100% laagste prijsgarantie Meer dan 15000 tevreden Klanten Aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg
help nodig
Hulp nodig? 085 - 401 23 60
Op werkdagen van 09.00 tot 17.00 en van 19.00 tot 22.00
Op dit moment is er schaarste voor diverse bouwmaterialen. Wij adviseren u dan ook om z.s.m. te bestellen.

Disclaimer

Voor alle duidelijkheid wijst Brok Bouwmaterialen ten aanzien van deze website ('de website') op het volgende:

De website en alle onderdelen daarvan, met uitzondering van bepaalde (hyper-) links, zijn eigendom van Brok Bouwmaterialen. Het is niet toegestaan om de site of gedeelten daarvan openbaar te maken, te kopiëren of op te slaan zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Brok Bouwmaterialen. Deze toestemming is niet benodigd voor persoonlijk, niet commercieel gebruik.

Disclaimer Brok Bouwmaterialen

Ondanks de constante zorg en aandacht die Brok Bouwmaterialen aan de samenstelling van de site besteedt, is het mogelijk dat informatie die op de site wordt gepubliceerd onvolledig en/of onjuist is.

De informatie op de site wordt geregeld aangevuld en/of aangepast. Brok Bouwmaterialen behoudt zich het recht voor om eventuele wijzigingen met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving door te voeren.

Bepaalde (hyper)links in deze site leiden naar websites buiten het domein van Brok Bouwmaterialen, welke geen eigendom zijn van Brok Bouwmaterialen. Indien deze links geactiveerd worden, verlaat men de website. Brok Bouwmaterialen aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de inhoud van websites buiten het domein van Brok Bouwmaterialen.

De informatie op deze website kan niet worden beschouwd als een vervanger van een consult door een bouwkundige of klusjesman. De informatie op deze website is bedoeld om u op weg te helpen. Wij als Brok Bouwmaterialen weten echter uw situatie niet, waardoor iemand die dicht bij u staat gerichter advies kan geven. Neem bij twijfel altijd contact op met uw bouwkundige of klusjesman.

Verbeteringen en suggesties

Brok Bouwmaterialen stelt het zeer op prijs indien u taalfouten of onjuistheden wilt melden.

Informatie, suggesties voor verbetering en ander materiaal en berichten die Brok Bouwmaterialen naar aanleiding van haar website ontvangt, worden beschouwd als zijnde niet-vertrouwelijk en als bedoeld om door Brok Bouwmaterialen vrij gebruikt te worden zonder dat daar verder nog enige nadere toestemming voor nodig is.