100% Laagste Prijsgarantie Gratis Transport Boven 2.000 Binnen 5 Werkdagen Geleverd
Hulp nodig? 085 - 401 23 60
Op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur
Tijdens de Bouwvak zijn wij gewoon geopend!

Betonblokken 30x15x20cm (partij aanbieding vanaf 1575 stuks)

4.5 sterren uit 2896 kiyoh reviews

38,43 per 21 stuks 1,83 per stuk

Begin hier met bestellen

of
stuks

Belangrijk advies
Handig! Bestel het verwerkingsmateriaal direct mee:
38,43 per 21 stuks 1,83 per stuk
Totaal

Specificaties

LxBxH in cm 30x15x20
Prijs per stuk incl. btw Vanaf 1,83
Aantal stuks per m2 16
Prijs per m2 29,28
Levering Per laag, zonder pallets
Kwaliteit 1e keus
Gewicht per blok 15 kg
Besteleenheid per 21 stuks
Aantal kg stucmortel per m2 16
Gewicht per besteleenheid 315 kg (per 21 stuks)
Druksterkte in N/mm2 15
Afhaalmogelijkheid Nee
hulp nodig
Hulp nodig?
085 - 401 23 60
Op werkdagen staan wij van 09.00 tot 17.00 uur voor jou klaar.

Advies nodig?

Mail ons via: [email protected].
Snel iets vragen?
WhatsApp je vraag naar 085 - 401 23 60
(enkel WhatsApp berichten)

Beschrijving

Deze partij aanbieding van de betonblokken 30x15x20cm zijn voor veel grond-, buiten- en binnen toepassingen een goede keuze. Door de goede kwaliteit en de hoge draagkracht zijn de mogelijkheden eindeloos. De betonblokken zijn online te bestellen vanaf 1575 stuks. Eén besteleenheid bestaat uit 21 stuks, dus er moeten minimaal 75 besteleenheden worden afgenomen. Na ontvangst kunnen ze direct worden verwerkt. Hiervoor kan zowel cement als betonlijm worden gebruikt. Om er zeker van te zijn dat je genoeg betonblokken hebt voor de klus, adviseren wij je om 5% extra te bestellen.


Let op: het is niet mogelijk om andere producten (zoals zand, cement of bouwstaal) te bestellen bij deze partij aanbieding van de betonblokken 30x15x20cm. De blokken worden 'af fabriek' geleverd en dat betekent dat de betonblokken rechtstreeks vanaf de fabrikant bij je worden geleverd. Daardoor kunnen er geen andere producten worden geleverd.

De minimale besteleenheid is 1575 stuks, 75 eenheden. Wil je het aanvullen tot een volle vracht? Dat is mogelijk, een volle vracht betonblokken (30x15x20) bestaat uit 1890 stuks, 90 eenheden.


Deze betonblokken zijn onder andere geschikt voor verschillende soorten muren zoals funderingsmuren, spouwmuren, volle muren en schoorstenen. Daarnaast zijn betonblokken uitermate geschikt voor complete uitbouwen, garages en borders. Maar ook voor een weersbestendige schuur, strakke tuinafscheidingen en sterke plantenbakken zijn betonblokken een goede keuze. Controleer bij een bouwkundige of de blokken geschikt zijn voor jouw constructie.

Makkelijk hanteerbaar

Door de goede grip zijn deze betonblokken makkelijk hanteerbaar en ideaal om mee te werken.

Hoge draagkracht

Door de hoge draagkracht zijn betonblokken geschikt voor zowel dragende als niet-dragende muren. Hierdoor zijn ze onder andere een goede optie voor massieve scheidingswanden in de woningbouw.

Geluiddempend

De blokken bieden uiterst geluiddempende waarden. Ze zijn daarom bijzonder geschikt als massieve scheidingswanden met de best mogelijke geluidsdemping. Ook voor een schuur of garage kan deze geluiddempende waarde een voordeel zijn.

Uitstekende isolatie

Betonblokken bieden uitstekende isolatiewaarden. Door te kiezen voor deze betonblokken zorg je voor een aangenaam woonklimaat.

Brandveilig

Deze blokken hebben uitstekende brandwerende eigenschappen, doordat uitsluitend minerale bestanddelen met een hoge weerstand worden gebruikt.

Ecologisch en bouwbiologisch verantwoord

Deze betonblokken zijn ecologisch geproduceerd en voldoen aan de meest recente bouwconstructie-eisen. Door het gebruik van natuurlijke grondstoffen en een energiebesparend productieproces, zijn de blokken ecologisch en bouwbiologisch verantwoord.

Ook in 2e keus

Dit formaat is ook beschikbaar in 2e keus betonblokken. Deze bouwblokken hebben dezelfde kwaliteit als eerste keus, maar er zit mogelijk een verschil tussen kleur, structuur en eventueel maat. Daarnaast kan beschadiging of breuk voorkomen.

Online besteld en thuisbezorgd

Koop de betonblokken van 30x15x20cm gemakkelijk online bij Brok Bouwmaterialen. Wij bezorgen jouw bestelling gewoonlijk binnen 1 tot 5 werkdagen op de afgesproken locatie en laten vooraf weten wanneer we langskomen. Zo geniet je van alle voordelen van het online bestellen van betonblokken.

Lees meer minder

Recent bekeken