100% laagste prijsgarantie Meer dan 15000 tevreden Klanten Aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg
help nodig
Hulp nodig? 085 - 401 23 60
Op werkdagen van 09.00 tot 17.00 en van 19.00 tot 22.00
Wij zijn al sinds 1944 de schakel tussen u en de fabrikant! Ondanks deze moeilijke tijden leveren wij nog gewoon binnen 7 werkdagen in heel Nederland en België

Bakstenen

Nieuwe bakstenen in diverse soorten, maten en prijzen. Voor zowel particulier als zakelijk.

Lees meer minder

65 items gevonden

Nieuwe bakstenen in diverse soorten en maten

Of u nu op zoek bent naar Aanbiedingen of misschien toch exclusieve baksteen, u vindt het allemaal hier. Wij hebben diverse soorten op voorraad, zowel Handvorm als Vormbak. Als u vandaag bestelt zorgen wij dat de stenen binnen 7 werkdagen worden geleverd. U kunt direct en veilig online bestellen. 

Bakstenen zijn in verschillende soorten en maten verkrijgbaar

In heel Europa worden er diverse soorten en maten gebruikt. Zo zijn er de dikformaat stenen, waalformaat stenen, hilversumsformaat stenen, etc. Echter wordt er in Nederland voornamelijk gebouwd met de waalformaat baksteen. In onze webshop zult u dus ook voornamelijk waalformaat bakstenen vinden. Wij hebben ook een aantal stenen in dikformaat en hilversumsformaat.

Daarnaast zijn er in principe twee soorten bakstenen, handvorm (HV) en vormbak (VB). Handvorm wil zeggen dat de steen een 'grillig' uiterlijk heeft, terwijl een vormbaksteen juist een strak uiterlijk heeft. Elke kleur steen is in zowel handvorm als vormbak te bestellen, dus let hier goed op als u gaat bestellen.

Ook qua prijs kunt u bij ons alle kanten op

Wij hebben zowel premium bakstenen als goedkope vuilwerkstenen. Welke u gaat kiezen, hangt waarschijnlijk erg af van de klus waarvoor u de stenen gaat gebruiken. Voor een binnenmuur zal u al snel uitkomen bij vuilwerkstenen à €0,13 per stuk. Deze zijn prima te verwerken en qua kleur maakt het geen verschil.

Bent u op zoek naar een specifieke baksteen?

Het kan zijn dat u een specifieke kleur steen zoekt die bijvoorbeeld past bij uw huis. Dan kunt u het beste een foto sturen van uw huis, wij kunnen dan zeggen om welke steen het waarschijnlijk gaat. Daarnaast kunt u een monstersteen aanvragen.