100% laagste prijsgarantie Achteraf betalen & Betalen in termijnen Aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg
help nodig
Hulp nodig? 085 - 401 23 60
Op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur
Ook in 2023 krijgen we weer te maken met ongekende prijsstijgingen. Plaats je bestelling zo snel mogelijk voor de meest voordelige prijs.

BIA Betonmetselstenen Maasformaat 21x10x8,3cm

BIA Betonmetselstenen Maasformaat 21x10x8,3cm

Deze BIA betonmetselstenen Maasformaat zijn geschikt voor zowel binnen- als buitenwerken en zijn gemakkelijk te verwerken. Door de goede kwaliteit en de verhoogde druksterkte zijn de mogelijkheden eindeloos.

Waarom bouwmaterialen online bestellen?
  • Standaard geleverd binnen 7 werkdagen
  • Een order weegt gem. 10.000 kg
  • Afhalen is mogelijk
  • Altijd de laagste prijsgarantie
  • Gespreid betalen in 36 maanden

Belangrijke Specificaties

LxBxH in cm 21x10x8,3
Prijs per stuk incl. btw €0,40
Aantal stuks per m2 48
Prijs per m2 €19,20
Levering Per laag, zonder pallets
Kwaliteit 1e keus
Gewicht per steen 3,2 kg
Besteleenheid per 156 stuks
Uitgebreide specificaties

Uitgebreide specificaties

LxBxH in cm 21x10x8,3
Prijs per stuk incl. btw €0,40
Aantal stuks per m2 48
Prijs per m2 €19,20
Levering Per laag, zonder pallets
Kwaliteit 1e keus
Gewicht per steen 3,2 kg
Besteleenheid per 156 stuks
Aantal kg cement per m2 10
Aantal kg zand per m2 30
Aantal kg mortel (kant-en-klaar) per m2 42,6
Aantal kg stucmortel per m2 1,6
Gewicht per besteleenheid 499,2 kg (per 156 stuks)
Druksterkte in N/mm2 15
Soort betonstenen Lichtbetonstenen vuilwerk
Afhaalmogelijkheid Nee
hulp nodig
Hulp nodig?
085 - 401 23 60
Op werkdagen staan wij van 09.00 tot 17.00 uur voor jou klaar.

Advies nodig?

Mail ons via: [email protected].
Snel iets vragen?
WhatsApp je vraag naar 085 - 401 23 60
(enkel WhatsApp berichten)

Beschrijving

Koop hier online je BIA betonmetselstenen van 21x10x8,3cm. Deze BIA betonmetselstenen zijn geschikt voor allerlei toepassingen binnen de bouw. De BIA betonmetselstenen zijn online te bestellen per 156 stuks. Na ontvangst kunnen ze direct worden verwerkt met specie of lijm. Om er zeker van te zijn dat je genoeg betonblokken hebt voor de klus, adviseren wij je om 5% extra te bestellen.

Deze BIA betonmetselstenen (21x10x8,3cm) zijn onder andere geschikt voor verschillende soorten muren zoals dragende wanden en spouwwanden. Daarnaast zijn betonblokken uitermate geschikt voor complete uitbouwen, garages en kelderwanden. Maar ook voor een weersbestendige schuur, strakke tuinafscheidingen en sterke plantenbakken zijn betonmetselstenen een goede keuze. Controleer bij een bouwkundige of de metselstenen geschikt zijn voor jouw constructie. LET OP: Er kunnen per besteleenheid enkele betonstenen tussen zitten welke niet volledig massief zijn, deze betonstenen zijn veelal bedoeld voor eventueel leidingstenen. 

BIA betonmetselsteen

BIA is een toonaangevende producent van betonblokken. Alle BIA blokken zijn eenvoudig te verwerken en zijn van zeer hoge kwaliteit. De betonblokken voldoen aan alle gestelde eisen en certificaten, waaronder het KOMO productiecertificaat conform BRL 2340. Daarnaast voldoen de door BIA geproduceerde betonblokken aan het besluit Bodemkwaliteit en de CE-markering. Deze BIA-betonblokken zijn daarom een goede en betrouwbare keuze.

Makkelijk hanteerbaar

Door het handzame formaat heeft u een goede grip en zijn deze BIA betonmetselstenen makkelijk hanteerbaar en ideaal om mee te werken.

Hoge draagkracht

Door de hoge draagkracht zijn betonmetselstenen geschikt voor zowel dragende als niet-dragende muren. Hierdoor zijn ze onder andere een goede optie voor scheidingswanden in de woningbouw.

Geluiddempend

De blokken bieden uiterst geluiddempende waarden. Ze zijn daarom bijzonder geschikt als scheidingswanden met de best mogelijke geluidsdemping. Ook voor een schuur of garage kan deze geluiddempende waarde een voordeel zijn.

Uitstekende isolatie

Betonblokken bieden uitstekende isolatiewaarden. Door te kiezen voor deze betonblokken zorg je voor een aangenaam woonklimaat.

Brandveilig

Deze blokken hebben uitstekende brandwerende eigenschappen, doordat uitsluitend minerale bestanddelen met een hoge weerstand worden gebruikt.

Ecologisch en bouwbiologisch verantwoord

Deze betonblokken zijn ecologisch geproduceerd en voldoen aan de meest recente bouwconstructie-eisen. Door het gebruik van natuurlijke grondstoffen en een energiebesparend productieproces, zijn de blokken ecologisch en bouwbiologisch verantwoord.

Online besteld en thuisbezorgd

Koop de betonblokken van 21x10x8,3cm gemakkelijk online op Brok Bouwmaterialen. Wij leveren jouw bestelling gewoonlijk binnen 1 tot 7 werkdagen. Wij zorgen ervoor dat de bestelling op de afgesproken locatie wordt bezorgd en laten vooraf weten wanneer we langskomen. Zo geniet je van alle voordelen van het online bestellen van betonmetselstenen.

Lees meer minder

Klantfoto's betonblokken

In verschillende vormen en maten!

Schuur van betonblokken Yvonne, Bergen op Zoom

Zwembad van betonblokken Gijs, Leeuwarden

Binnenmuur van betonblokken Harm, Oploo

Vijver van betonblokken Achmed, Opheusden

Reviews

5 sterren gebaseerd op 1 review

Recent bekeken