100% Laagste Prijsgarantie Gratis Transport Boven 2.000 Binnen 5 Werkdagen Geleverd
Hulp nodig? 085 - 401 23 60
Op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur
Tijdens de Bouwvak zijn wij gewoon geopend!

Boeidelen

0 items gevonden

Geen producten gevonden

Boeidelen

Boeidelen, ook wel boeiing, boeistrook of boeiboord genoemd, zijn ideaal voor de afwerking van dakranden. Ze dienen als een esthetische en functionele oplossing voor dakranden, zoals die van een dakkapel. Boeidelen zijn beeldbepalend door de keuze uit diverse materialen en kleuren en vormen een belangrijke categorie binnen de gevelbekleding.

Kies het juiste boeideel

Multiplex Boeidelen(LUMBOpaint)

Deze boeidelen hebben een zware lichtgrijze toplaag en zijn direct schilderklaar. Voor een optimaal resultaat dient u de randen en kopse kanten af te werken met een speciale randsealer.

Trespa® Izeon® Serie

Deze boeidelen worden geleverd in diverse RAL-kleuren en zijn gemaakt van op papier en hout gebaseerde vezels en thermohardende harsen. Dit maakt ze duurzaam, kleurvast, weerbestendig en onderhoudsvrij. Deze zijn te vinden bij Trespa platen.

Rockpanel Boeidelen

Rockpanel gevelplaten zijn gemaakt van geperst steenwol van basalt, gebonden met een organisch thermohardend bindmiddel. Door deze unieke productie zijn de platen goed bewerkbaar en erg duurzaam. Deze zijn te vinden bij Rockpanel.

Red Cedar Boeidelen

Red Cedar boeidelen zijn hoogwaardige houtproducten die ideaal zijn voor dakrandafwerking. Gemaakt van duurzaam en natuurlijk Red Cedar hout, bieden deze boeidelen een levenslange duurzaamheid. Ze zijn bestand tegen weersinvloeden, schimmels en insecten, en hebben een natuurlijke weerstand tegen verval. Red Cedar boeidelen zijn esthetisch aantrekkelijk met hun warme, natuurlijke uitstraling en kunnen eenvoudig op maat gezaagd en geïnstalleerd worden. Ze vereisen minimaal onderhoud en blijven jarenlang mooi, wat ze tot een populaire keuze maakt voor zowel moderne als traditionele bouwstijlen.

Neem een kijkje bij onze andere gevelbekledingsproducten.

Veelgestelde vragen

Wat zijn boeistroken?

Boeistroken, ook wel boeidelen genoemd, zijn horizontale afwerkingsdelen die langs de randen van daken worden geplaatst om ze te beschermen tegen weerselementen en esthetische afwerking te bieden.

Welke materialen worden gebruikt voor boeistroken?

Boeistroken kunnen worden vervaardigd uit diverse materialen zoals hout, kunststof (zoals PVC), Trespa, Red Cedar en andere duurzame composieten.

Wat zijn de voordelen van kunststof boeistroken ten opzichte van hout?

Kunststof boeistroken zijn over het algemeen onderhoudsvrij, bestand tegen weersinvloeden zoals vocht en UV-straling, en hebben vaak een langere levensduur dan hout.

Hoe worden boeistroken geïnstalleerd?

De installatie van boeistroken kan variëren afhankelijk van het materiaal, maar over het algemeen worden ze bevestigd met schroeven, nagels of lijm, afhankelijk van de ondergrond en de constructie van het gebouw.

De Brok Service

Thuiswinkel Waarborg

We bestaan al sinds 1944

Ideal banktransfer Klarna Visa Mastercard Bancontact AfterPay NL B2B Digital Invoice

Achteraf betalen & betalen in termijnen

Levering in Nederland en België

Aan particulieren & bedrijven