100% laagste prijsgarantie Achteraf betalen & Betalen in termijnen Aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg
help nodig
Hulp nodig? 085 - 401 23 60
Op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur
Gezien de marktsituatie verwachten we dat productprijzen zullen blijven stijgen. Bestel dus snel en profiteer van de huidige prijzen!

Elliottis underlayment TG2 2440x1220x18mm FSC Mix 70%

Elliottis underlayment TG2 2440x1220x18mm FSC Mix 70%

Elliottis underlayment platen kunnen voor een aantal binnenwerkzaamheden gebruikt worden. U kunt ze bijvoorbeeld gebruiken voor timmerwerk of verdiepingsvloeren. Daarnaast heeft Elliottis underlayment een FSC-keurmerk en is de plaat 18mm dik.

Waarom bouwmaterialen online bestellen?
  • Standaard geleverd binnen 7 werkdagen
  • Een order weegt gem. 10.000 kg
  • Afhalen is mogelijk
  • Altijd de laagste prijsgarantie
  • Gespreid betalen in 36 maanden
Beschrijving Specificaties Gerelateerde producten Recent bekeken

Belangrijke Specificaties

Naam Elliottis underlayment 18mm
Besteleenheid per plaat
Vierkante meter per plaat 2,98
Afhaalmogelijkheid Nee
Uitgebreide specificaties

Uitgebreide specificaties

Naam Elliottis underlayment 18mm
Besteleenheid per plaat
Vierkante meter per plaat 2,98
Afhaalmogelijkheid Nee
hulp nodig
Hulp nodig?
085 - 401 23 60
Op werkdagen staan wij van 09.00 tot 17.00 uur uur voor u klaar.

Advies nodig?

Mail ons via: [email protected].
Snel iets vragen?
WhatsApp je vraag naar 085 - 401 23 60
(enkel WhatsApp berichten)

Beschrijving

Elliottis underlayment platen hebben een FSC-keurmerk en zijn gemaakt van onbehandeld Elliottis Pine hout. Deze houtsoort komt voornamelijk van de Braziliaanse plantages en heeft goede eigenschappen. De Elliottis Pine underlayment met tong en groef is speciaal 'ontworpen' voor de Nederlandse markt. De platen kunt voor een aantal doeleinden gebruiken. Zo wordt underlayment vaak gebruikt voor timmerwerk, verdiepingsvloeren en meterkast borden. U kunt underlayment platen echter alleen maar voor binnen toepassen, omdat het niet goed tegen vocht kan. De kwaliteit van de dekfineer is C+/C en de fineerrichting is langsfineer. Dat houdt in dat de houtnerf van fineer en het blindhout parallel lopen.

Naast de 18mm dikke underlayment hebben wij ook de 9mm dikke Elliottis Pine underlayment in ons assortiment. Om er zeker van te zijn dat u genoeg underlayment platen heeft voor uw klus, adviseren wij u om 5% extra te bestellen.

De prijs per m²

De Elliottis underlayment platen van 18mm dik kosten € 23,80 per m². Besluit u underlayment te bestellen? Dan moet u er rekening mee houden dat één plaat 2,98m² is.

Wat betekent FSC Mix 70%

Het keurmerk FSC geeft aan dat het hout voornamelijk komt uit FSC-beheerde plantages in Brazilië. Hier worden de bomen geteeld op een duurzame wijze. Een FSC Mix van 70% wil zeggen dat de mix voor minimaal 70% bestaat uit hout dat afkomstig is uit die FSC-beheerde plantages. De overige 30% bestaat over het algemeen uit FSC-controlled wood met een minimale garantie.

Tong en groef van underlayment

'TG' in de titel staat voor 'tong en groef'. Hierdoor kunt u de underlayment platen snel en eenvoudig verwerken. Zo ziet het geheel aan platen er snel 'aansluitend' uit. De tong en groef zijn aangebracht aan de lange zijden van de platen (underlayment).

Online besteld en thuisbezorgd

Koop uw Elliottis underlayment TG2 2440x1220x18mm FSC Mix 70% gemakkelijk online bij Brok Bouwmaterialen. Wij leveren uw bestelling gewoonlijk binnen 1 tot 7 werkdagen. Wij zorgen ervoor dat de bestelling op de afgesproken locatie wordt bezorgd en laten vooraf weten wanneer we langskomen. Zo geniet u van alle voordelen van het online bestellen van Elliottis underlayment platen.

Lees meer minder

Recent bekeken