100% Laagste Prijsgarantie Gratis Transport Boven 2.000 Binnen 5 Werkdagen Geleverd
Hulp nodig? 085 - 401 23 60
Op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur

Bekistingsblok Eindsteen 25x30x20cm

Bekistingsblokken die ook bekend staan als stapelblokken, vijverblokken en droogstapelblokken, zijn uitermate geschikt voor verschillende soorten betonconstructies, waaronder keerwanden, zwembaden, kelders, funderingen, mestkelders, watertanks en meer.

Waarom materialen bij Brok bestellen?
  • Standaard levering binnen 5 werkdagen
  • Gratis levering boven 2.000,-
  • Afhalen is ook mogelijk
  • Ruim 2.800 klanten beoordelen ons met gemiddeld een 8,9
  • Altijd de laagste prijsgarantie

Uitgebreide specificaties

LxBxH in cm 25x30x20cm
Prijs per stuk incl. btw 6,43
Aantal stuks per m2 20
Levering Per stuk, zonder pallets
Kwaliteit 1e keus
Gewicht per blok 15kg
Besteleenheid 1
Afhaalmogelijkheid Nee
hulp nodig
Hulp nodig?
085 - 401 23 60
Op werkdagen staan wij van 09.00 tot 17.00 uur voor jou klaar.

Advies nodig?

Mail ons via: [email protected].
Snel iets vragen?
WhatsApp je vraag naar 085 - 401 23 60
(enkel WhatsApp berichten)

Beschrijving

Bekistingsblokken van beton zijn een populaire keuze voor het maken van diverse betonconstructies, zoals kelders, zwembaden, funderingen en vijvers en meer. Deze blokken van Brok Bouwmaterialen kunnen voor al deze toepassingen worden gebruikt. Deze droogstapelblokken zijn zeer gemakkelijk te verwerken en zijn voordelig in vergelijking met andere bouwmaterialen.

Makkelijk hanteerbaar

Door de goede grip zijn deze blokken makkelijk hanteerbaar en ideaal om mee te werken. De bekistingsblokken worden koud op elkaar gestapeld en vervolgens gevuld met vulbeton, waardoor er een massieve betonwand ontstaat. Het is ook mogelijk om wapening aan te brengen om een massieve gewapende betonwand te realiseren. Brok Bouwmaterialen biedt normale, hoek en eindblokken aan in verschillende wanddiktes, namelijk 17,5cm, 24cm en 30cm.

Hoge draagkracht

Door de hoge draagkracht is een bekistingblok geschikt voor zowel dragende als niet-dragende muren. Hierdoor zijn ze onder andere een goede optie voor massieve scheidingswanden in de woningbouw.

Geluiddempend

De blokken bieden uiterst geluiddempende waarden. Ze zijn daarom bijzonder geschikt als massieve scheidingswanden met de best mogelijke geluidsdemping. Ook voor een schuur of garage kan deze geluiddempende waarde een voordeel zijn.

Uitstekende isolatie

blokken bieden uitstekende isolatiewaarden. Door te kiezen voor deze blokken zorg je voor een aangenaam woonklimaat.

Brandveilig

Deze blokken hebben uitstekende brandwerende eigenschappen, doordat uitsluitend minerale bestanddelen met een hoge weerstand worden gebruikt.

Ecologisch en bouwbiologisch verantwoord

Deze blokken zijn ecologisch geproduceerd en voldoen aan de meest recente bouwconstructie-eisen. Door het gebruik van natuurlijke grondstoffen en een energiebesparend productieproces, zijn de blokken ecologisch en bouwbiologisch verantwoord.

Voordelen

Het grote voordeel van het werken met bekistingsblokken is dat er geen zwaar materieel nodig is tijdens het bouwen en dat het mogelijk is om zelf een muur of constructie te maken. De droogstapelblokken zijn ook zeer sterk en de wapening kan zelfs aangepast worden voor nog meer stevigheid.

Online besteld en thuisbezorgd

Koop de blokken gemakkelijk online bij Brok Bouwmaterialen. Wij leveren jouw bestelling gewoonlijk binnen 1 tot 5 werkdagen. Wij zorgen ervoor dat de bestelling op de afgesproken locatie wordt bezorgd en laten vooraf weten wanneer we langskomen. Zo geniet je van alle voordelen van het online bestellen van blokken.

Brok Bouwmaterialen biedt een ruim assortiment aan droogstapelblokken aan, waaronder de bekistingsblokken van beton. Deze blokken zijn gemakkelijk te bestellen via de webshop en worden binnen 1-5 werkdagen met de grootste zorg bij je thuis afgeleverd. Of je nu een tuinmuur wilt bouwen of een kelder wilt creëren, bekistingsblokken zijn een uitstekende keuze. Kies voor Brok Bouwmaterialen voor de beste kwaliteit en service.

Lees meer minder

Klantfoto's betonblokken

In verschillende vormen en maten!

Schuur van betonblokken Yvonne, Bergen op Zoom

Zwembad van betonblokken Gijs, Leeuwarden

Binnenmuur van betonblokken Harm, Oploo

Vijver van betonblokken Achmed, Opheusden

Recent bekeken