100% laagste prijsgarantie Achteraf betalen & Betalen in termijnen Aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg
help nodig
Hulp nodig? 085 - 401 23 60
Op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur
Op dit moment is er schaarste voor diverse bouwmaterialen. Wij adviseren u dan ook om z.s.m. te bestellen.

Metselprofielen

Ontdek hier ons aanbod in voordelige metselprofielen.

Lees meer minder

1 items gevonden

BB Cerah metselprofiel 5-laags 66x76x2950mm

Cerah metselprofiel 5-laags 66x76x2950mm

Op voorraad
€85,21

per stuk Incl. btw

Metselprofielen

Hoge kwaliteit metselprofielen

Bij Brok Bouwmaterialen kunt u ook metselprofielen bestellen. Deze dient u te gebruiken bij het metselen van een muur van metselstenen. Op deze manier kunt u bijvoorbeeld makkelijk een tuinmuur gaan bouwen.

Metselprofielen zijn bij verschillende klussen nodig. Denk bijvoorbeeld aan een stenen schuurtje of een mooie garage zelf bouwen, een aanbouw realiseren of een buitenmuurtje metselen. De mogelijkheden zijn dus enorm.

Toepassing metselprofielen

Metselprofielen helpen u bij het metselen van een muur van bakstenen. U kunt ze vinden onder de categorie Hout

Ze worden aan het begin en einde van een muur of constructie opgesteld. Hierbij wordt er een metselkoord tussen de profielen in gespannen die waterpas gemeten wordt. Op deze manier weet u dat u recht aan het metselen bent. Dit zorgt namelijk voor een horizontaal referentiekader. Tussen het metselprofiel en het metselwerk dient een afstand van 2cm gehanteerd te worden. Hierdoor kan de voeg afgewerkt worden.

Metselprofiel hout

Het metselprofiel van Cerah bestaat uit Scandinavisch naaldhout met het FSC-keurmerk. Het hout wordt gebruikt om een gelamineerd systeem te creëren van vijf houtlagen. Dit zorgt voor een sterk en stabiel metselprofiel van hoge kwaliteit. 

De houtlagen zijn om de 60 cm gevingerlast, waardoor de spanning voor de lamellen onderling minder wordt en kromtrekken niet kan voorkomen. Daarnaast is het Cerah metselprofiel ook voorzien van het KOMO-keurmerk

Indien u nog ander hout materiaal nodig heeft dan kunt u ook eens kijken naar ons underlayment of Vurenhout. Verder heeft u voor het metselen van een muur van metselstenen ook nog cement en zand nodig. Deze kunt u ook eenvoudig toevoegen aan uw bestelling.

De Brok Service

Thuiswinkel Waarborg

We bestaan al sinds 1944

Ideal banktransfer Klarna Visa Mastercard Bancontact AfterPay NL B2B Digital Invoice

Achteraf betalen & betalen in termijnen

Levering in Nederland en België

aan particulieren & bedrijven