100% Laagste Prijsgarantie Gratis Transport Boven 2.000 Binnen 5 Werkdagen Geleverd
Hulp nodig? 085 - 401 23 60
Op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur

Overgangspartijen

Wij kunnen overgangspartijen tegen een extra lage prijs aanbieden. Er bestaat echter een kans dat er bij overgangspartijen (lichte) kleur- en maatverschillen optreden. Het is om deze redenen niet mogelijk om garantie te geven op de kleur- en structuurkwaliteit. Wel kunnen wij je adviseren om ten minste 10% extra te bestellen voor jouw klus, zodat je eventuele kleur- en structuurverschillen op kunt vangen.

De geleverde overgangspartijen kunnen niet geruild worden. Je hebt echter wel de mogelijkheid om de partijen binnen 14 dagen tegen de werkelijke verzendkosten te retourneren. Over het retourneren staat hieronder meer informatie. Heb je verder nog vragen over het retourneren? Neem dan gerust contact met ons op. Wij voorzien je graag van advies.

Informatie over retourneren en garantie

Wanneer wij jouw bestelling succesvol hebben ontvangen gaan we jouw bestelling zo snel mogelijk inplannen zodat deze naar verwachting binnen 5 werkdagen bij je geleverd wordt. Echter, kan het natuurlijk gebeuren dat wanneer jouw bestelling geleverd is je, om wat voor een reden dan ook, niet volledig tevreden bent. Wij hopen natuurlijk van niet, maar we realiseren ons dat dit mogelijk kan gebeuren. Hieronder hebben wij daarom alle belangrijke informatie omtrent retourneren van het product en garantie op een rij gezet.

Herroepingsrecht

Let op: voor een goede afwikkeling van het retourneren raden wij je aan om eerst contact op te nemen met [email protected].

In het kader van de Wet Kopen op Afstand heb je als consument bij het doen van aankopen via Internet recht op een 'afkoelingsperiode' van 14 dagen na aflevering van het product. Dit betekent dat je binnen 14 dagen na ontvangst van de producten de overeenkomst kunt ontbinden. Je bent zelf verantwoordelijk voor de kosten van de retourzending, het advies is dan ook om dit in overleg met Nubouwen.nl te doen. Je dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop je het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons hebt medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. Je bent op tijd als je de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken. Wij maken het aankoopbedrag en de eventuele verzendkosten van de heenzending zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen aan je over. Deze termijn gaat in op het moment dat de consument de artikelen terugstuurt, of aangeeft terug te willen sturen.

Houd bij het retourneren rekening met het volgende:

  • Wij vragen je om het product compleet, goed en degelijk verpakt en inclusief een aankoopbewijs, bijvoorbeeld de (kopie van de) aankoopnota, terug te sturen.
  • Je dient het product terug sturen in de staat waarin je het ontvangen hebt. Is het product zichtbaar gebruikt of beschadigd, dan zal daarvoor een vergoeding in rekening worden gebracht.
  • Indien je van jouw herroepingsrecht gebruik maakt, dien je het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan BouwmaterialenKopen.com te retourneren.
  • Wanneer het product bij ontvangst niet compleet of heel is, zal daarvoor een vergoeding in rekening worden gebracht.
  • Je hebt het recht het product in die mate uit te pakken en te gebruiken voor zover dat nodig is om te beoordelen of je het product wenst te houden.
  • Neem in geval van twijfel contact op met onze klantenservice (085 401 23 60) of maak gebruik van onze chat-service, beide zijn van maandag t/m vrijdag bereikbaar van 09.00 - 17.00 uur.
  • Retouradres is Spoordreef 1, 4765 SP Zevenbergschen Hoek.

Om gebruik te maken van het herroepingsrecht kun je gebruik maken van het modelformulier voor herroeping. Je bent hier niet tot verplicht, maar dit formulier zou het je makkelijker kunnen maken om te retourneren. Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om jouw mededeling betreffende jouw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Verzendkosten bij het retourneren

Voor het retourneren worden de werkelijke transportkosten gerekend. Hoe meer pallets je wilt retourneren, hoe hoger de transportkosten zullen zijn. Bedenk hoeveel pallets je wilt retourneren en dan vind je hieronder het bedrag dat je aan transportkosten moet betalen om deze pallets op te laten halen.

Dit zijn de werkelijke kosten die de transporteur rekent voor de gehele rit (heen en terug).

1 pallet: €227,48
2 of 3 pallets: €266,20
4 of 5 pallets: €317,02
6 of 7 pallets: €370,26
8 of 9 pallets: €421,08
10 pallets: €471,90
11 pallets: €525,14
12 pallets: €600,16
13 pallets: €624,36
14 pallets: €648,56
15 pallets: €672,76
16 pallets: €696,96
17 pallets: €726,00
18 pallets: €750,20
19 pallets: €774,40
20 pallets: €798,60


Prijzen inclusief 21% btw.


Garantie

Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten.

Wij als BouwmaterialenKopen.com zijn verantwoordelijk dat de producten voldoen aan hetgeen ervan verwacht mag worden, dit betekent dat wij verantwoordelijk zijn dat de producten in goede staat worden geleverd. Als dat niet het geval is dan zorgen wij voor vervanging of herstel van de geleverde goederen. Mocht je dus het idee hebben dat er iets 'mis' is met de geleverde producten neem dan altijd eerst contact met ons op en begin niet meteen met het verwerken. Je kunt je namelijk altijd tot ons wenden, we gaan vervolgens samen kijken naar oplossing.

Voor sommige producten geldt ook een fabrieksgarantie. Deze garantie doet niets af aan de wettelijke garantie.

Voor verder informatie over de garantie verwijzen wij naar de onze algemene voorwaarden.