100% Laagste Prijsgarantie Gratis Transport Boven 2.000 Binnen 5 Werkdagen Geleverd
Hulp nodig? 085 - 401 23 60
Op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur
Tijdens de Bouwvak zijn wij gewoon geopend!

Snelbouw lijmblokken 49,8x12x24,9cm

4.5 sterren uit 2896 kiyoh reviews

326,40 per 96 stuks 3,40 per stuk

Begin hier met bestellen

of
stuks

Belangrijk advies
Handig! Bestel het verwerkingsmateriaal direct mee:
326,40 per 96 stuks 3,40 per stuk
Totaal

Specificaties

LxBxH in cm 49,8x12x24,9
Prijs per stuk incl. btw Vanaf 3,40
Aantal stuks per m2 8
Prijs per m2 27,20
Levering Per pak in folie, zonder pallets
Kwaliteit 1e keus
Gewicht per blok 10,9 kg
Besteleenheid per 96 stuks
Aantal kg lijm per m2 5,0
Type lijm Uni-Fix keramische lijmmortel
Aantal kg stucmortel per m2 16
Gewicht per besteleenheid 984 kg (per 240 stuks)
Druksterkte in N/mm2 17,0
Afhaalmogelijkheid Nee
hulp nodig
Hulp nodig?
085 - 401 23 60
Op werkdagen staan wij van 09.00 tot 17.00 uur voor jou klaar.

Advies nodig?

Mail ons via: [email protected].
Snel iets vragen?
WhatsApp je vraag naar 085 - 401 23 60
(enkel WhatsApp berichten)

Beschrijving

Deze snelbouwblokken zijn geschikt voor allerlei toepassingen binnen de bouw. De blokken zijn online te bestellen per 96 stuks. Na ontvangst kunnen ze direct worden verwerkt met behulp van lijmmortel. Er kunnen krimp- en droogscheuren voorkomen in de pakketten. Verticale scheuren in een blok vormen geen probleem voor de druksterkte. Om er zeker van te zijn dat je genoeg blokken hebt voor de klus, adviseren wij je om 5% extra te bestellen.

Deze isolatie-/lijmblokken (49,8x12x24,9cm) kunnen zowel als metsel- en lijmblok worden gebruikt en zijn door de hoge druksterkte geschikt voor doeleinden die kunnen variëren van een kimlaag tot dragende muren zoals een volledige muuropbouw. Daarnaast kunnen ze ook gebruikt worden voor dergelijke als uitbouwen, garages en borders. De snelbouw lijmblokken zijn een goedkope variant van het merk Porotherm Poriso. Controleer bij een bouwkundige of de blokken geschikt zijn voor jouw constructie.

Uitstekende warmte-isolatie

Isolatie-/lijmblokken bieden uitstekende isolatiewaarden. De blokken zijn massief en droog met in de bouwsteen warmtekamers. Ook hebben de blokken een capillaire opbouw waardoor de steen ademend en ongevoelig is voor vocht- en temperatuurschommelingen. Deze kenmerken zorgen voor een garantie op een lange warmteopslag en winddichte buitenwanden. Door te kiezen voor deze blokken zorg je dus wederom voor een aangenaam woonklimaat. 

Verhoogde druksterkte

Door de verhoogde druksterkte zijn deze isolatie-/lijmblokken echte krachtpatsers en geschikt voor zowel dragende als niet-dragende muren. Hierdoor zijn ze onder andere een goede optie voor massieve scheidingswanden in de woningbouw.

Makkelijk hanteerbaar

De lijmblokken zijn keramisch geperforeerd en met gebruikt van het Uni-Fix lijmmortel bouw je snel en gemakkelijk. Het materiaal zal ook niet krimpen en daarnaast is de uitzetting minimaal, dit komt door de gunstige bouwfysisch eigenschappen die de lijmblokken heeft. Tevens zijn ze ook nog eens heel erg voordelig, dankzij de tand-en-groefverbinding is verlijmen van de lintvoeg voldoende. Dit maakt dat je tot wel 40% minder verwerkingstijd nodig hebt dan dat je zou hebben met traditionele metselblokken.

Brandveilig

Isolatie-/lijmblokken bieden een uitstekende brandveiligheid en zekerheid. Dit mogelijk doordat er uitsluitend minerale bestanddelen met een hoge weerstand worden gebruikt.  

Ecologisch en bouwbiologisch verantwoord

Deze isolatie-/lijmblokken zijn ecologisch geproduceerd en voldoen aan de meest recente bouwconstructie-eisen. De blokken hebben een bijzonder hoog mineraalgehalte en door het gebruik van natuurlijke grondstoffen en een energiebesparend productieproces, zijn de blokken ecologisch en bouwbiologisch verantwoord. 

Online besteld en thuisbezorgd

Koop de isolatie-/lijmblokken 49,8x12x24,9 van gemakkelijk online bij Brok Bouwmaterialen. Wij leveren jouw bestelling gewoonlijk binnen 1 tot 5 werkdagen. Wij zorgen ervoor dat de bestelling op de afgesproken locatie wordt bezorgd en laten vooraf weten wanneer we langskomen. Zo geniet je van alle voordelen van het online bestellen van isolatie-/lijmblokken.

Lees meer minder

Recent bekeken