100% laagste prijsgarantie Meer dan 15000 tevreden Klanten Aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg
help nodig
Hulp nodig? 085 - 401 23 60
Op werkdagen van 09.00 tot 17.00 en van 19.00 tot 22.00
Onze nieuwe website is live! U kunt gewoon bestellen, maar werkt er iets niet? Laat het ons dan weten!

BIA ECO betonblok 29,7x10x19cm

BIA ECO betonblok 29,7x10x19cm

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product. Help ons en andere klanten door het schrijven van een review

Deze massieve BIA ECO betonblokken zijn geschikt voor allerlei toepassingen binnen de bouw. Door de goede kwaliteit en de hoge draagkracht zijn de mogelijkheden eindeloos. Daarnaast zijn deze blokken minder belastend voor het milieu!

Waarom online bestellen?
  • Alle informatie op één plaats
  • U zit niet vast aan openingstijden
  • Een order weegt gem. 10.000 kg
  • Altijd de laagste prijs garantie
  • Vaste transportkosten van € 149,95

Uitgebreide specificaties

Kwaliteit 1e keus
LxBxH in cm 29,7x10x19
Prijs per stuk (incl. btw) € 1,31
Druksterkte in N/mm2 15
Prijs per m2 € 21,62
Gewicht per besteleenheid 280 kg
Besteleenheid per 40 stuks
Levering Per laag, zonder pallets
Gewicht in kg 7
Aantal stuks per m2 16,5
Algemeen verbruik specie ca. 5
hulp nodig
Hulp nodig?
085 - 401 23 60
Op werkdagen staan wij van 09.00 tot 17.00 en van 19.00 tot 22.00
uur voor u klaar
Snel iets vragen?
WhatsApp je vraag naar 085 - 401 23 60
(enkel WhatsApp berichten)

Beschrijving

Koop hier online uw BIA ECO betonblokken van 29,7x10x19cm. De blokken zijn voor alle grond-, buiten- en binnen toepassingen een goede keuze. De betonblokken zijn online te bestellen per 40 stuks. Na ontvangst kunnen ze direct worden verwerkt. Hiervoor kan cement gebruikt worden. Om er zeker van te zijn dat u genoeg betonblokken heeft voor uw klus, adviseren wij u om 5% extra te bestellen.

Deze BIA ECO betonblokken (29,7x10x19cm) zijn onder andere geschikt voor verschillende soorten muren zoals funderingsmuren, spouwmuren, volle muren en schoorstenen. Daarnaast zijn betonblokken uitermate geschikt voor complete uitbouwen, garages en borders. Door de open structuur zijn de blokken gemakkelijk verwerkbaar en hebben ze de ideale hechting voor stucwerk. Dus ook voor een weersbestendige schuur, strakke tuinafscheidingen en sterke plantenbakken zijn betonblokken een goede keuze. Controleer bij uw bouwkundige of de blokken geschikt zijn voor uw constructie.

BIA ECO betonblokken

Met BIA ECO betonblokken kiest u voor kwaliteit en duurzaamheid. Een betonblok is 30% lichter dan traditioneel lichtbeton, waardoor er minder CO2 wordt uitgestoten bij het vervoeren. Daarnaast bestaan de ECO betonblokken voor 70% uit geëxpandeerde kleikorrels. Hierdoor zijn er minder grondstoffen nodig om de blokken te produceren. De ECO betonblokken voldoen aan alle gestelde eisen en certificaten, waaronder het KOMO productiecertificaat conform BRL 2340. Daarnaast voldoen de door BIA geproduceerde betonblokken aan het besluit Bodemkwaliteit en de CE-markering. Deze BIA ECO betonblokken zijn daarom een goede en betrouwbare keuze.

Makkelijk hanteerbaar

Deze BIA ECO betonblokken makkelijk hanteerbaar. Ze zijn namelijk lichter dan de de traditionele betonblokken en in het blok zitten twee uitsparingen voor duimen voor een goede grip. Dit is ideaal om mee te werken. Ook zijn de blokken goed te spijkeren, boren, knippen en te frezen zonder sterkte te verliezen.

Hoge draagkracht

Door de hoge draagkracht zijn deze massieve BIA ECO betonblokken geschikt voor zowel dragende als niet-dragende muren. Hierdoor zijn ze onder andere een goede optie voor massieve scheidingswanden in de woningbouw.

Geluiddempend

Betonblokken bieden uiterst geluiddempende waarden. Ze zijn daarom bijzonder geschikt als massieve scheidingswanden met de best mogelijke geluidsdemping. Ook voor een schuur of garage kan deze geluiddempende waarde een voordeel zijn.

Uitstekende isolatie

Betonblokken bieden uitstekende isolatiewaarden. Door te kiezen voor deze betonblokken zorgt u voor een aangenaam woonklimaat.

Brandveilig

Deze blokken hebben uitstekende brandwerende eigenschappen, doordat uitsluitend minerale bestanddelen met een hoge weerstand worden gebruikt.

Online besteld en thuisbezorgd

Koop uw BIA ECO betonblokken van 29,7x10x19cm gemakkelijk online bij Brok Bouwmaterialen. Wij leveren uw bestelling gewoonlijk binnen 1 tot 7 werkdagen. Wij zorgen ervoor dat de bestelling op de afgesproken locatie wordt bezorgd en laten vooraf weten wanneer we langskomen. Zo geniet u van alle voordelen van het online bestellen van BIA ECO betonblokken.

Lees meer minder

Recent bekeken