100% Laagste Prijsgarantie Gratis Transport Boven 2.000 Binnen 5 Werkdagen Geleverd
Hulp nodig? 085 - 401 23 60
Op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur
Tijdens de Bouwvak zijn wij gewoon geopend!

Pluggen

0 items gevonden

Geen producten gevonden

Pluggen 

Bij Brokbouwmaterialen bieden we een breed scala aan pluggen aan, ideaal voor elke bevestigingsklus. Ons assortiment omvat isolatiepluggen, nagelpluggen en universeelpluggen, die stuk voor stuk zorgen voor een stevige en betrouwbare bevestiging in verschillende materialen. In deze tekst leest u meer over onze pluggen en hoe ze uw bouwprojecten kunnen verbeteren. Bovendien integreren we enkele categorieën en klussen uit ons uitgebreide aanbod om u een compleet beeld te geven van onze mogelijkheden.

Isolatiepluggen

Isolatiepluggen zijn speciaal ontworpen voor de bevestiging van isolatiematerialen zoals steenwol en glaswol. Deze pluggen zorgen ervoor dat isolatie stevig op zijn plaats blijft, waardoor energieverlies wordt geminimaliseerd en uw woning beter geïsoleerd is. Isolatiepluggen zijn ideaal voor projecten waarbij u werkt met duurzame isolatie of PIR platen. Het gebruik van de juiste pluggen garandeert een langdurige en veilige bevestiging van uw isolatiemateriaal.

Nagelpluggen

Nagelpluggen zijn veelzijdig en gemakkelijk in gebruik. Ze zijn perfect voor het snel bevestigen van lichte tot middelzware objecten aan betonnen of massieve muren. Of u nu metselstenen of betonblokken gebruikt, nagelpluggen bieden een stevige en betrouwbare bevestiging. Deze pluggen zijn ideaal voor klussen zoals het bouwen van een tuinmuur of het bevestigen van binnendeuren. Hun eenvoudige installatie maakt ze een favoriet onder zowel professionals als doe-het-zelvers.

Universeelpluggen

Universeelpluggen zijn geschikt voor een breed scala aan materialen, waaronder beton, baksteen, gipsplaat en hout. Hun veelzijdigheid maakt ze de perfecte keuze voor diverse bevestigingsklussen, zoals het monteren van vurenhout balken en latten of het bevestigen van underlayment en OSB platen. Universeelpluggen zijn ontworpen om zich aan te passen aan het materiaal waarin ze worden geplaatst, waardoor ze een veilige en betrouwbare grip bieden.

Bekijk zeker ook ons assortiment met diverse andere ijzerwaren.

Veelgestelde Vragen over Pluggen

Wat zijn de belangrijkste voordelen van isolatiepluggen?

Isolatiepluggen zorgen voor een veilige en duurzame bevestiging van isolatiematerialen, waardoor ze stevig op hun plaats blijven en energieverlies wordt geminimaliseerd.

Hoe kies ik de juiste nagelplug?

Bij het kiezen van nagelpluggen moet u rekening houden met het materiaal waarin u ze gaat gebruiken en de belasting die ze moeten dragen. Voor zware bevestigingen in betonnen muren zijn langere en dikkere nagelpluggen aan te raden.

Wat maakt universeelpluggen zo veelzijdig?

Universeelpluggen zijn ontworpen om zich aan te passen aan verschillende materialen, waardoor ze een veilige en betrouwbare grip bieden, ongeacht het type muur of oppervlak waarin ze worden geplaatst.

Kan ik pluggen gebruiken voor buitenprojecten?

Ja, veel van onze pluggen zijn geschikt voor buitengebruik. Zorg ervoor dat u pluggen kiest met een corrosiebestendige coating om ze te beschermen tegen de elementen.

De Brok Service

Thuiswinkel Waarborg

We bestaan al sinds 1944

Ideal banktransfer Klarna Visa Mastercard Bancontact AfterPay NL B2B Digital Invoice

Achteraf betalen & betalen in termijnen

Levering in Nederland en België

Aan particulieren & bedrijven