100% Laagste Prijsgarantie Gratis Transport Boven 2.000 Binnen 5 Werkdagen Geleverd
Hulp nodig? 085 - 401 23 60
Op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur
Tijdens de Bouwvak zijn wij gewoon geopend!

Hout en platen

0 items gevonden

Geen producten gevonden

Hout en platen

In on assortiment bieden we een uitgebreide selectie hout en platen die perfect zijn voor dakbedekking. Onze hoogwaardige materialen zorgen voor duurzame en stabiele dakconstructies, of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie.

Waarom kiezen voor hout en platen voor dakbedekking?

Duurzaamheid en Sterkte

Houten platen zoals OSB en multiplex zijn bekend om hun sterkte en duurzaamheid. Ze zijn ideaal voor het creëren van een stevige onderlaag voor uw dakbedekking, of u nu kiest voor bitumen, EPDM of andere dakmaterialen.

Eenvoudige installatie

Houten platen zijn gemakkelijk te zagen en te bevestigen, wat de installatie snel en efficiënt maakt. Dit is vooral handig bij complexe dakstructuren of bij renovatieprojecten waar snelheid essentieel is.

Isolatie en geluidsdemping

Platen zoals underlayment bieden niet alleen structurele ondersteuning, maar ook thermische en akoestische isolatie. Dit helpt om de energie-efficiëntie van uw gebouw te verbeteren en het geluidsniveau te verminderen.

Vergeet niet ons assortiment met andere dakmaterialen te bekijken.

Veelgestelde vragen

Welke soorten houten platen zijn geschikt voor dakbedekking?

Houten platen zoals OSB, underlayment, multiplex en betonplex zijn allemaal geschikt voor dakbedekking. Elk type heeft zijn eigen specifieke voordelen afhankelijk van de toepassing.

Hoe wordt hout voor dakbedekking geïnstalleerd?

Houten platen worden meestal bevestigd op de dakbalken met behulp van schroeven of spijkers. Het is belangrijk om de platen goed uit te lijnen en te bevestigen om een stabiele ondergrond voor de dakbedekking te creëren.

Kan ik houten platen gebruiken in combinatie met isolatiematerialen?

Ja, houten platen kunnen uitstekend gecombineerd worden met isolatiematerialen zoals PIR platen en EPS platen om de thermische prestaties van uw dak te verbeteren.

Wat zijn de voordelen van het gebruik van houten platen ten opzichte van andere materialen?

Houten platen zijn licht van gewicht, gemakkelijk te bewerken en bieden goede structurele ondersteuning. Ze zijn ook milieuvriendelijker dan sommige andere bouwmaterialen.

De Brok Service

Thuiswinkel Waarborg

We bestaan al sinds 1944

Ideal banktransfer Klarna Visa Mastercard Bancontact AfterPay NL B2B Digital Invoice

Achteraf betalen & betalen in termijnen

Levering in Nederland en België

Aan particulieren & bedrijven