100% laagste prijsgarantie Achteraf betalen & Betalen in termijnen Aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg
Hulp nodig? 085 - 401 23 60
Op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur

  • Inmiddels hebben wij al tienduizenden klanten geholpen bij hun eigen project
  • Al meer dan 2.200 reviews ontvangen met een gemiddelde score van 8,7

Laatste update: 25 april 2023

Inspiratie nodig voor jouw bestratingsproject?

In deze blog willen we je graag inspiratie bieden voor jouw volgende bestratingsproject. Of je nu een nieuwe oprit, terras of tuinpad wilt aanleggen, er zijn eindeloos veel mogelijkheden om je buitenruimte op te knappen en een persoonlijke touch te geven. Om je op weg te helpen, hebben we verschillende collages samengesteld die je hopelijk kunnen inspireren en helpen bij het maken van keuzes. Of je nu houdt van strakke lijnen, organische vormen, kleurrijke accenten of juist van een minimalistische stijl, er is voor ieder wat wils. Dus laat je creativiteit de vrije loop en laat je inspireren door de vele mogelijkheden die er zijn!

Bekijk ook de Kijlstra brochure!

Bekijk rechts de Kijlstra brochure te om inspiratie op te doen voor jouw bestratingsproject. In de brochure vind je een uitgebreid assortiment van stenen, tegels en toebehoren, met verschillende kleuren, maten en afwerkingen. Hierdoor kun je een weloverwogen keuze maken en jouw buitenruimte omtoveren tot een prachtige plek waar je van kunt genieten. Bekijk de brochure en laat je inspireren door de vele mogelijkheden die Kijlstra te bieden heeft!

 

Inspiratie betonklinkers

Betonklinkers collage

Voor de betonklinkers hebben we een collage samengesteld van verschillende en uiteenlopende betonklinkers. Of je nu op zoek bent naar een moderne uitstraling of juist meer van een klassieke stijl houdt, er is voor ieder wat wils te vinden in hun smaak en stijl. Blader gerust door onze selectie om inspiratie op te doen en te ontdekken welke betonklinkers het beste passen bij jouw bestratingsproject. Daarnaast zijn betonklinkers erg populair voor het aanleggen van een oprit.

Populaire betonklinkers

Inspiratie waaltjes

Waaltjes collage

Voor de waaltjes hebben we een inspiratiecollage samengesteld met diverse soorten en kleuren waaltjes. Of je nu een rustieke sfeer wilt creëren of juist een meer eigentijdse uitstraling wilt hebben, er is voor ieder wat wils te vinden in onze selectie. Waaltjes zijn een tijdloze keuze voor het bestraten van terrassen, paden en opritten en passen goed bij verschillende tuinstijlen, van modern tot klassiek. Hier sluiten getrommelde waaltjes dan ook goed op aan. Daarnaast zijn ze te leggen in een hoop verschillende verbanden wat extra stevigheid kan of een andere look kan bieden. Laat je inspireren door onze selectie en ontdek welke waaltjes het beste passen bij jouw persoonlijke stijl en voorkeur.

Inspiratie longstone

Oprit bestraten met longstone stenen

Voor de longstone stenen hebben we een inspiratiecollage samengesteld met verschillende soorten en kleuren longstone stenen. Zo is de longstone antraciet erg populair. Longstones zijn prachtige stenen die een bijzondere en unieke uitstraling geven aan elk bestratingsproject. Longstone stenen zijn gemakkleijk te leggen en bieden goede stevigheid voor zwaarverkeer. Blader gerust door onze inspiratiecollage om nieuwe ideeën op te doen en te ontdekken welke longstone stenen het beste passen bij jouw stijl en voorkeur. Laat je verrassen door de mogelijkheden van deze bijzondere stenen en geef jouw buitenruimte een unieke uitstraling met longstone bestrating.

Populaire longstone stenen

Inspiratie betontegels

Betontegels collage

Hieronder vind je een collage van betontegels waaruit inspiratie kan worden opgedaan voor jouw bestratingsproject. Onze betontegels zijn geschikt voor verschillende toepassingen zoals een terras, tuin en oprit. Wij bieden een breed scala aan maten, waaronder 60 x 60, 50 x 50, 60 x 40 en nog vele andere varianten.

Bovendien hebben wij betontegels in verschillende kleuren en gradaties in onderhoudsvriendelijkheid. Onze Nature Top en Patio square zijn voorzien van een coatinglaag, terwijl we ook H2O en Design Square aanbieden, waarbij de H2O tegels hydrofoob behandeld zijn. Zo hebben wij voor elke smaak en toepassing de perfecte betontegel in ons assortiment. Neem gerust een kijkje bij onze collage en ontdek welke betontegel het beste past bij jouw project.

Populaire betontegels

Inspiratie toebehorende producten

Toebehorende producten collage

Hieronder vind je een collage van toebehoren producten voor jouw sierbestratingsproject, zoals opsluitbanden, grind, u-elementen en stapelblokken. Deze toebehoren bieden niet alleen praktische voordelen, maar ook extra decoratie voor bijvoorbeeld je tuin. Ze creëren hoogteverschillen, traptreden en plantenbakken, wat zorgt voor een mooie en praktische afwisseling.

Advies

Vragen of advies nodig?

Onze goed opgeleide verkoopmedewerkers staan voor je klaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur. In plaats van ons te bellen op 085-401 23 60, kan je ons ook bereiken via de online chat service of whatsapp. Ten slotte kan je ons ook een e-mail sturen naar [email protected] Wij nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met je op!