Betonblokken

U vindt hier hoge kwaliteit betonblokken voor gegarandeerd de laagste prijs. Dit komt doordat wij 1e en 2e keus betonblokken aanbieden. Ze worden geproduceerd door bekende betonproducenten zoals BIA.

42 artikel(en)

42 artikel(en)

42 artikel(en)

42 artikel(en)

Goedkope betonblokken kopen

Op BouwmaterialenKopen.com vindt u goedkope betonblokken. Dit komt doordat ons aanbod bestaat uit eerste en tweede keus betonblokken. Tweede keus blokken zijn te verkrijgen in diverse maten. Echter, het aanbod tweede keus betonblokken wisselt per week.

Betonblokken afmetingen

De betonblokken zijn in een aantal standaard afmetingen verkrijgbaar. Dit zijn de meest gebruikte maten als het gaat om betonblokken. U kunt de betonblokken bestellen per hap. De hoeveelheid betonblokken per hap hangt af van de afmeting van de betonblokken. Betonblokken zijn geschikt voor alle kleine en grote klussen. Denk bijvoorbeeld aan een complete uitbouw, een vijver in de tuin of het bouwen van een garage.

Betonblokken metselen

De betonblokken zijn te gebruiken voor dragende en niet-dragende muren. U kunt er diverse muren mee metselen, zoals een keermuur of een scheidingsmuur. U kunt deze blokken zowel binnen als buiten gebruiken, waardoor ze ook zeer geschikt zijn voor borders, vijvers en zwembaden. Mocht u gelijk cement en mortel willen bestellen, dan kunt u dit meteen via onze webshop doen.

Betonblokken

Houd bij de aanschaf van betonblokken rekening met de volgende zaken:


Checkmark  Eerste en tweede keus 
U vindt bij ons eerste en tweede keus blokken. Tweede keus is een stuk goedkoper dan eerste keus. Als u dus echt het goedkoopste wilt, kies dan voor tweede keus betonblokken.

Tweede keus wil zeggen dat er mogelijk een (klein) verschil tussen kleur, structuur en eventueel maat zou kunnen optreden. Hierdoor bestaat er een mogelijkheid dat deze blokken minder geschikt zijn als zichtwerk. Tweede keus wordt door ons niet omgeruild of kosteloos retour gehaald. U heeft echter wel een 'afkoelingsperiode' van 14 dagen waarbinnen de partij teruggestuurd kan worden. Aan retour sturen zijn kosten verbonden, check hier de voorwaarden.

Checkmark  100% laagste prijs garantie 
Wij hanteren een 100% laagste prijsgarantie. Onderaan de streep bent u bij BouwmaterialenKopen.com altijd het goedkoopste uit. Zelfs inclusief de verzendkosten bent u bij ons het voordeligst uit. Elders toch goedkoper? Wij betalen het verschil terug.

CheckmarkKies voor het juiste formaat
U kunt op afspraak langskomen in onze showroom om betonblokken te bekijken. Zo kunt u de formaten bekijken en een goede keuze maken. Let op: Wilt u zeker weten of uw keuze te bezichtigen is? Neem dan van tevoren contact met ons op.

 VRAGEN? 
 Chat, WhatsApp, mail of bel ons. 
 Wij staan iedere werkdag voor u klaar.