100% Laagste Prijsgarantie Gratis Transport Boven 2.000 Binnen 5 Werkdagen Geleverd
Hulp nodig? 085 - 401 23 60
Op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur
Tijdens de Bouwvak zijn wij gewoon geopend!

Ruwbouw

0 items gevonden

Geen producten gevonden

Ruwbouw

Ontdek alles wat u nodig heeft voor een solide ruwbouw bij Brokbouwmaterialen. Van funderingen tot broodjesvloeren en bouwfolies, wij bieden een uitgebreid assortiment aan materialen voor uw bouwprojecten.

Fundering: Een sterke fundering vormt de basis van elk bouwwerk. Bij Brokbouwmaterialen vindt u een variëteit aan funderingsmaterialen, zoals cement en zand, om uw fundamenten stabiel en duurzaam te maken. Je kan hier ook wapingskorven en funderingsbekisting vinden.

Broodjesvloeren: Voor efficiënte en isolerende vloersystemen kunt u bij ons terecht voor onder andere EPS platen en betonplex, die zorgen voor een stevige en energiezuinige vloerconstructie.

Bouwfolies: Bescherm uw bouwproject tegen vocht en wind met onze hoogwaardige bouwfolies. Deze zijn essentieel voor het creëren van een waterdichte en goed geïsoleerde omgeving.

Lateien en dorpels: Voor het ondersteunen van muren en het afwerken van openingen bieden wij een selectie aan lateien en dorpels, die niet alleen functioneel zijn maar ook esthetisch bijdragen aan uw bouwontwerp.

Of u nu bezig bent met het bouwen van een garage, het leggen van dakpannen of het plaatsen van een binnenmuur, onze ruwbouwmaterialen zijn van hoogwaardige kwaliteit en bieden de stevigheid en duurzaamheid die u nodig heeft. Ontdek ons volledige assortiment op onze website en start vandaag nog met uw bouwproject. Bij Brokbouwmaterialen staan we klaar om u te ondersteunen bij elke stap van uw bouwproces.

De Brok Service

Thuiswinkel Waarborg

We bestaan al sinds 1944

Ideal banktransfer Klarna Visa Mastercard Bancontact AfterPay NL B2B Digital Invoice

Achteraf betalen & betalen in termijnen

Levering in Nederland en België

Aan particulieren & bedrijven