100% laagste prijsgarantie Meer dan 15000 tevreden Klanten Aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg
help nodig
Hulp nodig? 085 - 401 23 60
Op werkdagen van 09.00 tot 17.00 en van 19.00 tot 22.00
Let op: Voor verschillende bouwmaterialen is er sprake van schaarste. Wij raden u aan om zo snel mogelijk te bestellen!

Big-Bag Beton (Zand+Grind) (1m³) 1500 kg

Big-Bag Beton (Zand+Grind) (1m³) 1500 kg

Een big-bag Beton (1m³) bestaat uit kunstmatig steenachtig materiaal en is geschikt voor het aanmaken van betonmortels. Het is een mix tussen zand en grind. Voor één big-bag Beton van 1500 kg heeft u 12 zakken Portland cement nodig om het te verwerken.

Waarom online bestellen?
  • Alle informatie op één plaats
  • U zit niet vast aan openingstijden
  • Een order weegt gem. 10.000 kg
  • Altijd de laagste prijsgarantie
  • Vaste transportkosten van € 149,95
Meer foto’s
Beschrijving Uitgebreide specificaties Gerelateerde producten Recent bekeken

Belangrijke Specificaties

Prijs per stuk incl. btw (NL) € 82,89
Besteleenheid per Big-Bag
Gewicht per besteleenheid 1500 kg
Levering Big Bag, zonder pallet
Materiaal Zand & grind
Uitgebreide specificaties

Uitgebreide specificaties

Prijs per stuk incl. btw (NL) € 82,89
Besteleenheid per Big-Bag
Gewicht per besteleenheid 1500 kg
Levering Big Bag, zonder pallet
Materiaal Zand & grind
hulp nodig
Hulp nodig?
085 - 401 23 60
Op werkdagen staan wij van 09.00 tot 17.00 en van 19.00 tot 22.00 uur voor u klaar.

Advies nodig?

Mail ons via: [email protected].
Snel iets vragen?
WhatsApp je vraag naar 085 - 401 23 60
(enkel WhatsApp berichten)

Beschrijving

Een big-bag beton, een mix tussen zand en grind, wordt gebruikt voor het aanmaken van betonmortels. Met een betonmortel kunt u een fundering of betonvloeren storten. De big bags beton wegen 1500 kg en de zandkorrels hebben een grootte van 0 tot 3 mm. Daarnaast hebben de grindkorrels een grootte van 8 tot 32 mm. Om er zeker van te zijn dat u genoeg big-bags beton heeft voor uw klus, adviseren wij u om 5% extra te bestellen.

Aanmaken van betonmortel

Voor het aanmaken van betonmortel, ook wel betonspecie, wordt de verhouding 1:2:3 vaak gebruikt als richtlijn. Dit is echter niet van toepassing op een big-bag beton. Door de samenstelling van zand en grind hoeft u er alleen nog maar Portland cement bij te doen. Dit houdt in dat u 1 deel portlandcement en 4 delen zand/grind dient te gebruiken. Voor een goede verhouding moet u uitgaan van 12 zakken Spenner Portland cement of ENCI Portland cement en één big-bag Beton van 1500 kg. Ook moet er water worden toegevoegd aan het mengsel. Hierdoor ontstaat een prima te verwerken mortel en dit zal ook resulteren in stortwerk van uitstekende kwaliteit.

Samenstelling van een big-bag beton

Een big-bag beton bevat een kunstmatig steenachtig materiaal dat als bouwmateriaal wordt gebruikt. Het moderne beton in Nederland is samengesteld uit het bindmiddel cement en uit een of meer toeslagmaterialen zoals zand, grind of steenslag. Cement heeft de eigenschap dat het door toevoeging van water verhardt. Bij Brok Bouwmaterialen zult u alleen het zand en grind gemengd krijgen en zal het cement er apart bijbesteld moeten worden. De fijnheid van het zand betreft 0 tot 3 mm en van het grind 8 tot 32 mm.

Sneller werken met een kant-en-klare betonmortel

Er bestaan ook kant-en-klare betonmortels. Aan deze kant-en-klare mortels hoeft alleen maar water toegevoegd te worden om te beginnen met uw klus. Dit betekent dus dat u geen big-bag beton nodig heeft. In ons assortiment vindt u een kant-en-klare betonmortel van Spenner.

Online besteld en thuisbezorgd

Koop uw Big-Bag Beton (Zand/Grind) (1m³) 1500 kg gemakkelijk online bij Brok Bouwmaterialen. Wij leveren uw bestelling gewoonlijk binnen 1 tot 7 werkdagen. Wij zorgen ervoor dat de bestelling op de afgesproken locatie wordt bezorgd en laten vooraf weten wanneer we langskomen. Zo geniet u van alle voordelen van het online bestellen van big-bags beton.

Lees meer minder

Recent bekeken