100% Laagste Prijsgarantie Gratis Transport Boven 2.000 Binnen 5 Werkdagen Geleverd
Hulp nodig? 085 - 401 23 60
Op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur
SPECIALE ACTIE: Tot en met vrijdag 17:00 uur GRATIS LEVERING voor alle orders boven de €1.500!

Retourneren

Informatie over retourneren

Wanneer wij uw bestelling succesvol hebben ontvangen gaan we uw bestelling zo snel mogelijk inplannen zodat deze naar verwachting binnen 5 werkdagen bij u geleverd wordt. Wilt u de bestelling annuleren nadat u heeft besteld? Doe dit dan binnen 24 uur. Let hierbij op: Annuleren is alleen mogelijk als de bestelling nog niet is ingepland. Als u na 24 uur uw bestelling annuleert, worden hier helaas kosten voor in rekening gebracht. Deze annuleringskosten worden door ons gemaakt vanwege onder andere het verwerken van uw bestelling of als er speciaal materialen voor de bestelling zijn besteld.

Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht.

Het kan natuurlijk ook gebeuren dat u, om wat voor een reden dan ook, niet volledig tevreden bent over de geleverde bestelling. Wij hopen natuurlijk van niet, maar we realiseren ons dat dit mogelijk kan gebeuren. Hieronder hebben wij daarom alle belangrijke informatie omtrent retourneren van het product en garantie op een rij gezet.

Herroepingsrecht

Let op: Voor een goede afwikkeling van het retourneren raden wij u aan om eerst contact op te nemen met [email protected].

In het kader van de Wet Kopen op Afstand heeft u als consument bij het doen van aankopen via Internet recht op een 'afkoelingsperiode' van 14 dagen na aflevering van het product. Dit betekent dat u binnen 14 dagen na ontvangst van de producten de overeenkomst kunt ontbinden. U bent zelf verantwoordelijk voor de kosten van de retourzending, het advies is dan ook om dit in overleg met BouwmaterialenKopen.com te doen. U dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken. Wij maken het aankoopbedrag en de eventuele verzendkosten van de heenzending zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen aan u over. Deze termijn gaat in op het moment dat de consument de artikelen terugstuurt, of aangeeft terug te willen sturen.

Houd bij het retourneren rekening met het volgende:

  • Wij vragen u om het product compleet, goed en degelijk verpakt en inclusief een aankoopbewijs, bijvoorbeeld de (kopie van de) aankoopnota, terug te sturen.
  • U dient het product terug sturen in de staat waarin u het ontvangen heeft. Is het product zichtbaar gebruikt of beschadigd, dan zal daarvoor een vergoeding in rekening worden gebracht.
  • Indien u van uw herroepingsrecht gebruik maakt, dient u het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan Brok Bouwmaterialen te retourneren.
  • Wanneer het product bij ontvangst niet compleet of heel is, zal daarvoor een vergoeding in rekening worden gebracht.
  • U heeft het recht het product in die mate uit te pakken en te gebruiken voor zover dat nodig is om te beoordelen of u het product wenst te houden.
  • Neemt u in geval van twijfel contact op met onze klantenservice (085 401 23 60) of maak gebruik van onze chat-service, beide zijn van maandag t/m vrijdag bereikbaar van 09.00 - 17.00 uur.
  • Retouradres is Spoordreef 1, 4765 SP te Zevenbergschen Hoek.
  • Wanneer de verkoper het product heeft gefinancierd, bijvoorbeeld door het verstrekken van een lening, wordt de financieringsovereenkomst automatisch ontbonden als de consument gebruikmaakt van het herroepingsrecht.

Om gebruik te maken van het herroepingsrecht kunt u gebruik maken van het modelformulier voor herroeping. U bent hier niet tot verplicht, maar dit formulier zou het u makkelijker kunnen maken om te retourneren. Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Verzendkosten bij het retourneren

Voor het retourneren worden de werkelijke transportkosten gerekend. Hoe meer pallets u wilt retourneren, hoe hoger de transportkosten zullen zijn. Bedenk hoeveel pallets u wilt retourneren en dan vindt u hieronder het bedrag dat u aan transportkosten moet betalen om deze pallets op te laten halen.

Dit zijn de werkelijke kosten die de transporteur rekent voor de gehele rit (heen en terug).

1 pallet: €291,61
2 of 3 pallets: €331,54
4 of 5 pallets:  €384,78
6 of 7 pallets:  €451,33
8 of 9 pallets:  €504,57
10 pallets: €557,81
11 pallets: €611,05
12 pallets: €690,91
13 pallets: €730,84
14 pallets: €757,46
15 pallets: €784,08
16 pallets: €810,70
17 pallets: €837,32
18 pallets: €863,94
19 pallets: €867,33
20 pallets: €893,22
21 pallets: €919,12
22 pallets: €945,01

 

Retourneren van bestratingsproducten

Voor het retourbeleid van bestratingsproducten gelden dezelfde herroepingsrechten en plichten als vermeld in hoofdstuk "herroepingsrecht". Echter geldt hier een ander retouradres. De goederen (enkel in gehele pakketten) worden opgehaald door de transporteur waardoor het retouradres niet hoeft te worden aangegeven. De kosten van het retourneren is op aanvraag en is afhankelijk van o.a. de afstand vanaf de transporteur. Daarnaast geldt een terug betaling van 70% van het aankoopbedrag mits de goederen in dezelfde staat verkeren zoals deze geleverd waren.