100% laagste prijsgarantie Meer dan 15000 tevreden Klanten Aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg
help nodig
Hulp nodig? 085 - 401 23 60
Op werkdagen van 09.00 tot 17.00 en van 19.00 tot 22.00
Let op: Voor verschillende bouwmaterialen is er sprake van schaarste. Wij raden u aan om zo snel mogelijk te bestellen!

BIA Betonmetselstenen Maasformaat 21x10x8,3cm (€0,29)

BIA Betonmetselstenen Maasformaat 21x10x8,3cm (€0,29)

Deze BIA betonmetselstenen Maasformaat zijn geschikt voor zowel binnen- als buitenwerken en zijn gemakkelijk te verwerken. Door de goede kwaliteit en de verhoogde druksterkte zijn de mogelijkheden eindeloos.

Waarom online bestellen?
  • Alle informatie op één plaats
  • U zit niet vast aan openingstijden
  • Een order weegt gem. 10.000 kg
  • Altijd de laagste prijsgarantie
  • Vaste transportkosten van € 149,95
Meer foto’s
Beschrijving Uitgebreide specificaties Gerelateerde producten Recent bekeken

Belangrijke Specificaties

LxBxH in cm 21x10x8,3
Prijs per stuk incl. btw € 0,29
Aantal stuks per m2 48
Prijs per m2 € 13,92
Aantal kg cement per m2 10
Aantal kg zand per m2 30
Aantal kg mortel (kant-en-klaar) per m2 42,6
Besteleenheid per 156 stuks
Uitgebreide specificaties

Uitgebreide specificaties

LxBxH in cm 21x10x8,3
Prijs per stuk incl. btw € 0,29
Aantal stuks per m2 48
Prijs per m2 € 13,92
Aantal kg cement per m2 10
Aantal kg zand per m2 30
Aantal kg mortel (kant-en-klaar) per m2 42,6
Besteleenheid per 156 stuks
Gewicht per steen 3,2 kg
Gewicht per besteleenheid 499,2 kg (per 156 stuks)
Druksterkte in N/mm2 15
Kwaliteit 1e keus
Soort betonstenen Lichtbetonstenen vuilwerk
Levering Per laag, zonder pallets
hulp nodig
Hulp nodig?
085 - 401 23 60
Op werkdagen staan wij van 09.00 tot 17.00 en van 19.00 tot 22.00 uur voor u klaar.

Advies nodig?

Mail ons via: [email protected].
Snel iets vragen?
WhatsApp je vraag naar 085 - 401 23 60
(enkel WhatsApp berichten)

Beschrijving

Koop hier online uw BIA betonmetselstenen van 21x10x8,3cm. Deze BIA betonmetselstenen zijn geschikt voor allerlei toepassingen binnen de bouw. De BIA betonmetselstenen zijn online te bestellen per 156 stuks. Na ontvangst kunnen ze direct worden verwerkt met specie of lijm. Om er zeker van te zijn dat u genoeg betonblokken heeft voor uw klus, adviseren wij u om 5% extra te bestellen.

Deze BIA betonmetselstenen (21x10x8,3cm) zijn onder andere geschikt voor verschillende soorten muren zoals dragende wanden en spouwwanden. Daarnaast zijn betonblokken uitermate geschikt voor complete uitbouwen, garages en kelderwanden. Maar ook voor een weersbestendige schuur, strakke tuinafscheidingen en sterke plantenbakken zijn betonmetselstenen een goede keuze. Controleer bij uw bouwkundige of de metselstenen geschikt zijn voor uw constructie. LET OP: Er kunnen per besteleenheid enkele betonstenen tussen zitten welke niet volledig massief zijn, deze betonstenen zijn veelal bedoeld voor eventueel leidingstenen. 

BIA betonmetselsteen

BIA is een toonaangevende producent van betonblokken. Alle BIA blokken zijn eenvoudig te verwerken en zijn van zeer hoge kwaliteit. De betonblokken voldoen aan alle gestelde eisen en certificaten, waaronder het KOMO productiecertificaat conform BRL 2340. Daarnaast voldoen de door BIA geproduceerde betonblokken aan het besluit Bodemkwaliteit en de CE-markering. Deze BIA-betonblokken zijn daarom een goede en betrouwbare keuze.

Makkelijk hanteerbaar

Door het handzame formaat heeft u een goede grip en zijn deze BIA betonmetselstenen makkelijk hanteerbaar en ideaal om mee te werken.

Hoge draagkracht

Door de hoge draagkracht zijn betonmetselstenen geschikt voor zowel dragende als niet-dragende muren. Hierdoor zijn ze onder andere een goede optie voor scheidingswanden in de woningbouw.

Geluiddempend

De blokken bieden uiterst geluiddempende waarden. Ze zijn daarom bijzonder geschikt als scheidingswanden met de best mogelijke geluidsdemping. Ook voor een schuur of garage kan deze geluiddempende waarde een voordeel zijn.

Uitstekende isolatie

Betonblokken bieden uitstekende isolatiewaarden. Door te kiezen voor deze betonblokken zorgt u voor een aangenaam woonklimaat.

Brandveilig

Deze blokken hebben uitstekende brandwerende eigenschappen, doordat uitsluitend minerale bestanddelen met een hoge weerstand worden gebruikt.

Ecologisch en bouwbiologisch verantwoord

Deze betonblokken zijn ecologisch geproduceerd en voldoen aan de meest recente bouwconstructie-eisen. Door het gebruik van natuurlijke grondstoffen en een energiebesparend productieproces, zijn de blokken ecologisch en bouwbiologisch verantwoord.

Online besteld en thuisbezorgd

Koop uw betonblokken van 21x10x8,3cm gemakkelijk online op Brok Bouwmaterialen. Wij leveren uw bestelling gewoonlijk binnen 1 tot 7 werkdagen. Wij zorgen ervoor dat de bestelling op de afgesproken locatie wordt bezorgd en laten vooraf weten wanneer we langskomen. Zo geniet u van alle voordelen van het online bestellen van betonmetselstenen.

Lees meer minder

Recent bekeken