100% laagste prijsgarantie Meer dan 15000 tevreden Klanten Aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg
help nodig
Hulp nodig? 085 - 401 23 60
Op werkdagen van 09.00 tot 17.00 en van 19.00 tot 22.00
Let op: Voor verschillende bouwmaterialen is er sprake van schaarste. Wij raden u aan om zo snel mogelijk te bestellen!

Betonstaven Rond (lengte 300cm)

Betonstaven Rond (lengte 300cm)

Deze betonstaven zijn rond en hebben een lengte van 300cm. Ze zorgen voor extra stevigheid in uw betonnen constructies. U kunt kiezen voor drie verschillende diktes, namelijk 6mm, 8mm en 10mm.

Waarom online bestellen?
  • Alle informatie op één plaats
  • U zit niet vast aan openingstijden
  • Een order weegt gem. 10.000 kg
  • Altijd de laagste prijsgarantie
  • Vaste transportkosten van € 149,95
Meer foto’s
Beschrijving Uitgebreide specificaties Gerelateerde producten Recent bekeken

Belangrijke Specificaties

Naam Betonstaven rond
Kwaliteit 1e keus
Lengte in cm 300
Uitgebreide specificaties

Uitgebreide specificaties

Naam Betonstaven rond
Kwaliteit 1e keus
Lengte in cm 300
hulp nodig
Hulp nodig?
085 - 401 23 60
Op werkdagen staan wij van 09.00 tot 17.00 en van 19.00 tot 22.00 uur voor u klaar.

Advies nodig?

Mail ons via: [email protected].
Snel iets vragen?
WhatsApp je vraag naar 085 - 401 23 60
(enkel WhatsApp berichten)

Beschrijving

Betonstaven Rond zijn gemaakt van onbehandeld gewapend beton en zorgen voor extra versteviging in allerlei soorten betonconstructies. Ze beschermen het beton tegen eventuele trekkrachten. Deze betonstaven hebben de kwaliteit B500A HKN en worden veel toegepast in betonnen vloeren of funderingen. Ook in wanden zou u betonijzer als wapening kunnen gebruiken. Andere benamingen voor betonstaven zijn betonijzer staaf of betonstaalstaaf. De betonstaven hebben een lengte van 300cm en zijn beschikbaar in de diktes 6mm, 8mm en 10mm. Om er zeker van te zijn dat u genoeg beton staven heeft voor uw klus, adviseren wij u om 5% extra te bestellen.

Wat houdt onbehandeld gewapend beton in

Onbehandeld bewapend beton, ook wel blank gewapend beton genoemd, wil zeggen dat het gewapende beton niet is nabehandeld en de kans op roesten aanzienlijk is. Dit is echter niet erg voor de verwerking van de betonstaven. Net als bij bouwstaalmatten zorgt lichte roest voor een betere hechting met de cement- of betonconstructie.

De verschillende diktes van betonstaven

In ons assortiment zijn betonstaven verkrijgbaar met de diktes 6mm, 8mm en 10mm. Alle diktes zijn geschikt voor een standaard vloer zolas een dek- of smeervloer. De 8mm en 10mm dikke betonstaven kunnen echter wat meer belasting dragen, waardoor deze voor belastende vloeren eerder geschikt zijn.

Bouwstaalmatten zijn een alternatief

In ons assortiment treft u naast betonstaven ook bouwstaalmatten aan. Zo kunt u ook kiezen voor 6mm dikke bouwstaalmatten of 8mm dikke bouwstaalmatten. Beide bouwstaalmatten kunnen gebruikt worden voor vloeren of funderingen. Een betonstaaf is echter meer geschikt voor een wand.

Online besteld en thuisbezorgd

Koop uw Betonstaven Rond (lengte 300cm) gemakkelijk online bij Brok Bouwmaterialen. Wij leveren uw bestelling gewoonlijk binnen 1 tot 7 werkdagen. Wij zorgen ervoor dat de bestelling op de afgesproken locatie wordt bezorgd en laten vooraf weten wanneer we langskomen. Zo geniet u van alle voordelen van het online bestellen van betonnen staven.

Lees meer minder

Recent bekeken