100% laagste prijsgarantie Achteraf betalen & Betalen in termijnen Aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg
help nodig
Hulp nodig? 085 - 401 23 60
Op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur
Gezien de marktsituatie verwachten we dat productprijzen zullen blijven stijgen. Bestel dus snel en profiteer van de huidige prijzen!

Betonblokkenlijm 20kg

Deze lijmmortel is gemakkelijk, schoon en snel te verwerken. Betonblokkenlijm is onder andere geschikt voor het verlijmen van lijmbetonblokken, maar ook goed te gebruiken voor tuinelementen.

Waarom bouwmaterialen online bestellen?
  • Standaard geleverd binnen 7 werkdagen
  • Een order weegt gem. 10.000 kg
  • Afhalen is mogelijk
  • Altijd de laagste prijsgarantie
  • Gespreid betalen in 36 maanden
Beschrijving Specificaties Gerelateerde producten Recent bekeken Reviews

Belangrijke Specificaties

Prijs per stuk incl. btw €24,75
Kwaliteit 1e keus
Besteleenheid per zak
Aantal kg voegmortel per m2 4,1
Aantal kg stucmortel per m2 1,6
Gewicht per besteleenheid 20 kg
Afhaalmogelijkheid Ja
Uitgebreide specificaties

Uitgebreide specificaties

Prijs per stuk incl. btw €24,75
Kwaliteit 1e keus
Besteleenheid per zak
Aantal kg voegmortel per m2 4,1
Aantal kg stucmortel per m2 1,6
Gewicht per besteleenheid 20 kg
Afhaalmogelijkheid Ja
hulp nodig
Hulp nodig?
085 - 401 23 60
Op werkdagen staan wij van 09.00 tot 17.00 uur uur voor u klaar.

Advies nodig?

Mail ons via: [email protected].
Snel iets vragen?
WhatsApp je vraag naar 085 - 401 23 60
(enkel WhatsApp berichten)

Beschrijving

Betonblokkenlijm heeft een grijze kleur en is geschikt voor het verlijmen van beton lijmblokken in alle maten. Dit betekent dat deze blokkenlijm speciaal is gemaakt voor de verwerking van lijmbetonblokken en niet voor metselbetonblokken, kalkzandsteenblokken of metselstenen. Daarnaast kunt u hiermee tuinelementen zoals traptreden en palissadeblokken lijmen. Een zak betonblokkenlijm heeft een inhoud van 20 kg. Hiermee kunt u circa 6m² verlijmen. Dit is een indicatie: het is onder andere afhankelijk van de dikte van de lijmlaag en het formaat van de blokken. U gebruikt per zak van 20 kg circa 6 liter water. Om er zeker van te zijn dat u genoeg Betonblokkenlijm heeft voor uw klus, adviseren wij u om 5% extra te bestellen.

Alleen water toevoegen

Deze betonblokkenlijm is gelijk te gebruiken. U mengt de mortel met circa 6 liter water, waardoor de mortel gebruiksklaar wordt voor lijmwerk en andere doeleinden.

Betonblokkenlijm geschikt voor veel doeleinden

Lijmbetonblokken in combinatie met betonblokkenlijm kunnen voor veel klussen worden ingezet. Zo zijn de blokken en de lijm onder andere geschikt voor verschillende soorten muren zoals scheidingswanden en dragende binnenmuren. Maar ook een garage, een uitbouw of een schuur zijn geen enkel probleem. Er zijn dus genoeg mogelijkheden om de Betonblokkenlijm toe te passen.

BIA Blokkenlijm is een alternatief

Naast de betonblokkenlijm bieden wij ook de BIA Blokkenlijm aan. Deze lijm is speciaal gefabriceerd voor het verwerken van BIA lijmbetonblokken. Dit wil echter niet zeggen dat de Betonblokkenlijm 20kg niet voor BIA lijmbetonblokken te gebruiken is. Daarnaast is de betonblokkenlijm ook zeer geschikt voor tuinelementen, wat deze lijmmortel een goede keuze maakt voor meerdere doeleinden.

Online besteld en thuisbezorgd

Koop uw Betonblokkenlijm 20kg gemakkelijk online bij Brok Bouwmaterialen. Wij leveren uw bestelling gewoonlijk binnen 1 tot 7 werkdagen. Wij zorgen ervoor dat de bestelling op de afgesproken locatie wordt bezorgd en laten vooraf weten wanneer we langskomen. Zo geniet u van alle voordelen van het online bestellen van lijm.

Lees meer minder

Reviews

5 sterren gebaseerd op 2 reviews

Recent bekeken