100% Laagste Prijsgarantie Gratis Transport Boven 2.000 Binnen 5 Werkdagen Geleverd
Hulp nodig? 085 - 401 23 60
Op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur
SPECIALE ACTIE: Tot en met vrijdag 17:00 uur GRATIS LEVERING voor alle orders boven de €1.500!

Betaalmethoden

Bij Brok Bouwmaterialen kun je jouw bestelling op verschillende manieren betalen. Lees op deze pagina wat iedere betaalmethode inhoudt en welke voorwaarden eraan verbonden zijn. Wij hanteren een levertijd van 1 tot 5 werkdagen. Deze levertijd gaat in op het moment dat wij de betaling hebben ontvangen. 

iDEAL

iDEAL is de meest gekozen betaalmethode. Het is een online betaalmiddel dat banken aanbieden op basis van internetbankieren. Bij een iDEAL betaling wordt het geld direct overgeboekt van jouw rekening naar onze rekening. Een iDEAL betaling is vertrouwd, veilig en gemakkelijk. Na de betaling wordt jouw rekeningsaldo direct bijgewerkt. Er zijn geen verdere kosten verbonden aan een iDEAL betaling. Wanneer wij de betaling voor 12.00 uur hebben ontvangen gaat de levertijd de eerstvolgende werkdag in.

Mastercard

Mastercard is een internationale betalingsmethode die werkt middels een creditcard. Als je met Mastercard betaalt, wordt dit het einde van de maand van jouw rekening afgeschreven. De bestedingslimiet van Mastercard is standaard € 2.500, dit kan handmatig verhoogd of verlaagd worden. Wanneer wij de betaling voor 12.00 uur hebben ontvangen gaat de levertijd de eerstvolgende werkdag in. Voor deze betaalmethode worden er extra kosten in rekening gebracht, namelijk 3% van de orderwaarde.

Visa is een internationale betalingsmethode die werkt middels een creditcard. Als je met Visa betaalt, wordt dit het einde van de maand van jouw rekening afgeschreven. De bestedingslimiet van Visa is standaard € 2.500, dit kan handmatig verhoogd of verlaagd worden. Wanneer wij de betaling voor 12.00 uur hebben ontvangen gaat de levertijd de eerstvolgende werkdag in. Voor deze betaalmethode worden er extra kosten in rekening gebracht, namelijk 3% van de orderwaarde.

Handmatige overboeking

Als je kiest voor deze betaalmethode kun je het geld zelf, handmatig, overboeken. Je ontvangt direct na het plaatsen van de bestelling een e-mail met gegevens voor de betaling. De levertijd gaat in op het moment dat wij het geld op onze rekening hebben ontvangen. Let op: het kan tot drie werkdagen duren voordat het geld is overgeschreven. Omdat het gaat om privégegevens kunnen wij van tevoren niet inzien op welke dag het geld op onze rekening staat.

Bancontant

Bancontant is sterk vergelijkbaar met iDEAL en wordt vooral gebruikt in België. Het is een online betaalmiddel dat banken aanbieden op basis van internetbankieren. Bij een Bancontant betaling wordt het geld direct overgeboekt van jouw rekening naar onze rekening. Na de betaling wordt jouw rekeningsaldo direct bijgewerkt. Er zijn geen verdere kosten verbonden aan een Bancontant betaling. Wanneer wij de betaling voor 12.00 uur hebben ontvangen gaat de levertijd de eerstvolgende werkdag in.

Klarna

Via de betaalmethode Klarna kan je jouw order bestellen, geleverd krijgen en achteraf betalen. Klarna schiet het bedrag aan ons voor, je hoeft pas binnen 30 dagen te betalen. Dit is mogelijk tot een bedrag van €1.000,-. Het is bij Klarna ook mogelijk om de betaling te spreiden in termijnen, Klarna regelt dit voor je. 

Billink

Betalen met Billink geeft de mogelijkheid om de factuur te betalen nadat de order is geleverd. De betaling dient binnen 14 dagen binnen te zijn. Voor consumenten kan dit tot een bedrag van €2.500,-, voor bedrijven kan dit tot een bedrag van €10.000,-.