100% laagste prijsgarantie Achteraf betalen & Betalen in termijnen Aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg
help nodig
Hulp nodig? 085 - 401 23 60
Op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur
Ook in 2023 krijgen we weer te maken met ongekende prijsstijgingen. Plaats je bestelling zo snel mogelijk voor de meest voordelige prijs.

BIA ECO betonblok 29,7x10x19cm

BIA ECO betonblok 29,7x10x19cm

Deze massieve BIA ECO betonblokken zijn geschikt voor allerlei toepassingen binnen de bouw. Door de goede kwaliteit en de hoge draagkracht zijn de mogelijkheden eindeloos. Daarnaast zijn deze blokken minder belastend voor het milieu!

Waarom bouwmaterialen online bestellen?
  • Standaard geleverd binnen 7 werkdagen
  • Een order weegt gem. 10.000 kg
  • Afhalen is mogelijk
  • Altijd de laagste prijsgarantie
  • Gespreid betalen in 36 maanden

Belangrijke Specificaties

LxBxH in cm 29,7x10x19
Prijs per stuk incl. btw €1,78
Aantal stuks per m2 16,5
Prijs per m2 € 29,37
Levering Per laag, zonder pallets
Kwaliteit 1e keus
Besteleenheid per 27 stuks
Aantal kg cement per m2 5
Uitgebreide specificaties

Uitgebreide specificaties

LxBxH in cm 29,7x10x19
Prijs per stuk incl. btw €1,78
Aantal stuks per m2 16,5
Prijs per m2 € 29,37
Levering Per laag, zonder pallets
Kwaliteit 1e keus
Besteleenheid per 27 stuks
Aantal kg cement per m2 5
Aantal kg zand per m2 15
Aantal kg mortel (kant-en-klaar) per m2 28,1
Aantal kg voegmortel per m2 7,5
Aantal kg stucmortel per m2 1,6
Gewicht per blok 7,4 kg
Gewicht per besteleenheid 199,8 kg (per 27 stuks)
Druksterkte in N/mm2 15
Afhaalmogelijkheid Nee
hulp nodig
Hulp nodig?
085 - 401 23 60
Op werkdagen staan wij van 09.00 tot 17.00 uur voor jou klaar.

Advies nodig?

Mail ons via: [email protected].
Snel iets vragen?
WhatsApp je vraag naar 085 - 401 23 60
(enkel WhatsApp berichten)

Beschrijving

Koop hier online je BIA ECO betonblokken van 29,7x10x19cm. De blokken zijn voor alle grond-, buiten- en binnen toepassingen een goede keuze. De betonblokken zijn online te bestellen per 27 stuks. Na ontvangst kunnen ze direct worden verwerkt. Hiervoor kan cement gebruikt worden. Om er zeker van te zijn dat je genoeg betonblokken hebt voor de klus, adviseren wij je om 5% extra te bestellen.

Deze BIA ECO betonblokken (29,7x10x19cm) zijn onder andere geschikt voor verschillende soorten muren zoals funderingsmuren, spouwmuren, volle muren en schoorstenen. Daarnaast zijn betonblokken uitermate geschikt voor complete uitbouwen, garages en borders. Door de open structuur zijn de blokken gemakkelijk verwerkbaar en hebben ze de ideale hechting voor stucwerk. Dus ook voor een weersbestendige schuur, strakke tuinafscheidingen en sterke plantenbakken zijn betonblokken een goede keuze. Controleer bij een bouwkundige of de blokken geschikt zijn voor jouw constructie.

BIA ECO betonblokken

Met BIA ECO betonblokken kies je voor kwaliteit en duurzaamheid. Een betonblok is 30% lichter dan traditioneel lichtbeton, waardoor er minder CO2 wordt uitgestoten bij het vervoeren. Daarnaast bestaan de ECO betonblokken voor 70% uit geëxpandeerde kleikorrels. Hierdoor zijn er minder grondstoffen nodig om de blokken te produceren. De ECO betonblokken voldoen aan alle gestelde eisen en certificaten, waaronder het KOMO productiecertificaat conform BRL 2340. Daarnaast voldoen de door BIA geproduceerde betonblokken aan het besluit Bodemkwaliteit en de CE-markering. Deze BIA ECO betonblokken zijn daarom een goede en betrouwbare keuze.

Makkelijk hanteerbaar

Deze BIA ECO betonblokken makkelijk hanteerbaar. Ze zijn namelijk lichter dan de de traditionele betonblokken en in het blok zitten twee uitsparingen voor duimen voor een goede grip. Dit is ideaal om mee te werken. Ook zijn de blokken goed te spijkeren, boren, knippen en te frezen zonder sterkte te verliezen.

Hoge draagkracht

Door de hoge draagkracht zijn deze massieve BIA ECO betonblokken geschikt voor zowel dragende als niet-dragende muren. Hierdoor zijn ze onder andere een goede optie voor massieve scheidingswanden in de woningbouw.

Geluiddempend

Betonblokken bieden uiterst geluiddempende waarden. Ze zijn daarom bijzonder geschikt als massieve scheidingswanden met de best mogelijke geluidsdemping. Ook voor een schuur of garage kan deze geluiddempende waarde een voordeel zijn.

Uitstekende isolatie

Betonblokken bieden uitstekende isolatiewaarden. Door te kiezen voor deze betonblokken zorg je voor een aangenaam woonklimaat.

Brandveilig

Deze blokken hebben uitstekende brandwerende eigenschappen, doordat uitsluitend minerale bestanddelen met een hoge weerstand worden gebruikt.

Online besteld en thuisbezorgd

Koop de BIA ECO betonblokken van 29,7x10x19cm gemakkelijk online bij Brok Bouwmaterialen. Wij leveren jouw bestelling gewoonlijk binnen 1 tot 7 werkdagen. Wij zorgen ervoor dat de bestelling op de afgesproken locatie wordt bezorgd en laten vooraf weten wanneer we langskomen. Zo geniet je van alle voordelen van het online bestellen van BIA ECO betonblokken.

Lees meer minder

Klantfoto's betonblokken

In verschillende vormen en maten!

Schuur van betonblokken Yvonne, Bergen op Zoom

Zwembad van betonblokken Gijs, Leeuwarden

Binnenmuur van betonblokken Harm, Oploo

Vijver van betonblokken Achmed, Opheusden

Recent bekeken