100% Laagste Prijsgarantie Gratis Transport Boven 2.000 Binnen 5 Werkdagen Geleverd
Hulp nodig? 085 - 401 23 60
Op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur

Elliottis underlayment TG2 2440x1220x18mm FSC Mix 70%

Elliottis underlayment platen kunnen voor een aantal binnenwerkzaamheden gebruikt worden. Je kunt ze bijvoorbeeld gebruiken voor timmerwerk of verdiepingsvloeren. Daarnaast heeft Elliottis underlayment een FSC-keurmerk en is de plaat 18mm dik.

Waarom materialen bij Brok bestellen?
  • Standaard levering binnen 5 werkdagen
  • Gratis levering boven 2.000,-
  • Afhalen is ook mogelijk
  • Ruim 2.800 klanten beoordelen ons met gemiddeld een 8,9
  • Altijd de laagste prijsgarantie

Uitgebreide specificaties

Naam Elliottis underlayment 18mm
Besteleenheid per plaat
Vierkante meter per plaat 2,98
Afhaalmogelijkheid Nee
hulp nodig
Hulp nodig?
085 - 401 23 60
Op werkdagen staan wij van 09.00 tot 17.00 uur voor jou klaar.

Advies nodig?

Mail ons via: [email protected].
Snel iets vragen?
WhatsApp je vraag naar 085 - 401 23 60
(enkel WhatsApp berichten)

Beschrijving

Elliottis underlayment platen hebben een FSC-keurmerk en zijn gemaakt van onbehandeld Elliottis Pine hout. Deze houtsoort komt voornamelijk van de Braziliaanse plantages en heeft goede eigenschappen. De Elliottis Pine underlayment met tong en groef is speciaal 'ontworpen' voor de Nederlandse markt. De platen kunt voor een aantal doeleinden gebruiken. Zo wordt underlayment vaak gebruikt voor timmerwerk, verdiepingsvloeren en meterkast borden. Je kunt underlayment platen echter alleen maar voor binnen toepassen, omdat het niet goed tegen vocht kan. De kwaliteit van de dekfineer is C+/C en de fineerrichting is langsfineer. Dat houdt in dat de houtnerf van fineer en het blindhout parallel lopen.

Naast de 18mm dikke underlayment hebben wij ook de 9mm dikke Elliottis Pine underlayment in ons assortiment. Om er zeker van te zijn dat je genoeg underlayment platen hebt voor jouw klus, adviseren wij je om 5% extra te bestellen.

De prijs per m²

De Elliottis underlayment platen van 18mm dik kosten € 18,50 per m². Besluit je underlayment te bestellen? Dan moet je er rekening mee houden dat één plaat 2,98m² is.

Wat betekent FSC Mix 70%

Het keurmerk FSC geeft aan dat het hout voornamelijk komt uit FSC-beheerde plantages in Brazilië. Hier worden de bomen geteeld op een duurzame wijze. Een FSC Mix van 70% wil zeggen dat de mix voor minimaal 70% bestaat uit hout dat afkomstig is uit die FSC-beheerde plantages. De overige 30% bestaat over het algemeen uit FSC-controlled wood met een minimale garantie.

Tong en groef van underlayment

'TG' in de titel staat voor 'tong en groef'. Hierdoor kan je de underlayment platen snel en eenvoudig verwerken. Zo ziet het geheel aan platen er snel 'aansluitend' uit. De tong en groef zijn aangebracht aan de lange zijden van de platen (underlayment).

Online besteld en thuisbezorgd

Koop jouw Elliottis underlayment TG2 2440x1220x18mm FSC Mix 70% gemakkelijk online bij Brok Bouwmaterialen. Wij leveren jouw bestelling gewoonlijk binnen 1 tot 5 werkdagen. Wij zorgen ervoor dat de bestelling op de afgesproken locatie wordt bezorgd en laten vooraf weten wanneer we langskomen. Zo geniet je van alle voordelen van het online bestellen van Elliottis underlayment platen.

Lees meer minder

Recent bekeken