100% laagste prijsgarantie Meer dan 15000 tevreden Klanten Aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg
help nodig
Hulp nodig? 085 - 401 23 60
Op werkdagen van 09.00 tot 17.00 en van 19.00 tot 22.00
Op dit moment is er schaarste voor diverse bouwmaterialen. Wij adviseren u dan ook om z.s.m. te bestellen.

Blokkenlijm

Blokkenlijm voor de kalkzandsteen blokken.

Lees meer minder

1 items gevonden

Blokkenlijm

Kalkzandsteen blokkenlijm

Op Brok Bouwmaterialen vindt u goedkope kalkzandsteen blokkenlijm. Deze lijm is zowel geschikt voor kalkzandsteenblokken als voor cellenbetonblokken. Dat maakt dit product breed inzetbaar.

Gebruik van Duo blokkenlijm

Duo blokkenlijm is een droog vervaardigd mengsel van wit cement, zand (met een speciale korrelopbouw) en organische hulpstoffen. Voor deze lijm hoeft u enkel water toe te voegen om aan de slag te gaan. Dit is dus een kant en klaar product.

U kunt met deze blokkenlijm zowel cellenbeton blokken als kalkzandsteen lijm blokken en vellingblokken lijmen. Dit product is dus voor meerdere blokken geschikt. 

De Duo lijm is beschikbaar in zakken van 20kg. Daarnaast is de lijm makkelijk te verwerken.

Verbruik kalkzandsteen lijm en kalkzandstenen

Het verbruik van de kalkzandsteen- en cellenbetonblokken lijm is afhankelijk van het formaat blokken die u gebruikt. Zo heeft u bij grote formaat blokken relatief minder lijm nodig dan bij kleinere blokken. 

Alle kalkzandsteen is heel gemakkelijk te verwerken. Kalkzandsteen is flexibel en breed toepasbaar. Het kan eigenlijk gebruikt worden voor elk type bouwwerk. Door de diverse soorten en maten kan kalkzandsteen voor diverse klussen gebruikt worden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het bouwen van een mooie garage, een schuur in de tuin, een binnenmuur in huis of een aanbouw achter je huis. U zoekt gewoonweg de juiste maat voor het type klus en u kunt beginnen.

Op de website van Brok Bouwmaterialen wordt het daarom altijd duidelijk aangegeven hoeveel lijm u ongeveer per m2 nodig dient te hebben. Deze informatie is te vinden op de productpagina van uw gewenste blokken. 

Wilt u liever kalkzandsteen metselen, dan kunt u hiervoor terecht bij onze kalkzandsteen metselblokken en metselstenen.

Waar kunt u rekening mee houden?

Houdt er rekening mee dat dit een inschatting is en dat wij dus aanraden om zeker 5% extra blokkenlijm aan te schaffen. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan tijdens het bouwen. 

LET OP: Wanneer u kalkzandsteen lijm droog en vorstvrij opslaat, kan het minstens 15 maanden houdbaar blijven.