100% Laagste Prijsgarantie Gratis Transport Boven 2.000 Binnen 5 Werkdagen Geleverd
Hulp nodig? 085 - 401 23 60
Op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur
SPECIALE ACTIE: Tot en met vrijdag 17:00 uur GRATIS LEVERING voor alle orders boven de €1.500!

Klachten

Klachtenafhandeling

Indien je naar aanleiding van een bestelling of anderszins een klacht heeft kun je dit aan ons kenbaar maken via e-mail: [email protected] onder vermelding van 'klacht + bestelnummer' of via de post. Via e-mail kunnen wij jouw klacht het snelst afhandelen.

Jouw klacht zal binnen 14 dagen inhoudelijk worden beantwoord.

Je ontvangt geen automatische ontvangstbevestiging, maar klachten worden binnen uiterlijk 14 dagen inhoudelijk behandeld. Wij vragen je om in de e-mail of brief zo duidelijk mogelijk de aard van de klacht te omschrijven. Brok Bouwmaterialen zal je dezelfde dag nog via e-mail van een reactie voorzien. Als er gebreken zijn aan een product adviseren wij je om een foto van het gebrek te maken en mee te sturen met een e-mail.

Oplossing

Wij streven er naar altijd in samenwerking met de klant tot een oplossing te komen. Indien dit niet het geval is kun je contact opnemen met de geschillencommissie thuiswinkel. Deze commissie zal optreden als bemiddelaar en proberen een oplossing te bereiken. Mocht dit onverhoopt niet lukken dan zal de geschillencommissie een (bindende) uitspraak doen.

Bent je niet tevreden met de afhandeling van jouw klacht?

Dan kun je deze voorleggen aan de Geschillencommissie Thuiswinkel, Postbus 90600, 2509 LP te Den Haag (www.sgc.nl).

Tevens kun je jouw klacht voorleggen aan de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform.