100% laagste prijsgarantie Achteraf betalen & Betalen in termijnen Aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg
help nodig
Hulp nodig? 085 - 401 23 60
Op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur
Gezien de marktsituatie verwachten we dat productprijzen zullen blijven stijgen. Bestel dus snel en profiteer van de huidige prijzen!

Illbruck steen- en houtlijm PU700 880ml

Illbruck steen- en houtlijm PU700 880ml

Illbruck steen- en houtlijm is een hoge kwaliteit lijm en speciaal ontwikkeld voor het verlijmen van verschillende betonstenen en -blokken. Daarnaast is deze lijm langdurig bestand tegen water, zeewater, kalkwater, verdunde zuren en bijtende oplossingen.

Waarom bouwmaterialen online bestellen?
  • Standaard geleverd binnen 7 werkdagen
  • Een order weegt gem. 10.000 kg
  • Afhalen is mogelijk
  • Altijd de laagste prijsgarantie
  • Gespreid betalen in 36 maanden
Beschrijving Specificaties Gerelateerde producten Recent bekeken

Belangrijke Specificaties

Prijs per stuk incl. btw €23,48
Besteleenheid per 880ml spuitbus
Gewicht per besteleenheid 2 kg
Betonblokken Soort Toebehoren
Afhaalmogelijkheid Nee
Uitgebreide specificaties

Uitgebreide specificaties

Prijs per stuk incl. btw €23,48
Besteleenheid per 880ml spuitbus
Gewicht per besteleenheid 2 kg
Betonblokken Soort Toebehoren
Afhaalmogelijkheid Nee
hulp nodig
Hulp nodig?
085 - 401 23 60
Op werkdagen staan wij van 09.00 tot 17.00 uur uur voor u klaar.

Advies nodig?

Mail ons via: [email protected].
Snel iets vragen?
WhatsApp je vraag naar 085 - 401 23 60
(enkel WhatsApp berichten)

Beschrijving

Illbruck Steenlijm PU700 880ml is geschikt voor het verlijmen van verschillende soorten lijmbetonstenen en lijmbetonblokken. Maar ook voor steen, gipsplaten en op hout gebaseerde producten is deze lijm te gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan houten vloer- en muurpanelen, zware steen- en houtconstructies en houten kozijnen/schrijnwerk. Het is dus een veelgebruikte all-round lijm die bijna op iedere ondergrond toepasbaar is. Ook is het voor zowel binnen- als buitenwerk te gebruiken en heeft de lijm een KOMO-certificering voor dragende muren. De lijmbussen worden geleverd per bus van 880 ml. Voor het verwerken van deze lijm bestaat een handig lijmpistool. Om er zeker van te zijn dat u genoeg Illbruck steen- en houtlijm heeft voor uw klus, adviseren wij u om 5% extra te bestellen.

Let op: deze PU700 lijm van Illbruck wordt niet aanbevolen voor oppervlakken van teflon, polyethyleen en siliconen. Ook voor vette oppervlakken wordt het niet aangeraden.

Verwerking van Illbruck steen- en houtlijm

Voor het gebruik van de steen- en houtlijm PU700 moet u de lijmbus 20 keer goed schudden. Daarna kunt u de bus in het pistool zetten of de spray nozzle bevestigen en de lijm eenzijdig aanbrengen. Bij stenen producten moet u de lijm op 90% van de te verlijmen materialen aanbrengen. Bij houtproducten heeft u maximaal 8 minuten om de verbinding te laten plaatsvinden tussen de lijm en het materiaal dat u gebruikt (huidvorming tussen de 10 - 15 minuten). Let er op dat u het pistool of de spray nozzle apart moet bestellen. Deze zijn niet standaard inbegrepen bij de lijm.

De voordelen en de houdbaarheid

PU700 steenlijm biedt vele voordelen boven het verlijmen met een mortel. Zo is deze lijm kant-en-klaar en gelijk klaar voor gebruik, waardoor u veel tijd bespaart. Ook hecht het tot wel 5x hoger dan de traditionele mortels en is het toepasbaar in alle weersomstandigheden (zelfs tijdens vorstperiodes). De lijmbus heeft een houdbaarheid van 12 maanden. Hierbij moet gezegd worden dat u het pistool wel rechtop moet bewaren om het ventiel te beschermen tegen verlijming.

Geen toevoeging van water nodig

De Illbruck steen- en houtlijm heeft geen water nodig om gebruikt te kunnen worden. Bij een normale mortel moet u nog wel water toevoegen om het toe te kunnen passen. Daarom is de Illbruck lijm echt kant-en-klaar als u besluit het te bestellen, waardoor u gelijk kunt starten met uw klus.

Lijmmortels zijn een alternatief

Naast de Illbruck steen- en houtlijm (met lijmpistool) bieden wij ook lijmmortels aan. Lijmmortels zijn geschikt voor specifieke doeleinden en gemakkelijk in gebruik. Houd er alleen rekening mee dat de lijmmortels in zakken worden geleverd, waardoor deze lijmsoorten veel zwaarder zijn dan de Illbruck lijm. Voorbeelden van lijmmortels zijn de betonblokkenlijm en Duo lijm voor kalkzandsteen- en cellenbetonblokken.

Online besteld en thuisbezorgd

Koop uw Illbruck steen- en houtlijm PU700 880ml gemakkelijk online bij Brok Bouwmaterialen. Wij leveren uw bestelling gewoonlijk binnen 1 tot 7 werkdagen. Wij zorgen ervoor dat de bestelling op de afgesproken locatie wordt bezorgd en laten vooraf weten wanneer we langskomen. Zo geniet u van alle voordelen van het online bestellen van lijm.

Lees meer minder

Recent bekeken