100% laagste prijsgarantie Achteraf betalen & Betalen in termijnen Aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg
help nodig
Hulp nodig? 085 - 401 23 60
Op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur
Gezien de marktsituatie verwachten we dat productprijzen zullen blijven stijgen. Bestel dus snel en profiteer van de huidige prijzen!

Monsterstenen aanvraag

Alles weten over het aanvragen van monsterstenen


Met de foto’s proberen wij u een zo goed mogelijk beeld te geven van de metselstenen. Twijfelt u echter nog over de kleur of structuur van de metselstenen of wilt u de steen vooraf bekijken? Vraag een monstersteen aan!
Voor België, klikt u dan hier


Monsterstenen bestellen voor Nederland werkt als volgt:

1. Klik op de link om monsterstenen te bestellen.
2. Vul alle velden correct in.
3. Geef hierbij aan welke monsterstenen u wilt ontvangen (max. 2 soorten).
4. Als alles is ingevuld, ontvangt u een e-mail met een bevestiging en een betaallink van €15,- (Nederland). 
5. Als de betaling is voldaan, worden de metselstenen die vallen onder de 'metselstenen acties' binnen 3 werkdagen geleverd, de overige metselstenen worden binnen 7 werkdagen geleverd.


De monsterstenen zullen worden geleverd via de pakketpost. De metselstenen die vallen onder 'metselstenen acties' worden binnen 3 werkdagen bezorgd, de overige metselstenen worden binnen 7 werkdagen bezorgd. Wanneer u achteraf besluit stenen te bestellen, krijgt u het bedrag van €15,00 (Nederland) verrekend met uw bestelling.

Let op: sommige stenen hebben wij niet beschikbaar als monstersteen. Wij zullen u hier tijdig via e-mail over informeren. Daarnaast adviseren wij u om snel te beslissen of u de partij wil hebben, dit omdat de voorraad van de metselstenen erg veranderd op dit moment. De kans is reëel dat daarbij een overgangspartij uitverkocht is als u twee of drie weken wacht met bestellen.