100% Laagste Prijsgarantie Gratis Transport Boven 2.000 Binnen 5 Werkdagen Geleverd
Hulp nodig? 085 - 401 23 60
Op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur
Tijdens de Bouwvak zijn wij gewoon geopend!

Sloten en Cilinders

0 items gevonden

Geen producten gevonden

Sloten en Cilinders

De sloten zijn vervaardigd met oog voor kwaliteit en veiligheid, en zijn geschikt voor diverse toepassingen. Of u nu op zoek bent naar een cilinderslot voor uw voordeur of een meerpuntssluiting voor extra bescherming, wij hebben wat u nodig heeft.

Veiligheid op Maat

Onze sloten en cilinders zijn verkrijgbaar in verschillende beveiligingsniveaus, van standaard tot hoogwaardig SKG-gecertificeerd. Combineer uw sloten met onze stevige deuren en kozijnen voor maximale veiligheid. Bekijk ons assortiment deuren en kozijnen voor een compleet overzicht van ons aanbod.

Toepassingen en Advies

Of u nu bezig bent met het bouwen van een nieuwe garage of het renoveren van een bestaande woning, goed hang- en sluitwerk is essentieel. Combineer uw sloten met onze isolatiematerialen en bouwfolies om energie-efficiëntie te maximaliseren en uw woning te beschermen tegen de elementen.

Verken ook ons assortiment met aanvullende ijzerwaren

 

Veelgestelde Vragen

Welke type sloten zijn geschikt voor buitendeuren?

Voor buitendeuren raden we aan om te kiezen voor cilindersloten met SKG-keurmerk en meerpuntssluitingen. Deze bieden extra bescherming tegen inbraak.

Kan ik sloten zelf installeren?

Ja, veel van onze sloten zijn eenvoudig zelf te installeren. Zorg ervoor dat u de juiste gereedschappen zoals pluggen en schroeven gebruikt voor een stevige montage.

Hoe kan ik mijn huis nog meer beveiligen?

Naast goede sloten kunt u overwegen om ook te investeren in goede verlichting rondom uw huis en eventueel een alarmsysteem voor extra veiligheid.

 

De Brok Service

Thuiswinkel Waarborg

We bestaan al sinds 1944

Ideal banktransfer Klarna Visa Mastercard Bancontact AfterPay NL B2B Digital Invoice

Achteraf betalen & betalen in termijnen

Levering in Nederland en België

Aan particulieren & bedrijven