100% laagste prijsgarantie Meer dan 15000 tevreden Klanten Aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg
help nodig
Hulp nodig? 085 - 401 23 60
Op werkdagen van 09.00 tot 17.00 en van 19.00 tot 22.00
Er is sprake van schaarste bij bepaalde bouwmaterialen, dus wacht niet te lang en bestel snel!

BIA Lijmbetonblokken Vellingkant 29,7x10x19,8cm (€1,80)

BIA Lijmbetonblokken Vellingkant 29,7x10x19,8cm (€1,80)

Deze BIA Lijmbetonblokken met vellingkant zijn makkelijk te verwerken en geschikt voor allerlei toepassingen binnen de bouw. Door de hoge druksterkte zijn ze geschikt voor zowel dragend als niet-dragend lijmwerk.

Waarom online bestellen?
  • Alle informatie op één plaats
  • U zit niet vast aan openingstijden
  • Een order weegt gem. 10.000 kg
  • Altijd de laagste prijsgarantie
  • Vaste transportkosten van € 149,95
Meer foto’s
Beschrijving Uitgebreide specificaties Gerelateerde producten Recent bekeken

Belangrijke Specificaties

LxBxH in cm 29,7x10x19,8
Prijs per stuk incl. btw € 1,80
Aantal stuks per m2 16,5
Prijs per m2 € 29,70
Levering Per laag, zonder pallets
Kwaliteit 1e keus
Gewicht per blok 7,7 kg
Besteleenheid per 26 stuks
Uitgebreide specificaties

Uitgebreide specificaties

LxBxH in cm 29,7x10x19,8
Prijs per stuk incl. btw € 1,80
Aantal stuks per m2 16,5
Prijs per m2 € 29,70
Levering Per laag, zonder pallets
Kwaliteit 1e keus
Gewicht per blok 7,7 kg
Besteleenheid per 26 stuks
Aantal kg lijm per m2 4,0
Type lijm Betonblokkenlijm
Gewicht per besteleenheid 200,2 kg (per 26 stuks)
Druksterkte in N/mm2 ≥ 15
Soort betonblokken Grindbeton lijmblok (lichtgewicht)
hulp nodig
Hulp nodig?
085 - 401 23 60
Op werkdagen staan wij van 09.00 tot 17.00 en van 19.00 tot 22.00 uur voor u klaar.

Advies nodig?

Mail ons via: [email protected].
Snel iets vragen?
WhatsApp je vraag naar 085 - 401 23 60
(enkel WhatsApp berichten)

Beschrijving

Koop hier online uw BIA Lijmbetonblokken Vellingkant van 29,7x10x19,8cm. De BIA vellingblokken zijn online te bestellen per 26 stuks. Na ontvangst kunnen ze direct worden verwerkt met behulp van betonblokkenlijm. Om er zeker van te zijn dat u genoeg betonblokken heeft voor uw klus, adviseren wij u om 5% extra te bestellen.

Deze BIA Lijmbetonblokken Vellingkant (29,7x10x19,8cm) zijn door de hoge druksterkte onder andere geschikt voor verschillende soorten muren zoals funderingsmuren, spouwmuren, volle muren en schoorstenen. Daarnaast zijn betonblokken uitermate geschikt voor complete uitbouwen, garages en borders. Maar ook voor een weersbestendige schuur, strakke tuinafscheidingen en sterke plantenbakken zijn betonblokken een goede keuze. Controleer bij uw bouwkundige of de blokken geschikt zijn voor uw constructie.

BIA Lijmbetonblokken Vellingkant

Met BIA Lijmbetonblokken Vellingkant werkt u snel, prettig en schoon. Met behulp van een lijmmortel en lijmbeugel zijn de lijmbetonblokken makkelijk te verwerken. Daarbij kunnen de BIA Lijmbetonblokken zowel handmatig als mechanistisch verwerkt worden. De lijmbetonblokken voldoen aan alle gestelde eisen en certificaten, waaronder het KOMO productiecertificaat conform BRL 2340. Daarnaast voldoen de door BIA geproduceerde betonblokken aan het besluit Bodemkwaliteit en de CE-markering. Deze BIA vellingblokken zijn daarom een goede en betrouwbare keuze.

Makkelijk hanteerbaar

Door de goede grip zijn deze lijmbetonblokken vellingkant makkelijk hanteerbaar en ideaal om mee te werken. Daarbij zijn deze BIA blokken gemakkelijk te knippen en eenvoudig af te werken. Zowel tijdens als na de verwerking zijn de lijmbetonblokken goed bestand tegen weersinvloeden, waardoor de kans op scheurvorming afneemt.

Hoge draagkracht

Door de hoge draagkracht zijn BIA Lijmbetonblokken Vellingkant geschikt voor zowel dragende als niet-dragende muren. De draagkracht is door de lijmverbindingen sterker dan de gemetselde verbindingen. Hierdoor zijn ze onder andere een goede optie voor massieve scheidingswanden in de woningbouw.

Geluiddempend

De BIA Lijmbetonblokken bieden uiterst geluiddempende waarden. Ze zijn daarom bijzonder geschikt als massieve scheidingswanden met de best mogelijke geluidsdemping. Ook voor een schuur of garage kan deze geluiddempende waarde een voordeel zijn.

Uitstekende isolatie

BIA Vellingblokken bieden uitstekende isolatiewaarden. Door te kiezen voor deze betonblokken zorgt u voor een aangenaam woonklimaat.

Brandveilig

BIA Lijmbetonblokken Vellingkant hebben uitstekende brandwerende eigenschappen doordat uitsluitend minerale bestanddelen met een hoge weerstand worden gebruikt.

Ecologisch en bouwbiologisch verantwoord

Deze BIA betonblokken zijn ecologisch geproduceerd en voldoen aan de meest recente bouwconstructie-eisen. Door het gebruik van natuurlijke grondstoffen en een energiebesparend productieproces, zijn de blokken ecologisch en bouwbiologisch verantwoord.

Online besteld en thuisbezorgd

Koop uw BIA Lijmbetonblokken Vellingkant 29,7x10x19,8cm gemakkelijk online bij Brok Bouwmaterialen. Wij leveren uw bestelling gewoonlijk binnen 1 tot 7 werkdagen. Wij zorgen ervoor dat de bestelling op de afgesproken locatie wordt bezorgd en laten vooraf weten wanneer we langskomen. Zo geniet u van alle voordelen van het online bestellen van lijmbetonblokken.

Lees meer minder

Recent bekeken