100% Laagste Prijsgarantie Gratis Transport Boven 2.000 Binnen 5 Werkdagen Geleverd
Hulp nodig? 085 - 401 23 60
Op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur
Tijdens de Bouwvak zijn wij gewoon geopend!

Ijzerwaren

0 items gevonden

Geen producten gevonden

IJzerwaren

Bij Brokbouwmaterialen bieden we een uitgebreid assortiment aan ijzerwaren, essentieel voor elke bouw- en renovatieklus. Onder deze categorie vallen diverse producten zoals pluggen, balkdragers, raveeldragers, ankerwerk en scharnieren. Elk van deze producten speelt een cruciale rol in het versterken en verbinden van bouwmaterialen, en in deze tekst gaan we dieper in op elk van deze onderdelen.

Pluggen

Pluggen zijn onmisbaar voor het bevestigen van schroeven in muren, plafonds en vloeren. Bij Brokbouwmaterialen vindt u pluggen in verschillende maten en types, geschikt voor diverse ondergronden zoals beton, baksteen en gipsplaten. Pluggen zorgen voor een stevige en betrouwbare bevestiging, essentieel bij het installeren van bijvoorbeeld metselprofielen voor uw bouwprojecten.

Balkdragers

Balkdragers zijn speciaal ontworpen om houten balken stevig en veilig te bevestigen. Ze zijn perfect voor constructies zoals daken, vloeren en terrassen. Onze balkdragers zijn gemaakt van hoogwaardig staal en zijn verkrijgbaar in verschillende maten en uitvoeringen. Het gebruik van balkdragers garandeert de stabiliteit van uw constructies, of u nu bezig bent met het bouwen van een garage of een schuur.

Raveeldragers

Raveeldragers worden gebruikt voor het ondersteunen van vloerdelen en het creëren van openingen in draagvloeren, bijvoorbeeld voor trappen of luiken. Ze zorgen voor een sterke en stabiele ondersteuning en zijn eenvoudig te installeren. Bij Brokbouwmaterialen vindt u raveeldragers die perfect aansluiten bij uw specifieke behoeften, of u nu een aanbouw maakt of een kelder bouwt.

Ankerwerk

Ankerwerk is cruciaal voor de verbinding van verschillende bouwmaterialen en het verankeren van constructies. Dit omvat onder andere betonankers, houtankers en chemische ankers. Onze ankers zijn ontworpen om hoge belastingen te weerstaan en zijn ideaal voor projecten zoals het bevestigen van betonblokken of het plaatsen van staalconstructies.

Scharnieren

Scharnieren zijn essentieel voor de bewegende delen van deuren, ramen en meubels. Bij Brokbouwmaterialen bieden we een breed scala aan scharnieren, van zware deurscharnieren tot lichte meubelscharnieren. Onze scharnieren zijn gemaakt van duurzame materialen en zorgen voor een soepele en betrouwbare werking, perfect voor zowel binnen- als buitentoepassingen.

Veelgestelde Vragen over IJzerwaren

Wat zijn de belangrijkste toepassingen van balkdragers?

Balkdragers worden voornamelijk gebruikt om houten balken te ondersteunen in constructies zoals daken, vloeren en terrassen. Ze zorgen voor een stevige en stabiele bevestiging, essentieel voor de duurzaamheid van de constructie.

Hoe kies ik de juiste pluggen voor mijn project?

De keuze van pluggen hangt af van het type ondergrond en het gewicht van de te bevestigen objecten. Voor zware belasting en harde materialen zoals beton, zijn metalen pluggen aan te raden. Voor lichtere objecten en zachtere materialen zoals gipsplaten, volstaan plastic pluggen.

Zijn raveeldragers geschikt voor buitengebruik?

Ja, veel van onze raveeldragers zijn gegalvaniseerd of gemaakt van roestvrij staal, waardoor ze uitstekend bestand zijn tegen weersinvloeden en geschikt zijn voor buitengebruik.

Hoe installeer ik ankerwerk in beton?

Voor het installeren van ankerwerk in beton moet u eerst een gat boren dat overeenkomt met de diameter van het anker. Vervolgens plaatst u het anker in het gat en draait u het vast. Bij chemische ankers wordt een speciale hars gebruikt om het anker stevig te verankeren.

De Brok Service

Thuiswinkel Waarborg

We bestaan al sinds 1944

Ideal banktransfer Klarna Visa Mastercard Bancontact AfterPay NL B2B Digital Invoice

Achteraf betalen & betalen in termijnen

Levering in Nederland en België

Aan particulieren & bedrijven