100% Laagste Prijsgarantie Gratis Transport Boven 2.000 Binnen 5 Werkdagen Geleverd
Hulp nodig? 085 - 401 23 60
Op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur
Tijdens de Bouwvak zijn wij gewoon geopend!

Metselmortel 25kg, zonder kalk

Deze metselmortel is kant-en-klaar. Je hoeft slechts wat water toe te voegen! De metselmortel van Cantillana bevat geen kalk en kan als één- of tweelagig systeem voor binnen en buiten toegepast worden op traditionele, mineraal en zuigende ondergronden.

Waarom materialen bij Brok bestellen?
  • Standaard levering binnen 5 werkdagen
  • Gratis levering boven 2000,-
  • Afhalen is ook mogelijk
  • Ruim 2.800 klanten beoordelen ons met gemiddeld een 8,9
  • Altijd de laagste prijsgarantie

Uitgebreide specificaties

Prijs per stuk incl. btw 7,99
Besteleenheid per zak
Gewicht per besteleenheid 25 kg
Kwaliteit 1e keus
Levering In folie verpakt op wegwerp pallets (niet te verplaatsen d.m.v. een palletwagen)
Afhaalmogelijkheid Ja
Druksterkte M5
hulp nodig
Hulp nodig?
085 - 401 23 60
Op werkdagen staan wij van 09.00 tot 17.00 uur voor jou klaar.

Advies nodig?

Mail ons via: [email protected].
Snel iets vragen?
WhatsApp je vraag naar 085 - 401 23 60
(enkel WhatsApp berichten)

Beschrijving

Metselmortel van Cantillana is kant-en-klaar en vergelijkbaar met Euromix mortel. Het enige dat je dient toe te voegen is water. De metselmortel kan als één- of tweelagig systeem voor binnen en buiten toegepast worden op traditionele, mineraal zuigende ondergronden zoals bakstenen/metselstenen, kalkzandsteen en betonblokken. De sterkteklasse van de zakken metselmortel is M5. Een zak metselmortel heeft een inhoud van 25 kg en een volle pallet bestaat uit 48 zakken. Met 1 zak metselmortel van 25 kg kunt u ongeveer 0,5m2 metselen. Om er zeker van te zijn dat je genoeg Metselmortel hebt voor de klus, adviseren wij je om 5% extra te bestellen.

Let op: wij adviseren je deze mortel niet op zachte ondergronden te gebruiken vanwege zijn hoge drukvastheid. Dit product is zeer geschikt om te metselen, maar minder voor bijvoorbeeld voegwerken. 

Alleen water toevoegen

Deze metselmortel is gelijk te gebruiken. Je mengt de mortel met wat water, waardoor de mortel gebruiksklaar wordt voor metselwerk en andere doeleinden.

Productbladen Cantillana Metselmortel 25 kg

Veilligheidsinformatieblad & Technische fiche

Verwerking

De ondergrond dient schoon en vrij te zijn van bestanddelen waardoor de mortel minder goed hecht, zoals oliën en extreme bezanding. Na het mengen dient de mortel bij een omgevingstemperatuur van 20 graden Celsius binnen 2 uur verwerkt te worden. Het mengsel zal eruit moeten zien als een homogene, klontvrije substantie. Na verstijving door een begin van binding van de mortel, mag de metselmortel niet meer hermengd of aangelengd worden.

Er zijn ook andere cementsoorten

Naast kant-en-klare mortels (kalkmortels) zijn er ook zakken Portland cement en Metselcement. Aan deze soorten cement moet je verschillende bestanddelen toevoegen om het tot een mortel te maken. Zo heeft Portland cement zand en eventueel grind nodig en hoef je bij Metselcement alleen zand toe te voegen. Meer uitleg hierover staat op de desbetreffende productpagina’s.

Online besteld en thuisbezorgd

Koop de Metselmortel gemakkelijk online bij Brok Bouwmaterialen. Wij leveren jouw bestelling gewoonlijk binnen 1 tot 5 werkdagen. Wij zorgen ervoor dat de bestelling op de afgesproken locatie wordt bezorgd en laten vooraf weten wanneer we langskomen. Zo geniet je van alle voordelen van het online bestellen van mortels.

Lees meer minder

Klantfoto's betonblokken

In verschillende vormen en maten!

Schuur van betonblokken Yvonne, Bergen op Zoom

Zwembad van betonblokken Gijs, Leeuwarden

Binnenmuur van betonblokken Harm, Oploo

Garage van betonblokken Teun, Almere

Reviews

4.5 sterren gebaseerd op reviews

Recent bekeken