100% laagste prijsgarantie Achteraf betalen & Betalen in termijnen Aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg
Hulp nodig? 085 - 401 23 60
Op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur

Vuilwerk Metselstenen

Lees meer minder

1 items gevonden

Brok Waalformaat Massief Vuilwerk metselstenen

Waalformaat Massief Vuilwerk metselstenen

Op voorraad
€0,28

per stuk Incl. btw

Vuilwerk Metselstenen

Wat zijn vuilwerk metselstenen?

Vuilwerk metselstenen zijn bakstenen waarvan de kleur en de structuur kunnen verschillen. De stenen zijn te gebruiken voor veel verschillende klussen en zijn bedoeld om te verven of te stucen en niet om als schoonwerk te gebruiken. Het voordeel van vuilwerk metselstenen is dat ze veel goedkoper zijn dan andere metselstenen. Vuilwerk metselstenen zijn al vanaf €0,28 per stuk te koop.

 

Bespaar geld door te kiezen voor vuilwerk metselstenen

Ga je een fundering maken van metselstenen, een buitenmuur bouwen, binnenmuur maken met metselstenen of een tuinmuur maken? Overweeg dan om te kiezen voor vuilwerk metselstenen als ze toch niet in het zicht komen. Deze metselstenen zijn van dezelfde kwaliteit als andere bakstenen. Ze kunnen alleen verschillen van kleur en structuur. Dit zorgt ervoor dat ze ook een stuk goedkoper zijn.

Je kunt de muur van vuilwerk metselstenen afwerken door pleisterwerk of de muur te schilderen. Hierdoor kun je de kleur- en structuurverschillen niet meer herkennen. De afbeeldingen bij de vuilwerk metselstenen zijn dan ook puur ter indicatie.

Er zijn meerdere soorten vuilwerk metselstenen. De afbeeldingen die te zien zijn bij vuilwerk metselstenen zijn puur ter indicatie. Hieronder sommen we de vuilwerk metselstenen op die wij in ons assortiment aanbieden:

Deze metselstenen hebben een formaat van 21x10x5cm. Deze vuilwerk metselstenen kunnen dus van kleur en structuur verschillen van elkaar. Het is een verzameling van egaal en bont gekleurde stenen.

Deze metselstenen hebben een formaat van 24x10x4cm. Deze vuilwerk metselstenen kunnen dus van kleur en structuur verschillen van elkaar.

Bij deze metselstenen kunnen zowel de kleur en structuur als het formaat verschillen. Deze vuilwerk metselstenen kun je per 10m2 kopen.

Veelgestelde vragen  

Wat kost een vuilwerk metselsteen?

De prijzen van vuilwerk metselstenen verschillen nogal. Dit ligt voornamelijk aan de afmetingen. Wij garanderen altijd de laagste prijsgarantie. Een voorbeeld van vuilwerk metselstenen zijn de waalformaat massief vuilwerk metselstenen.

Wat zijn vuilwerk metselstenen?

Vuilwerk metselstenen zijn bakstenen waarvan de kleur en de structuur kunnen verschillen. Het voordeel van vuilwerk metselstenen is dat ze veel goedkoper zijn dan andere metselstenen. Klik hier voor het bestellen van monsterstenen.

Wat is het verschil tussen vuil- en schoonwerk metselstenen?

Bij vuilwerk metselstenen zit er verschil in kleur en structuur. Bij schoonwerk is dit niet het geval. Schoonwerk is dus bedoelt voor zichtwerk en vuilwerk niet. Vuilwerk is ideaal voor bijvoorbeeld een fundering, binnenmuur of tuinmuur.

De Brok Service

Thuiswinkel Waarborg

We bestaan al sinds 1944

Ideal banktransfer Klarna Visa Mastercard Bancontact AfterPay NL B2B Digital Invoice

Achteraf betalen & betalen in termijnen

Levering in Nederland en België

aan particulieren & bedrijven