100% Laagste Prijsgarantie Gratis Transport Boven 2.000 Binnen 5 Werkdagen Geleverd
Hulp nodig? 085 - 401 23 60
Op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur

Big-Bag Ophoogzand (1m³) 1400 kg

Een big-bag Ophoogzand (1m³), ook wel vulzand of aanvulzand genoemd, is geschikt voor het verhogen of aanvullen van een tuin, een oprit of een pad. Naast dat het eenvoudig in gebruik is, is het ook de meest voordelige zandsoort in ons assortiment.

Waarom materialen bij Brok bestellen?
  • Standaard levering binnen 5 werkdagen
  • Gratis levering boven 2.000,-
  • Afhalen is ook mogelijk
  • Ruim 2.800 klanten beoordelen ons met gemiddeld een 8,9
  • Altijd de laagste prijsgarantie

Uitgebreide specificaties

Prijs per stuk incl. btw (NL) € 70,99
Besteleenheid per Big-Bag
Gewicht per besteleenheid 1400 kg
Levering Big Bag, zonder pallet
Materiaal Zand
Afhaalmogelijkheid Ja
hulp nodig
Hulp nodig?
085 - 401 23 60
Op werkdagen staan wij van 09.00 tot 17.00 uur voor jou klaar.

Advies nodig?

Mail ons via: [email protected].
Snel iets vragen?
WhatsApp je vraag naar 085 - 401 23 60
(enkel WhatsApp berichten)

Beschrijving

Ophoogzand is zand voor ophoging en aanvulling van tuinen, opritten, paden en andere oppervlakken. Zo is het niet alleen geschikt als ondergrond voor jouw bestrating of voor het verhogen van verzakte oppervlakken, maar kan je het ook gebruiken als (aan)vulzand in jouw tuin voor bijvoorbeeld kuilen/gaten of drooglegde vijvers. Ophoogzand is volgens het bouwstoffenbesluit niet geschikt voor andere toepassingen dan ophoging/aanvulling. Wij van Brok Bouwmaterialen raden je dan ook aan om het alleen voor deze doeleinden te gebruiken. Een big-bag ophoogzand bestaat uit 1400 kg zand en het is de meest voordelige zandsoort in assortiment. Om er zeker van te zijn dat je genoeg ophoogzand hebt voor jouw klus, adviseren wij je om 5% extra te bestellen.

Ophoogzand wordt niet gezeefd

Aan ophoogzand worden bijna geen eisen gesteld. Zo wordt het ophoogzand niet gezeefd en maakt het niet uit welke vorm of welke korrelgrootte de zandkorrels hebben. Er wordt echter wel gekeken of het ophoogzand niet vervuild is. Dit zorgt voor zuiver zand en dat is beter voor de grond.

De mogelijkheden met ophoogzand zijn eindeloos

Naast dat ophoogzand gebruikt kan worden voor het verhogen van bepaalde oppervlakten is het ook zeer geschikt als vulzand voor bijvoorbeeld het dichten van een vijver of het opvullen van gaten/kuilen in de tuin. Ook onder jouw bestrating is ophoogzand zeer geschikt. Een big-bag ophoogzand levert voldoende zand voor grote oppervlakken.

Online besteld en thuisbezorgd

Koop jouw Big-Bag Ophoogzand (1m³) 1400 kg gemakkelijk online bij Brok Bouwmaterialen. Wij leveren jouw bestelling gewoonlijk binnen 1 tot 5 werkdagen. Wij zorgen ervoor dat de bestelling op de afgesproken locatie wordt bezorgd en laten vooraf weten wanneer we langskomen. Zo geniet je van alle voordelen van het online bestellen van ophoogzand.

Lees meer minder

Reviews

5 sterren gebaseerd op 1 review

Recent bekeken