100% Laagste Prijsgarantie Gratis Transport Boven 2.000 Binnen 5 Werkdagen Geleverd
Hulp nodig? 085 - 401 23 60
Op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur
Tijdens de Bouwvak zijn wij gewoon geopend!

Zwaluwstaartplaten

0 items gevonden

Geen producten gevonden

Lewis/Zwaluwstaartplaten: Duurzame Oplossing voor Vloerconstructies

Lewis- of Zwaluwstaartplaten zijn innovatieve vloerelementen die uitblinken in veelzijdigheid en duurzaamheid. Deze platen worden vaak gebruikt in zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten vanwege hun sterke constructie en efficiëntie bij het creëren van stevige vloeren. De naam "zwaluwstaartplaten" verwijst naar het kenmerkende patroon van de platen, dat lijkt op de staartveren van een zwaluw.

Waarom Kiezen voor Zwaluwstaartplaten?

Sterk en Stabiel

De platen zijn gemaakt van hoogwaardig staal en bieden een solide basis voor vloeren, zelfs over grote overspanningen.

Snel en Efficiënt Te Installeren

Door het unieke ontwerp kunnen Lewis- of Zwaluwstaartplaten snel worden geplaatst, wat tijd en arbeidskosten bespaart tijdens de bouw.

Geluids- en Brandwerendheid

Ze verbeteren de geluidsisolatie tussen verdiepingen en bieden vaak ook goede brandwerendheid, afhankelijk van de specifieke samenstelling.

Milieuvriendelijk

Deze platen zijn vaak gemaakt van gerecycled materiaal en zijn zelf ook volledig recyclebaar, wat bijdraagt aan duurzaam bouwen.

Toepassingen van Zwaluwstaartplaten

Nieuwbouwprojecten

Ideaal voor het snel en efficiënt leggen van vloeren in nieuwbouwwoningen en commerciële gebouwen.

Renovaties

Ze kunnen ook worden gebruikt bij renovaties om bestaande vloeren te versterken of om nieuwe vloerniveaus toe te voegen.

Geluidsisolatie

Ze worden vaak toegepast in projecten waar geluidsreductie tussen verdiepingen essentieel is, zoals bij appartementen en hotels.

Brandveiligheid

Vanwege hun samenstelling bieden Lewis- of Zwaluwstaartplaten een goede bescherming tegen brand, wat de veiligheid van het gebouw verhoogt.

Neem ook eens een kijkje naar onze andere afbouwproducten.

Veelgestelde vragen

Wat zijn Lewis/Zwaluwstaartplaten precies?

Lewis/Zwaluwstaartplaten zijn metalen vloerelementen met een zwaluwstaartprofiel, gemaakt van hoogwaardig staal. Ze worden gebruikt als dragende elementen voor vloerconstructies in zowel nieuwbouw als renovatieprojecten.

Wat zijn de voordelen van het gebruik van Lewis/Zwaluwstaartplaten?

Deze platen bieden een sterke en stabiele basis voor vloeren, zijn snel te installeren, verbeteren de geluids- en brandwerendheid van een gebouw en zijn milieuvriendelijk door hun gebruik van gerecycled materiaal en volledige recyclebaarheid.

Waar worden Lewis/Zwaluwstaartplaten het meest toegepast?

Ze worden veel gebruikt in woningbouw, kantoren, scholen, ziekenhuizen en andere gebouwen waar stevige en geluidsisolerende vloeren nodig zijn.

Hoe worden Lewis/Zwaluwstaartplaten geïnstalleerd?

De platen worden op de draagconstructie gelegd en vervolgens met schroeven bevestigd. Ze kunnen snel worden geplaatst vanwege hun lichte gewicht en eenvoudige hantering.

Zijn Lewis/Zwaluwstaartplaten geschikt voor renovatieprojecten?

Ja, ze zijn zeer geschikt voor renovaties omdat ze bestaande vloeren kunnen versterken zonder veel extra gewicht toe te voegen aan de constructie.

Welke geluids- en brandwerende eigenschappen hebben Lewis/Zwaluwstaartplaten?

Afhankelijk van de specifieke samenstelling kunnen Lewis/Zwaluwstaartplaten goede geluidsisolatie bieden tussen verdiepingen en goede brandwerendheid hebben, wat bijdraagt aan de veiligheid en het comfort in gebouwen.

De Brok Service

Thuiswinkel Waarborg

We bestaan al sinds 1944

Ideal banktransfer Klarna Visa Mastercard Bancontact AfterPay NL B2B Digital Invoice

Achteraf betalen & betalen in termijnen

Levering in Nederland en België

Aan particulieren & bedrijven