Betonblokken

44 artikel(en)

44 artikel(en)

44 artikel(en)

44 artikel(en)

Betonblokken in diverse afmetingen. Zowel 1e als 2e keuze.

U vindt hier hoge kwaliteit betonblokken voor gegarandeerd de laagste prijs. Als u vandaag bestelt zorgen wij dat de bouwmaterialen binnen 1 tot 5 werkdagen worden geleverd. U kunt direct en veilig online bestellen. Ook geldt voor alle betonblokken een staffelkorting. Hoe meer u dus bestelt, hoe hoger de korting.

Betonblokken elders goedkoper?

Wij betalen het verschil terug! Wij hebben een 100% laagste prijsgarantie. Dit betekent dat wij altijd het voordeligst zijn!

Betonblokken afmetingen

De betonblokken zijn in een vijftal standaard afmetingen verkrijgbaar. Dit zijn de meest gebruikte maten als het gaat om betonblokken, dus met deze betonblokken zou u uit de voeten moeten kunnen. U kunt de betonblokken bestellen per hap, de hoeveelheid betonblokken per hap hangt af van de afmeting van de betonblokken.

Naast onze standaardcollectie betonblokken hebben wij ook BIA Betonblokken.

Daarnaast zijn de betonblokken ook in 2e keuze te verkrijgen in diverse maten. Echter, ons aanbod 2e keuze betonblokken wisselt per maand.

Betonblokken zijn eigenlijk geschikt voor alle grote en kleine klussen van een complete uitbouw tot een vijver in de tuin tot het bouwen van een garage.

Betonblokken metselen

De betonblokken zijn te gebruiken voor dragende en niet-dragende muren. U kunt er diverse muren mee metselen. Denk bijvoorbeeld aan een keermuur of een scheidingsmuur. Mocht u gelijk cement en mortel willen bestellen, dan kunt u dit tevens via onze webshop doen.

Ik wil meer informatie over het assortiment 2e keuze betonblokken, kan dat?

Dat kan zeker. Wij verwelkomen u graag elke werkdag tussen 09:00 en 17:00 aan de Maasdijk 7 te Appeltern voor professioneel advies. Tevens kunt u met al uw vragen terecht bij de chat-ondersteuning op de website, waar u spoedig reactie zult krijgen. Ook zijn wij elke werkdag telefonisch bereikbaar tussen 09:00 en 17:00 op 085 – 401 23 60.