100% laagste prijsgarantie Meer dan 15000 tevreden Klanten Aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg
help nodig
Hulp nodig? 085 - 401 23 60
Op werkdagen van 09.00 tot 17.00 en van 19.00 tot 22.00
Let op: Voor verschillende bouwmaterialen is er sprake van schaarste. Wij raden u aan om zo snel mogelijk te bestellen!

Afhalen

Afhalen van bouwmaterialen

Afhalen is mogelijk. Tijdens het afrekenen wordt dit omschreven als 'Afhalen Zevenbergschen Hoek (Gratis)'. Afhalen is alleen mogelijk nadat een bestelling is geplaatst. Het is dus niet mogelijk om af te halen alvorens online een bestelling te hebben geplaatst. 

Nadat u uw bestelling heeft geplaatst en betaald op onze website, zullen wij u via de mail laten weten wanneer de bestelling klaarstaat. Ook mailen wij u tegelijkertijd het afhaaladres. Hier kunt u tussen 09:00 en 16:00 uur uw bestelling afhalen. Houd er rekening mee dat alles zelf geladen dient te worden.

Afhalen is alleen mogelijk voor bestellingen waarbij de orderwaarde boven de 125 euro ligt. 

Let op: u kunt alleen uw bestelling afhalen als u betonblokken, kalkzandsteen blokken, metselstenen, cellenbetonblokken, cement, bouwstaal of zand bestelt. De overige producten zijn helaas niet af te halen, omdat deze rechtstreeks van de leverancier komen.

Geopend tijdens de Bouwvak

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, kunt u ook op ons rekenen tijdens de Bouwvak. U kunt dus op ieder moment van de dag, 365 dagen per jaar online een bestelling bij ons plaatsen! Tijdens de bouwvak zal het afhalen dus niet anders zijn dan normaal. Daarnaast zijn wij dus gewoon bereikbaar volgens onze reguliere tijden op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur en van 19.00 tot 22.00 uur.