100% Laagste Prijsgarantie Gratis Transport Boven 2.000 Binnen 5 Werkdagen Geleverd
Hulp nodig? 085 - 401 23 60
Op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur

Tuile du Nord dakpan Blauw Gesmoord (gebruikt)

Op het moment helaas niet voorradig!

De Tuile du Nord 44, medio 1880 ontwikkeld in Frankrijk, is een goedsluitende vlakke dakpan. Het rechte gedeelte van deze dakpan is voorzien van een ronde wel.

Waarom materialen bij Brok bestellen?
  • Standaard levering binnen 5 werkdagen
  • Gratis levering boven 2000,-
  • Afhalen is ook mogelijk
  • Ruim 2.800 klanten beoordelen ons met gemiddeld een 8,9
  • Altijd de laagste prijsgarantie

Uitgebreide specificaties

Besteleenheid per stuk
Garantie Geen
Afhaalmogelijkheid Nee
hulp nodig
Hulp nodig?
085 - 401 23 60
Op werkdagen staan wij van 09.00 tot 17.00 uur voor jou klaar.

Advies nodig?

Mail ons via: [email protected].
Snel iets vragen?
WhatsApp je vraag naar 085 - 401 23 60
(enkel WhatsApp berichten)

Beschrijving

De Tuile du Nord 44 dakpan is een historische dakpan die zijn oorsprong vond in Frankrijk rond het jaar 1880. Het is een vlakke dakpan met een ronde wel. De dakpan heeft een rustige uitstraling en kan toegepast worden voor zowel standaard als creatieve uitwerkingen.

Let op! Het betreft gebruikte dakpannen! Voor meer info neem contact op met de klantenservice.

Toebehoren
Naast de dakpannen zijn er ook toebehoren beschikbaar, zoals gevelpannen, halfronde vorsten, halfronde beginvorsten en halfronde eindvorsten. Deze kunnen gebruikt worden om het dak netjes af te werken en een compleet uiterlijk te geven.

Kleur
In ons assortiment zijn de kleuren natuurrood en blauw gesmoord beschikbaar. Er kunnen lichte kleurverschillen optreden, aangezien de keramische dakpannen natuurproducten zijn.

Voordelen van dakpannen

  • Lange levensduur

Dakpannen hebben een lange levensduur. Dit wil zeggen dat dakpannen zeker zo’n tientallen jaren mee gaan. Over het algemeen heeft het overgrote gedeelte van de huizen in Nederland en België een dak bedekt met dakpannen. Dit is natuurlijk niet voor niets. Voor schuine daken is dit dus een ideale manier van dakbedekking.

  • Weersbestendig

Dakpannen zijn goed bestending tegen allerlei verschillende weersomstandigheden, zoals regen, sneeuw, harde wind of hagel. De dakpannen voeren het regenwater op een goede manier af, waardoor er geen water op het dak achterblijft. Dit is een groot voordeel ten opzichte van dakbedekking voor platte daken. De dakpannen zijn erg sterk en natuurlijk waterdicht, waardoor deze ideaal zijn voor jouw woning, schuur, garage of tuinhuis.

  • Onderhoudsarm

Over het algemeen zijn dakpannen onderhoudsarm. Dit houdt in dat wanneer de dakpannen eenmaal zijn gelegd, hier verder weinig omkijken naar nodig is. Natuurlijk is het mogelijk dat er toch een reparatie nodig is voor een gedeelte van het dak. Doordat er veel dakpannen op het dak liggen, is de reparatie relatief eenvoudig uit te voeren en zal dit in de meeste gevallen slechts enkele dakpannen betreffen. Het is wel verstandig om eens in de zoveel tijd te controleren of de dakpannen vrij zijn van bijvoorbeeld mos.

  • Veel verschillende varianten en kleuren

Er zijn veel verschillende keuzes wat betreft dakpannen. Denk hierbij aan verschillende kleuren dakpannen, maar ook aan verschillende materialen. Zo is er voor ieder wat wils en is er voor iedere woning of bouwwerk wel een passende dakpan te vinden.

Geen mogelijkheid voor bezichtiging
Voor dakpannen is het helaas niet mogelijk om deze te komen bezichtigen. Vandaar dat we duidelijke afbeeldingen op onze website tonen, zodat je toch een goede inschatting kunt maken van hoe de dakpannen er in het echt uitzien.

Online besteld en thuisbezorgd
Koop jouw dakpannen gemakkelijk online bij Brok Bouwmaterialen. Wij leveren uw bestelling gewoonlijk binnen 1 tot 5 werkdagen. Wij zorgen ervoor dat de bestelling op de afgesproken locatie wordt bezorgd en laten vooraf weten wanneer wij langs zullen komen. Daarnaast geven wij jou op de dag zelf ook nog een indicatie van hoe laat we ongeveer zullen leveren.


TIP Bestel 5% extra OVH Dakpannen om zeker te zijn van voldoende bouwmaterialen.

Lees meer minder

Recent bekeken