100% laagste prijsgarantie Achteraf betalen & Betalen in termijnen Aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg
help nodig
Hulp nodig? 085 - 401 23 60
Op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur
Tijdens de bouwvak zijn wij gewoon geopend! We leveren dus ook nu standaard binnen 7 werkdagen.

BIA Betonblokken 32,5x10x24cm (2e keus)

BIA Betonblokken 32,5x10x24cm (2e keus)

Deze 2e keus BIA betonblokken zijn geschikt voor allerlei toepassingen binnen de bouw. Door de goede kwaliteit en de hoge draagkracht zijn de mogelijkheden eindeloos. Bestel de blokken per 30 stuks en verwerk ze met cement.

Waarom bouwmaterialen online bestellen?
  • Standaard geleverd binnen 7 werkdagen
  • Een order weegt gem. 10.000 kg
  • Afhalen is mogelijk
  • Altijd de laagste prijsgarantie
  • Gespreid betalen in 36 maanden
Beschrijving Specificaties Gerelateerde producten Recent bekeken

Belangrijke Specificaties

LxBxH in cm 32,5x10x24
Prijs per stuk incl. btw €1,00
Aantal stuks per m2 12
Prijs per m2 € 12,00
Levering Per laag, zonder pallets
Kwaliteit 2e keus
Gewicht per blok 13,5 kg
Besteleenheid per 30 stuks
Uitgebreide specificaties

Uitgebreide specificaties

LxBxH in cm 32,5x10x24
Prijs per stuk incl. btw €1,00
Aantal stuks per m2 12
Prijs per m2 € 12,00
Levering Per laag, zonder pallets
Kwaliteit 2e keus
Gewicht per blok 13,5 kg
Besteleenheid per 30 stuks
Aantal kg cement per m2 6
Aantal kg zand per m2 18
Aantal kg mortel (kant-en-klaar) per m2 24,2
Gewicht per besteleenheid 405 kg (per 30 stuks)
Druksterkte in N/mm2 15
Afhaalmogelijkheid Nee
hulp nodig
Hulp nodig?
085 - 401 23 60
Op werkdagen staan wij van 09.00 tot 17.00 uur uur voor u klaar.

Advies nodig?

Mail ons via: [email protected].
Snel iets vragen?
WhatsApp je vraag naar 085 - 401 23 60
(enkel WhatsApp berichten)

Beschrijving

Koop hier online uw 2e keus BIA-betonblokken van 32,5x10x24cm. De blokken zijn voor veel grond-, buiten- en binnen toepassingen een goede keuze. Deze 2e keus BIA-betonblokken zijn online te bestellen per 30 stuks. Na ontvangst van de betonblokken kunnen ze direct worden verwerkt. Hiervoor kan cement gebruikt worden. Om er zeker van te zijn dat u genoeg betonblokken heeft voor uw klus, adviseren wij u om 5% extra te bestellen.

Deze 2e keus BIA-betonblokken (32,5x10x24cm) zijn onder andere geschikt voor verschillende soorten muren zoals funderingsmuren, spouwmuren en volle muren. Daarnaast zijn betonblokken uitermate geschikt voor complete uitbouwen en garages. Maar ook voor een weersbestendige schuur, strakke tuinafscheidingen en sterke plantenbakken zijn betonblokken een goede keuze. Controleer bij uw bouwkundige of de blokken geschikt zijn voor uw constructie.

Tweede keus, net zo sterk

Tweede keus wil zeggen dat er mogelijk een verschil tussen kleur, structuur en eventueel maat zou kunnen optreden. Door het mogelijke verschil in kleur en structuur, is het gebruik van deze betonblokken minder geschikt als zichtwerk. Daarnaast kan beschadiging of breuk voorkomen. Tweede keus betonblokken kunnen niet worden omgeruild. Het is echter wel mogelijk om de partij binnen 14 dagen te retourneren. Aan retour sturen zijn kosten verbonden, check hier de voorwaarden. Liever eerste keus betonblokken? Kijk dan hier.

BIA kwaliteit

BIA is een toonaangevende producent van betonblokken. Alle BIA blokken zijn eenvoudig te verwerken en zijn van zeer hoge kwaliteit. De betonblokken voldoen aan alle gestelde eisen en certificaten, waaronder het KOMO productiecertificaat conform BRL 2340. Daarnaast voldoen de door BIA geproduceerde betonblokken aan het besluit Bodemkwaliteit en de CE-markering. Deze 2e keus BIA-betonblokken zijn daarom een goede en betrouwbare keuze.

Makkelijk hanteerbaar

BIA heeft deze 2e keus betonblokken geproduceerd om makkelijk hanteerbaar te zijn. Hiervoor zijn deze speciale 2e keus lichtbetonblokken ontworpen. Door de goede grip en het lichte gewicht zijn deze 2e keus betonblokken makkelijk hanteerbaar en ideaal om mee te werken.

Hoge draagkracht

Door de hoge draagkracht zijn betonblokken geschikt voor zowel dragende als niet-dragende muren. Hierdoor zijn ze onder andere een goede optie voor massieve scheidingswanden in de woningbouw.

Geluiddempend

De blokken bieden uiterst geluiddempende waarden. Ze zijn daarom bijzonder geschikt als massieve scheidingswanden met de best mogelijke geluidsdemping. Ook voor een schuur of garage kan deze geluiddempende waarde een voordeel zijn.

Uitstekende isolatie

Betonblokken bieden uitstekende isolatiewaarden. Door te kiezen voor deze 2e keus betonblokken zorgt u voor een aangenaam woonklimaat.

Brandveilig

Deze 2e keus blokken hebben uitstekende brandwerende eigenschappen, doordat uitsluitend minerale bestanddelen met een hoge weerstand worden gebruikt.

Ecologisch en bouwbiologisch verantwoord

Door het gebruik van natuurlijke grondstoffen en een energiebesparend productieproces, zijn de blokken ecologisch en bouwbiologisch verantwoord. Deze 2e keus BIA-betonblokken zijn milieuvriendelijk en duurzaam. Ze zijn ecologisch geproduceerd en voldoen aan de meest recente bouwconstructie-eisen.

Online besteld en thuisbezorgd

Koop uw 2e keus betonblokken van 32,5x10x24cm gemakkelijk online bij Brok Bouwmaterialen. Wij leveren uw bestelling gewoonlijk binnen 1 tot 7 werkdagen. Wij zorgen ervoor dat de bestelling op de gesproken locatie wordt bezorgd en laten vooraf weten wanneer we langskomen. Zo geniet u van alle voordelen van het online bestellen van betonblokken.

Lees meer minder

Recent bekeken