw bestelling voor, wanneer wij de betaling voor 12.00 uur hebben ontvangen gaat de levertijd de eerstvolgende werkdag in. Je ontvangt na het plaatsen van de bestelling een e-mail van Riverty met het betaaloverzicht, na ontvangst van jouw bestelling kun je betalen via deze e-mail of met de Riverty app. Als je de bestelling hebt ontvangen en je wilt het niet houden kan Riverty de betaling 10 dagen op pauze zetten. In deze tijd kan je de bestelling retourneren. Let op: aan het retourneren van een bestelling zijn wel kosten verbonden, lees de voorwaarden van retourneren. Er worden voor deze betaalmethode extra kosten gehanteerd van 1,5% van het totaalbedrag. 

Spraypay

Met SprayPay – Gespreid betalen kan je jouw bestelling in 12,18,24 of 36 maandelijkse termijnen betalen. Wil jij eerder of extra aflossen? Dit kan altijd boetevrij. Eigenlijk bepaal jij zelf de looptijd. Deze betaalmethode gaat gepaard met extra kosten, zoals rentekosten. Gespreid betalen is mogelijk vanaf €250,- tot €5000,-.

De voordelen van SprayPay:
  • Geen éénmalige hoge uitgave
  • Vast maandbedrag. Na 30 dagen wordt het eerste termijn afgeschreven
  • Extra of eerder aflossen is 100% boetevrij
  • Na 30 dagen wordt het eerste termijn geïncasseerd
Om met SprayPay te kunnen betalen moeten de volgende stappen worden doorlopen:
  • Inkomsten / lasten toets
  • IDIN identificatie via jouw bank
  • Overeenkomst + automatische incasso digitaal ondertekenen
Zodra de bestelling is goedgekeurd wordt de bestelling direct in behandeling genomen. Wil je meer informatie over SprayPay? Ga naar www.spraypay.nl

Klarna

Via de betaalmethode Klarna kan je jouw order bestellen, geleverd krijgen en achteraf betalen. Klarna schiet het bedrag aan ons voor, je hoeft pas binnen 30 dagen te betalen. Dit is mogelijk tot een bedrag van €2.500,-. Het is bij Klarna ook mogelijk om de betaling te spreiden in termijnen, Klarna regelt dit voor je. Er worden voor deze betaalmethode extra kosten gehanteerd van 1,5% van het totaalbedrag. 

Billink

Betalen met Billink geeft de mogelijkheid om de factuur te betalen nadat de order is geleverd. De betaling dient binnen 14 dagen binnen te zijn. Voor consumenten kan dit tot een bedrag van €2.500,-, voor bedrijven kan dit tot een bedrag van €10.000,-.