100% Laagste Prijsgarantie Gratis Transport Boven 2.000 Binnen 5 Werkdagen Geleverd
Hulp nodig? 085 - 401 23 60
Op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur
Tijdens de Bouwvak zijn wij gewoon geopend!

Bouwfolies

0 items gevonden

Geen producten gevonden

Bouwfolies

Bouwfolies vormen een cruciaal onderdeel van moderne bouwpraktijken, waarbij ze worden ingezet om diverse structurele uitdagingen aan te pakken. Deze veelzijdige folies zijn ontworpen om zowel binnen als buiten optimale prestaties te leveren, met specifieke toepassingen zoals waterkeringen, dampremming en luchtdichting in houtskeletbouw, gevel- en dakconstructies.

Belangrijke Eigenschappen en Toepassingen:

DPC Folies

Voor effectieve water- en tochtkeringen, perfect geschikt voor toepassingen op spouwlatten van kozijnen, boven latei-constructies en bij opgaand metselwerk.

Duurzaamheid en Betrouwbaarheid

Onze bouwfolies zijn vervaardigd door toonaangevende merken, met een focus op duurzaamheid, betrouwbaarheid en lange levensduur in uiteenlopende weersomstandigheden.

Eenvoudige Installatie

Ze zijn ontworpen om eenvoudig te installeren en bieden een essentiële bijdrage aan het verbeteren van de energie-efficiëntie en het comfort van gebouwen.

Bekijk ook wat wij te bieden hebben op het gebied van andere ruwbouwproducten.

Veelgestelde vragen

Waarom is het belangrijk om bouwfolies te gebruiken in constructies?

Bouwfolies dienen verschillende doelen, zoals het bieden van water- en luchtdichtheid, het verbeteren van de energie-efficiëntie door isolatie te beschermen tegen vocht, en het verhogen van het comfort binnen gebouwen door tocht te verminderen.

Hoe moet ik bouwfolies installeren?

Het correct installeren van bouwfolies is essentieel voor optimale prestaties. Het is belangrijk om de instructies van de fabrikant te volgen, ervoor te zorgen dat de folies goed overlappen en vastzitten, en rekening te houden met de specifieke vereisten voor dampopen of dampdichte toepassingen.

Hoe lang gaat bouwfolie mee?

De levensduur van bouwfolies kan variëren afhankelijk van het merk en type folie, de installatieomstandigheden, en de blootstelling aan weersinvloeden. Over het algemeen hebben hoogwaardige bouwfolies een levensduur van 20 tot 50 jaar, afhankelijk van de omstandigheden van gebruik.

 

De Brok Service

Thuiswinkel Waarborg

We bestaan al sinds 1944

Ideal banktransfer Klarna Visa Mastercard Bancontact AfterPay NL B2B Digital Invoice

Achteraf betalen & betalen in termijnen

Levering in Nederland en België

Aan particulieren & bedrijven