100% laagste prijsgarantie Meer dan 15000 tevreden Klanten Aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg
help nodig
Hulp nodig? 085 - 401 23 60
Op werkdagen van 09.00 tot 17.00 en van 19.00 tot 22.00
Let op: Voor verschillende bouwmaterialen is er sprake van schaarste. Wij raden u aan om zo snel mogelijk te bestellen!

Elliottis underlayment 2440x1220x9mm FSC Mix 70%

Elliottis underlayment 2440x1220x9mm FSC Mix 70%

Elliottis underlayment platen kunnen voor een aantal binnenwerkzaamheden gebruikt worden. U kunt ze bijvoorbeeld gebruiken voor timmerwerk of verdiepingsvloeren. Daarnaast heeft Elliottis underlayment een FSC-keurmerk en is de plaat 9mm dik.

Waarom online bestellen?
  • Alle informatie op één plaats
  • U zit niet vast aan openingstijden
  • Een order weegt gem. 10.000 kg
  • Altijd de laagste prijsgarantie
  • Vaste transportkosten van € 149,95
Meer foto’s
Beschrijving Uitgebreide specificaties Gerelateerde producten Recent bekeken

Belangrijke Specificaties

Naam Elliottis underlayment 9mm
Besteleenheid per plaat
Vierkante meter per plaat 2,98
Uitgebreide specificaties

Uitgebreide specificaties

Naam Elliottis underlayment 9mm
Besteleenheid per plaat
Vierkante meter per plaat 2,98
hulp nodig
Hulp nodig?
085 - 401 23 60
Op werkdagen staan wij van 09.00 tot 17.00 en van 19.00 tot 22.00 uur voor u klaar.

Advies nodig?

Mail ons via: [email protected].
Snel iets vragen?
WhatsApp je vraag naar 085 - 401 23 60
(enkel WhatsApp berichten)

Beschrijving

Elliottis underlayment platen hebben een FSC-keurmerk en zijn gemaakt van onbehandeld Elliottis Pine hout. Deze houtsoort komt voornamelijk van de Braziliaanse plantages en heeft goede eigenschappen. Elliottis platen hebben een rechte afwerking en kunnen voor een aantal doeleinden gebruikt worden. Zo wordt underlayment vaak gebruikt voor timmerwerk, verdiepingsvloeren en meterkast borden. U kunt underlayment platen echter alleen maar voor binnen toepassen, omdat het niet goed tegen vocht kan. De kwaliteit van de dekfineer is C+/C en de fineerrichting is langsfineer. Dat houdt in dat de houtnerf van fineer en het blindhout parallel lopen.

Naast de 9mm dikke underlayment hebben wij ook de 18mm dikke Elliottis Pine underlayment met tong en groef in ons assortiment. Om er zeker van te zijn dat u genoeg underlayment platen heeft voor uw klus, adviseren wij u om 5% extra te bestellen.

De prijs per m²

De Elliottis underlayment platen van 9mm dik kosten € 11,62 per m². Besluit u underlayment te bestellen? Dan moet u er rekening mee houden dat één plaat 2,98m² is.

Wat betekent FSC Mix 70%

Het keurmerk FSC geeft aan dat het hout voornamelijk komt uit FSC-beheerde plantages in Brazilië. Hier worden de bomen geteeld op een duurzame wijze. Een FSC Mix van 70% wil zeggen dat de mix voor minimaal 70% bestaat uit hout dat afkomstig is uit die FSC-beheerde plantages. De overige 30% bestaat over het algemeen uit FSC-controlled wood met een minimale garantie.

Rechte afwerking van underlayment

Elliottis Pine underlayment platen van 9mm dik hebben een rechte afwerking. Deze platen legt u dus als het ware tegen elkaar aan. Bij een tong en groef ligt dat net iets anders. Platen met tong en groef kunnen in elkaar worden geschoven, waardoor ze niet koud tegen elkaar aan liggen.

Online besteld en thuisbezorgd

Koop uw Elliottis underlayment 2440x1220x9mm FSC Mix 70% gemakkelijk online bij Brok Bouwmaterialen. Wij leveren uw bestelling gewoonlijk binnen 1 tot 7 werkdagen. Wij zorgen ervoor dat de bestelling op de afgesproken locatie wordt bezorgd en laten vooraf weten wanneer we langskomen. Zo geniet u van alle voordelen van het online bestellen van Elliottis underlayment platen.

Lees meer minder

Recent bekeken