100% Laagste Prijsgarantie Gratis Transport Boven 2.000 Binnen 5 Werkdagen Geleverd
Hulp nodig? 085 - 401 23 60
Op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur
SPECIALE ACTIE: Tot en met vrijdag 17:00 uur GRATIS LEVERING voor alle orders boven de €1.500!

BIA lijmpistool Illbruck steen- en houtlijm PU700 880ml

Het BIA lijmpistool is te gebruiken in combinatie met Illbruck steen- en houtlijm PU700 880ml. Dit is een zeer sterke lijm en verlijmt de meest voorkomende bouwmaterialen, zoals beton, steen, gipsplaten en op hout gebaseerde producten.

Waarom materialen bij Brok bestellen?
  • Standaard levering binnen 5 werkdagen
  • ACTIE: t/m vrijdag 17:00 uur GRATIS LEVERING boven 1.500,-
  • Afhalen is ook mogelijk
  • Ruim 2.800 klanten beoordelen ons met gemiddeld een 8,9
  • Altijd de laagste prijsgarantie

Uitgebreide specificaties

Prijs per stuk incl. btw 63,96
Besteleenheid per stuk
Gewicht per besteleenheid 2 kg
Betonblokken Soort Toebehoren
Afhaalmogelijkheid Nee
hulp nodig
Hulp nodig?
085 - 401 23 60
Op werkdagen staan wij van 09.00 tot 17.00 uur voor jou klaar.

Advies nodig?

Mail ons via: [email protected].
Snel iets vragen?
WhatsApp je vraag naar 085 - 401 23 60
(enkel WhatsApp berichten)

Beschrijving

Het BIA Lijmpistool is zeer geschikt voor het verwerken van Illbruck steen- en houtlijm PU700 880ml. Dat komt doordat het pistool handzaam is, er eenvoudig mee gewerkt kan worden en het toepasbaar is onder vele omstandigheden. Strakke en maatvaste betonstenen en betonblokken zijn uitermate geschikt om te worden verlijmd. Omdat de lijmvoeg veel sterker is dan de mortelvoeg is het lijmen in tegelverband mogelijk en kunnen ook lateien in gelijmde vorm een uitkomst bieden. PU700 Steen- en Houtlijm is geschikt voor zowel binnen als buiten en wordt ingezet voor houten vloer- en muurpanelen, zware steen- en houtconstructies en houten kozijnen/schrijnwerk.

Het werken met het BIA Lijmpistool

Voor het gebruik van het lijmpistool pak je de Illbruck steen- en houtlijm en bevestigt deze in het pistool. Daarna kun je de lijm eenzijdig aanbrengen. Bij stenen producten moet je de lijm op 90% van de te verlijmen materialen aanbrengen. Bij houtproducten heb je maximaal 8 minuten om de verbinding te laten plaatsvinden tussen de lijm en het materiaal dat je gebruikt (huidvorming tussen de 10 - 15 minuten). Let er op dat je het pistool of de spray nozzle apart moet bestellen. Deze zijn niet standaard inbegrepen bij de lijm.

Lijmmortels zijn een alternatief

Naast de Illbruck steen- en houtlijm (met lijmpistool) bieden wij ook lijmmortels aan. Lijmmortels zijn geschikt voor specifieke doeleinden en gemakkelijk in gebruik. Houd er alleen rekening mee dat de lijmmortels in zakken worden geleverd, waardoor deze lijmsoorten veel zwaarder zijn dan de Illbruck lijm. Voorbeelden van lijmmortels zijn de betonblokkenlijm en Duo lijm voor kalkzandsteen- en cellenbetonblokken.

Online besteld en thuisbezorgd

Koop de BIA Lijmpistool gemakkelijk online bij Brok Bouwmaterialen. Wij leveren jouw bestelling gewoonlijk binnen 1 tot 5 werkdagen. Wij zorgen ervoor dat de bestelling op de afgesproken locatie wordt bezorgd en laten vooraf weten wanneer we langskomen. Zo geniet je van alle voordelen van het online bestellen van lijm en lijmpistolen.

Lees meer minder

Klantfoto's betonblokken

In verschillende vormen en maten!

Schuur van betonblokken Yvonne, Bergen op Zoom

Zwembad van betonblokken Gijs, Leeuwarden

Binnenmuur van betonblokken Harm, Oploo

Vijver van betonblokken Achmed, Opheusden

Recent bekeken