100% Laagste Prijsgarantie Gratis Transport Boven 2.000 Binnen 5 Werkdagen Geleverd
Hulp nodig? 085 - 401 23 60
Op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur
Tijdens de Bouwvak zijn wij gewoon geopend!

Cantillana Betonmortel 25kg

Deze betonmortel is kant-en-klaar. Je hoeft slechts wat water toe te voegen en je kunt starten met de klus! Betonmortel kan gebruikt worden voor het storten van vloeren, funderingen, opritten, lateien, sierelementen of voor reparaties aan vloeren.

Waarom materialen bij Brok bestellen?
  • Standaard levering binnen 5 werkdagen
  • Gratis levering boven 2000,-
  • Afhalen is ook mogelijk
  • Ruim 2.800 klanten beoordelen ons met gemiddeld een 8,9
  • Altijd de laagste prijsgarantie

Uitgebreide specificaties

Prijs per stuk incl. btw 7,99
Besteleenheid per zak
Gewicht per besteleenheid 25 kg
Kwaliteit 1e keus
Levering In folie verpakt op wegwerp pallets (niet te verplaatsen d.m.v. een palletwagen)
Afhaalmogelijkheid Ja
Druksterkte M5
hulp nodig
Hulp nodig?
085 - 401 23 60
Op werkdagen staan wij van 09.00 tot 17.00 uur voor jou klaar.

Advies nodig?

Mail ons via: [email protected].
Snel iets vragen?
WhatsApp je vraag naar 085 - 401 23 60
(enkel WhatsApp berichten)

Beschrijving

Betonmortel van Cantillana is kant-en-klaar en vergelijkbaar met Euromix of Spenner mortel. Het enige dat u dient toe te voegen is water. De betonmortel kan gebruikt worden voor het storten van vloeren, funderingen, opritten, lateien, sierelementen of voor grote reparaties aan vloeren. Een zak betonmortel heeft een inhoud van 25 kg en een volle pallet bestaat uit 48 zakken. Uit een zak betonmortel haal je ca. 13L beton. De grootte van de korrels zijn tussen de 0 en 8 mm. Om er zeker van te zijn dat je genoeg Betonmortel hebt voor jouw klus, adviseren wij je om 5% extra te bestellen. Het is mogelijk dat de verpakking er anders uit kan zien. 

Alleen water toevoegen

Deze betonmortel van is gelijk te gebruiken. Je mengt de mortel met wat water, waardoor de mortel gebruiksklaar wordt voor stortwerk of reparaties.

Er zijn ook andere cementsoorten

Naast kant-en-klare mortels zijn er ook zakken Portland cement en Metselcement. Aan deze soorten cement moet je verschillende bestanddelen toevoegen om het tot een mortel te maken. Zo heeft Portland cement zand en grind nodig en hoef je bij Metselcement alleen zand toe te voegen. Meer uitleg hierover staat op de desbetreffende productpagina’s.

Online besteld en thuisbezorgd

Koop jouw Betonmortel gemakkelijk online bij Brok Bouwmaterialen. Wij leveren jouw bestelling gewoonlijk binnen 1 tot 5 werkdagen. Wij zorgen ervoor dat de bestelling op de afgesproken locatie wordt bezorgd en laten vooraf weten wanneer we langskomen. Zo geniet je van alle voordelen van het online bestellen van mortels.

Lees meer minder

Recent bekeken