100% Laagste Prijsgarantie Gratis Transport Boven 2.000 Binnen 5 Werkdagen Geleverd
Hulp nodig? 085 - 401 23 60
Op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur
Tijdens de Bouwvak zijn wij gewoon geopend!

Trespa plaat

0 items gevonden

Geen producten gevonden

Trespa Platen

Wat is een Trespa plaat?

Trespa platen zijn High Pressure Laminate (HPL) platen, vervaardigd door Trespa International BV. Deze platen worden gemaakt door onder hoge druk een combinatie van fenolhars, papierpulp en melaminehars samen te persen. Ze staan bekend om hun extreme weersbestendigheid en vochtbestendigheid, wat ze ideaal maakt voor buitentoepassingen zoals gevelbekleding en boeidelen.

Toepassingen en Voordelen

Trespa platen worden veel gebruikt voor gevelbekleding, boeidelen en andere exterieurtoepassingen vanwege hun duurzaamheid en esthetische mogelijkheden. Ze zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en motieven, waaronder de populaire Trespa Meteon en Trespa Izeon lijnen. Deze platen zijn onderhoudsvriendelijk, hebben een lange levensduur tot wel 50 jaar, zijn krasvast, UV-bestendig en kunnen zowel geschroefd als gelijmd worden gemonteerd.

Onderhoud en Aandachtspunten

Hoewel Trespa platen weinig onderhoud vergen, is het belangrijk om bij de montage rekening te houden met vuilophoping rond schroeven en schroefgaten. Voor een perfect glad oppervlak zonder zichtbare bevestigingsmiddelen is lijmen een uitstekende keuze. Zorg bij het schroeven voor gebruik van geschikte, scherpe schroeven om beschadigingen te voorkomen tijdens de installatie.

Bestellen en Meer Informatie

Ontdek ons assortiment Trespa platen bij Brok bouwmeterialen en maak uw keuze uit verschillende kleuren, diktes en afwerkingsmogelijkheden. Voor specifieke vragen over producten of maatwerkoplossingen kunt u altijd contact met ons opnemen voor deskundig advies en ondersteuning.

Ontdek ons assortiment van andere gevelbekledingsproducten.

Veelgestelde vragen

Zijn Trespa platen geschikt voor buitengebruik?

Trespa platen zijn uitstekend geschikt voor buitentoepassingen zoals gevelbekleding en boeidelen vanwege hun extreme weerbestendigheid en vochtbestendigheid.

Hoe kan ik Trespa platen het beste bevestigen?

Trespa platen kunnen zowel worden geschroefd als gelijmd. Lijmen zorgt voor een strakker en esthetisch mooier resultaat, terwijl schroeven de flexibiliteit bieden om de platen indien nodig te verwijderen.

Welke kleuren en afwerkingen zijn beschikbaar voor Trespa platen?

Bij Bouwonline bieden we een breed scala aan Trespa platen in verschillende RAL kleuren, waaronder wit, bruin, grijs, groen, rood, geel en blauw. Ook zijn er diverse afwerkingsmogelijkheden en structuren beschikbaar.

Hoe onderhoudsvriendelijk zijn Trespa platen?

Trespa platen zijn zeer onderhoudsvriendelijk. Ze vereisen minimaal onderhoud vanwege hun UV-bestendigheid en krasvaste eigenschappen. Periodiek reinigen met water en mild reinigingsmiddel volstaat meestal om de platen in optimale conditie te houden.

De Brok Service

Thuiswinkel Waarborg

We bestaan al sinds 1944

Ideal banktransfer Klarna Visa Mastercard Bancontact AfterPay NL B2B Digital Invoice

Achteraf betalen & betalen in termijnen

Levering in Nederland en België

Aan particulieren & bedrijven