100% Laagste Prijsgarantie Gratis Transport Boven 2.000 Binnen 5 Werkdagen Geleverd
Hulp nodig? 085 - 401 23 60
Op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur
Tijdens de Bouwvak zijn wij gewoon geopend!

Fundering

0 items gevonden

Geen producten gevonden

Ontdek Onze Wapeningskorven voor Efficiënte Funderingsconstructies

Onze wapeningskorven bieden een ideale oplossing voor het efficiënt leggen van funderingen. Of u nu werkt met EPS of houten funderingskisten, onze wapeningskorven zijn ontworpen om uw bouwproject te vereenvoudigen en versnellen.

Voordelen van Onze Wapeningskorven

Standaardmaten 

Dankzij standaardmaten kunnen wij onze wapeningskorven tegen een scherpe prijs leveren en snel bij u bezorgen, zodat u direct aan de slag kunt met uw fundering.

Eenvoudig te Installeren

Prefab wapeningskorven zijn vooraf gevormd en gevlochten, wat resulteert in een snelle en gemakkelijke installatie. Perfect, zelfs voor minder ervaren bouwers.

Maatwerk

Hoewel standaardmaten worden gebruikt, kunnen wapeningskorven eenvoudig op maat worden gemaakt met behulp van een slijpschijf voor staal, zodat ze perfect passen bij de lengte van uw fundering.

Duurzaamheid en Kwaliteit

Vervaardigd uit hoogwaardig staal, garanderen onze wapeningskorven een sterke en langdurige ondersteuning voor betonnen funderingen, essentieel voor de stabiliteit en veiligheid van uw bouwproject.

Belangrijke Overwegingen bij het Werken met Wapeningskorven

Veiligheid

Vanwege scherpe randen dient u bij het hanteren van wapeningskorven altijd handschoenen te dragen en de korven aan de zijkanten op te tillen, niet aan de uiteinden.

Installatie

Gebruik minstens twee personen om wapeningskorven nauwkeurig te plaatsen. Dit bevordert niet alleen de veiligheid, maar ook de precisie van de plaatsing.

Assortiment en Opties

Maten en Configuraties: Ons assortiment omvat wapeningskorven voor verschillende toepassingen, inclusief opties met open koppen voor hoeken en T-splitsingen.

Toebehoren: Naast wapeningskorven bieden wij ook supportliggers aan om uw funderingsconstructie compleet te maken. Deze onderdelen dragen bij aan de stabiliteit en uniformiteit van uw betonwerk.

 

Funderingsbekisting: Voor Efficiënte en Precieze Funderingsconstructies

Onze funderingsbekisting biedt een gestroomlijnde oplossing voor het gieten van betonnen funderingen. Ideaal voor zowel kleine als grote bouwprojecten, zorgt de bekisting voor een nauwkeurige vormgeving en ondersteuning tijdens het storten van beton. Door gebruik te maken van hoogwaardige materialen en innovatieve ontwerpen, garanderen onze bekistingen een snelle montage en een stevige ondersteuning.

 

Neem ook een kijkje bij ons assortiment van andere ruwbouwproducten.

De Brok Service

Thuiswinkel Waarborg

We bestaan al sinds 1944

Ideal banktransfer Klarna Visa Mastercard Bancontact AfterPay NL B2B Digital Invoice

Achteraf betalen & betalen in termijnen

Levering in Nederland en België

Aan particulieren & bedrijven