100% laagste prijsgarantie Achteraf betalen & Betalen in termijnen Aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg
Hulp nodig? 085 - 401 23 60
Op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur
Ondanks duurder wordende bouwmaterialen blijven wij een laagste prijsgarantie aanbieden in 2023. Zo weet je zeker dat je de scherpst mogelijke prijs krijgt!

Cerah metselprofiel 5-laags 66x76x2950mm

Cerah metselprofiel 5-laags 66x76x2950mm

Deze blauwe metselprofielen van Cerah kan je gebruiken voor het beëindigen van een op te metselen muur. De profielen hebben een kopmaat van 66x76mm en een lengte van 295cm. Daarnaast bestaat het metselprofiel uit vijf houtlagen.

Waarom bouwmaterialen online bestellen?
  • Standaard geleverd binnen 7 werkdagen
  • Een order weegt gem. 10.000 kg
  • Afhalen is mogelijk
  • Altijd de laagste prijsgarantie
  • Gespreid betalen in 36 maanden

Uitgebreide specificaties

Naam Cerah metselprofiel
Prijs per stuk
Dikte in mm 66
Lengte in mm 2950
Breedte in mm 76
Afhaalmogelijkheid Nee
hulp nodig
Hulp nodig?
085 - 401 23 60
Op werkdagen staan wij van 09.00 tot 17.00 uur voor jou klaar.

Advies nodig?

Mail ons via: [email protected].
Snel iets vragen?
WhatsApp je vraag naar 085 - 401 23 60
(enkel WhatsApp berichten)

Beschrijving

Het metselprofiel van Cerah bestaat uit Scandinavisch naaldhout met het FSC-keurmerk en kan gebruikt worden voor het beëindigen van een op te metselen muur. Het hout wordt gebruikt om een gelamineerd systeem te creëren van vijf houtlagen. Dit zorgt voor een sterk en stabiel metselprofiel van hoge kwaliteit. De houtlagen zijn om de 60 cm gevingerlast, waardoor de spanning voor de lamellen onderling minder wordt en kromtrekken niet kan voorkomen. Het Cerah metselprofiel is ook voorzien van het KOMO-keurmerk.

Wat betekent FSC Mix 70%

Het keurmerk FSC geeft aan dat het hout voornamelijk komt uit FSC-beheerde bossen in Noord-Europa. In dit deel van Europa worden de bomen geteeld op een duurzame wijze, waarbij gezonde knoesten en een beetje hart zijn toegestaan. Een FSC Mix van 70% wil zeggen dat de mix voor minimaal 70% bestaat uit hout dat afkomstig is uit die FSC-beheerde bossen. De overige 30% bestaat over het algemeen uit FSC-controlled wood met een minimale garantie.

Klasse C naaldhout

Naaldhoutsoorten worden aangeduid met sterkteklasse C. Met de sterkteklasse wordt gekeken hoe sterk het hout is en voor welke klussen het hout geschikt is. Naaldhout van kwaliteitsklasse C kan in dit geval gebruikt worden voor het beëindigen van een op te metselen muur. Daarnaast is de duurzaamheidsklasse voor deze houtsoort IV (5 tot 10 jaar).

Toepassing van metselprofielen

Metselprofielen worden aan het begin en einde van een muur of constructie opgesteld. Hierbij wordt er een metselkoord tussen de profielen in gespannen die waterpas gemeten wordt. Dit zorgt ervoor dat er een horizontaal referentiekader wordt gecreëerd. Tussen het metselprofiel en het metselwerk moet een afstand van 2cm gehanteerd worden. Hierdoor kan de voeg afgewerkt worden.

Online besteld en thuisbezorgd

Koop jouw Cerah metselprofiel 5-laags 66x76x2950mm gemakkelijk online bij Brok Bouwmaterialen. Wij leveren jouw bestelling gewoonlijk binnen 1 tot 7 werkdagen. Wij zorgen ervoor dat de bestelling op de afgesproken locatie wordt bezorgd en laten vooraf weten wanneer we langskomen. Zo geniet je van alle voordelen van het online bestellen van metselprofielen.

Lees meer minder

Recent bekeken