100% Laagste Prijsgarantie Gratis Transport Boven 2.000 Binnen 5 Werkdagen Geleverd
Hulp nodig? 085 - 401 23 60
Op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur
Tijdens de Bouwvak zijn wij gewoon geopend!

Isolatieblokken/lijmblokken 24x12x10cm T/G

4.5 sterren uit 2896 kiyoh reviews

400,00 per 320 stuks 1,25 per stuk

Begin hier met bestellen

of
stuks

Belangrijk advies
Handig! Bestel het verwerkingsmateriaal direct mee:
400,00 per 320 stuks 1,25 per stuk
Totaal

Specificaties

LxBxH in cm 24x12x10
Prijs per stuk incl. btw Vanaf 1,25
Aantal stuks per m2 37
Prijs per m2 46,25
Levering Per pak in folie, zonder pallets
Kwaliteit 1e keus
Gewicht per blok 4,8 kg
Besteleenheid per 320 stuks
Aantal kg lijm per m2 4,4
Type lijm Uni-Fix keramische lijmmortel
Aantal kg stucmortel per m2 16
Gewicht per besteleenheid 1536 kg (per 320 stuks)
Afhaalmogelijkheid Nee
hulp nodig
Hulp nodig?
085 - 401 23 60
Op werkdagen staan wij van 09.00 tot 17.00 uur voor jou klaar.

Advies nodig?

Mail ons via: [email protected].
Snel iets vragen?
WhatsApp je vraag naar 085 - 401 23 60
(enkel WhatsApp berichten)

Beschrijving

Deze isolatie-/lijmblokken zijn geschikt voor allerlei toepassingen binnen de bouw en zijn vergelijkbaar met Porotherm Poriso stuc 240x120x100 (24x12x10cm). De isolatie-/lijmblokken zijn online te bestellen per 320 stuks. Na ontvangst kunnen ze direct worden verwerkt met behulp van specie of lijm. Om er zeker van te zijn dat je genoeg isolatie-/lijmblokken hebt voor de klus, adviseren wij je om 5% extra te bestellen. Deze blokken worden overigens ook vaak snelbouw(blokken) genoemd. 

Deze isolatie-/lijmblokken (24x12x10cm) kunnen zowel als metsel- en lijmblok worden gebruikt en zijn door de hoge druksterkte onder andere geschikt voor verschillende soorten muren zoals funderingsmuren, spouwmuren, volle muren en schoorstenen. Daarnaast zijn betonblokken uitermate geschikt voor complete uitbouwen, garages en borders. De blokken zijn gefabriceerd op basis van klei en bevatten twee verticale kanalen waarin leidingen kunnen worden voorzien. Controleer bij een bouwkundige of de blokken geschikt zijn voor jouw constructie.

Verhoogde geluidsisolatie

De isolatie-/lijmblokken kenmerkt zich door een verhoogde geluidsisolatie. Ze zijn daarom bijzonder geschikt als massieve scheidingswanden met de best mogelijke geluidsdemping. Ook voor een schuur of garage kan deze geluiddempende waarde een voordeel zijn.

Uitstekende warmte-isolatie

Isolatie-/lijmblokken bieden uitstekende isolatiewaarden. Door te kiezen voor deze blokken zorg je voor een aangenaam woonklimaat.

Verhoogde druksterkte

Door de verhoogde druksterkte zijn deze isolatie-/lijmblokken echte krachtpatsers en geschikt voor zowel dragende als niet-dragende muren. Hierdoor zijn ze onder andere een goede optie voor massieve scheidingswanden in de woningbouw.

Makkelijk hanteerbaar

Doordat deze isolatie-/lijmblokken zo licht zijn en beschikken over speciale tand- en groefverbindingen zijn ze makkelijk hanteerbaar en ideaal om mee te werken.

Brandveilig

Isolatie-/lijmblokken hebben uitstekende brandwerende eigenschappen doordat uitsluitend minerale bestanddelen met een hoge weerstand worden gebruikt.

Ecologisch en bouwbiologisch verantwoord

Deze isolatie-/lijmblokken zijn ecologisch geproduceerd en voldoen aan de meest recente bouwconstructie-eisen. Door het gebruik van natuurlijke grondstoffen en een energiebesparend productieproces, zijn de blokken ecologisch en bouwbiologisch verantwoord. Onze isolatieblokken zijn van dus dezelfde hoge kwaliteit als Porotherm Porisostuc (snelbouw).

Online besteld en thuisbezorgd

Koop de isolatie-/lijmblokken van 24x12x10cm gemakkelijk online bij Brok Bouwmaterialen. Wij leveren jouw bestelling gewoonlijk binnen 1 tot 5 werkdagen. Wij zorgen ervoor dat de bestelling op de afgesproken locatie wordt bezorgd en laten vooraf weten wanneer we langskomen. Zo geniet je van alle voordelen van het online bestellen van isolatie-/lijmblokken.

Lees meer minder

Recent bekeken