100% laagste prijsgarantie Meer dan 15000 tevreden Klanten Aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg
help nodig
Hulp nodig? 085 - 401 23 60
Op werkdagen van 09.00 tot 17.00 en van 19.00 tot 22.00
Op dit moment is er schaarste voor diverse bouwmaterialen. Wij adviseren u dan ook om z.s.m. te bestellen.

Betonstenen

Betonstenen zijn weerbestendig, krachtig, veilig en buitenshuis te verwerken. Als u vandaag bestelt zorgen wij dat de stenen binnen 7 werkdagen worden geleverd. U kunt direct en veilig online bestellen.

Lees meer minder

9 items gevonden

Betonstenen

Betonstenen kopen

Op Brok Bouwmaterialen kunt u goedkope betonstenen en betonmetselstenen kopen. Dit komt doordat wij onderscheid maken tussen eerste keus betonstenen en tweede keus betonstenen. Het aanbod van de tweede keus betonblokken verschillen iedere week. Komt het dus voor dat uw gewenste betonsteen niet beschikbaar is als tweede keus, dan kan het zo zijn dat deze later wel beschikbaar is. Houd de website daarom goed in de gaten.

Betonstenen afmetingen

De betonstenen en betonmetselstenen van Brok Bouwmaterialen zijn beschikbaar in verschillende formaten. Dit zijn bekende formaten zoals Waalformaat, Amstelformaat en Maasformaat. Alle betonstenen van bijvoorbeeld waalformaat zullen dus dezelfde afmetingen hebben.

Daarnaast zijn de specifieke betonsteen afmetingen en alle andere nuttige informatie altijd vermeld bij het product zelf. Zo staat er ook duidelijk vermeld hoeveel specie u bijvoorbeeld nodig heeft per vierkante meter. Zo is cement kopen dus ook heel eenvoudig. Er is dus voor ieder bouwproject wel een passende oplossing te vinden bij Brok Bouwmaterialen.

Het gebruik van betonstenen

Betonstenen zijn weerbestendig, krachtig, veilig en ze zijn geschikt om buitenshuis te verwerken. Deze stenen worden met name gebruikt om bijvoorbeeld funderingen, gevels en kelders te bouwen. Ook een plantenbak maken van beton, is iets waar bijvoorbeeld betonmetselstenen zich goed voor lenen.

Denk er hierbij aan dat er ook nog andere producten nodig kunnen zijn voor dit soort projecten. Zo verkoopt Brok Bouwmaterialen ook lijm, cement en zand om de betonstenen te metselen of te lijmen. Ook kan het zo zijn dat u naast betonmetselstenen ook nog andere producten nodig heeft, zoals bijvoorbeeld beton isolatieblokken. Voor de betonstenen geldt dat Brok Bouwmaterialen het zeker aanraadt om 5% extra stenen aan te schaffen, zodat u er zeker van bent dat u genoeg betonstenen heeft.

Voordelen van betonstenen

- Makkelijk hanteerbaar
- Hoge draagkracht
- Uitstekende isolatie
- Geluiddempend
- Brandwerend
- Ecologisch verantwoord

Betonstenen van bekende betonproducenten

De betonstenen die verkocht worden door Brok bouwmaterialen worden geproduceerd door bekende betonproducenten, zoals bijvoorbeeld BIA beton. Daarnaast is bijvoorbeeld MBI beton ook een bekende betonproducent. BIA is een welbekende Nederlandse producent van verschillende betonproducten, waaronder ook betonstenen.

BIA betonstenen zijn van hoogwaardige kwaliteit en zullen dus lange levensduur hebben. Daarnaast zijn er ook BIA metselblokken en BIA lijmblokken te vinden op de Brok Bouwmaterialen website. Ook deze producten zullen van hoogstaande kwaliteit zijn. Zo voldoen alle BIA betonblokken aan het KOMO productiecertificaat conform BRL 2340. Daarnaast voldoen de BIA betonblokken ook aan onder andere het besluit Bodemkwaliteit en de CE-markering. Kortom alle BIA betonblokken op de website zijn goed en betrouwbaar.

Online besteld en thuisbezorgd

Koop uw betonstenen gemakkelijk online bij Brok Bouwmaterialen. Wij leveren uw bestelling gewoonlijk binnen 1 tot 7 werkdagen. Daarnaast zorgen wij ervoor dat de bestelling wordt afgeleverd op de afgesproken locatie en laten wij vooraf weten wanneer dit zal plaatsvinden. Zo geniet u van alle voordelen van het online bestellen van lijmbetonblokken bij Brok Bouwmaterialen.

Altijd de laagste prijs

Wij hanteren een 100% laagste prijsgarantie op onze betonstenen. Onderaan de streep bent u bij Brok Bouwmaterialen altijd het goedkoopste uit. Zelfs inclusief de verzendkosten bent u bij ons het voordeligst uit. Elders toch goedkoper? Wij betalen het verschil terug.

 VRAGEN? 
 Chat, WhatsApp, mail of bel ons. 
 Wij staan iedere werkdag voor u klaar.