100% Laagste Prijsgarantie Gratis Transport Boven 2.000 Binnen 5 Werkdagen Geleverd
Hulp nodig? 085 - 401 23 60
Op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur
Tijdens de Bouwvak zijn wij gewoon geopend!

Cellenbetonblokken 60x7x20cm

4.5 sterren uit 2896 kiyoh reviews

421,68 per 168 stuks 2,51 per stuk

Begin hier met bestellen

of
stuks

Belangrijk advies
Handig! Bestel het verwerkingsmateriaal direct mee:
421,68 per 168 stuks 2,51 per stuk
Totaal

Specificaties

LxBxH in cm 60x7x20
Prijs per stuk incl. btw Vanaf 2,51
Aantal stuks per m2 8,2
Prijs per m2 20,58
Levering In folie verpakt op wegwerp pallets (niet te verplaatsen d.m.v. een palletwagen)
Kwaliteit G4/600
Gewicht per blok 5,9 kg
Besteleenheid per 168 stuks
Aantal kg lijm per m2 1,6
Type lijm Duo lijm
Gewicht per besteleenheid 991,2 kg (per 168 stuks)
Druksterkte in N/mm2 > 4,5
Afhaalmogelijkheid Nee
hulp nodig
Hulp nodig?
085 - 401 23 60
Op werkdagen staan wij van 09.00 tot 17.00 uur voor jou klaar.

Advies nodig?

Mail ons via: [email protected].
Snel iets vragen?
WhatsApp je vraag naar 085 - 401 23 60
(enkel WhatsApp berichten)

Beschrijving

Koop hier online jouw cellenbetonblokken. De cellenbetonblokken 60x7x20cm zijn online te bestellen per 168 stuks. Na ontvangst kunnen ze direct worden verwerkt met blokkenlijm. Daarbij kan je ook gebruik maken van handige wand veerankers. Om er zeker van te zijn dat je genoeg cellenbetonblokken hebt voor jouw klus, adviseren wij je om 5% extra te bestellen.

Deze cellenbetonblokken van 60x7x20cm zijn geschikt voor allerlei herstel-, bouw- en nieuwbouwwerken. Door het lichte gewicht, de hoge draagkracht en het formaat zijn ze ideaal om mee te werken. Daarbij kan je de blokken zowel gebruiken voor dragende als niet-dragende constructies. Wil je een dragende constructie creëren? Kies dan voor een blok met een dikte van ten minste 10 cm. Controleer ook bij jouw bouwkundige of de cellenbetonblokken geschikt zijn voor jouw gewenste constructie.

Cellenbeton

In de basis is cellenbeton, of ook wel gasbeton, schuimbeton of Ytong genoemd, een industrieel geproduceerd materiaal dat steenachtige eigenschappen heeft. Een belangrijk aspect is dat de cellenbetonblokken ontelbare microscopisch kleine, met lucht gevulde, gesloten cellen bevatten die ervoor zorgen dat de cellenbeton licht van gewicht is. Hierom worden cellenbetonblokken ook wel gasbetonblokken genoemd. Door de samenstelling kan cellenbeton niet worden aangetast door vocht en chemische of biologische stoffen.

Cellenbeton is een goedkoper alternatief voor gipsblokken. Het is daarnaast ook sterker en lichter dan gipsblokken. Cellenbeton zal in tegenstelling tot gipsblokken wel eerst gestuct moeten worden. 

Makkelijk te verwerken

Cellenbetonblokken zijn makkelijk te verwerken. Door het lichte gewicht zijn ze gemakkelijk te tillen. Daarnaast zijn de blokken makkelijk te bewerken. Doordat de blokken een egale structuur hebben, is slechts minimale afwerking nodig. Een dunne pleisterlaag of stucwerk zal vrijwel altijd voldoende zijn.

Grote draagkracht

Cellenbetonblokken hebben een hoge draagkracht, waardoor ze ook geschikt kunnen zijn voor dragende constructies. 

Uitstekende isolatie

Cellenbetonblokken staan bekend om de uitstekende isolatie. Dit komt doordat het cellenbeton is gevuld met stilstaande lucht. Dit zorgt ervoor dat onverwachte schommelingen van temperatuur en vochtigheid perfect worden gecorrigeerd. Cellenbeton heeft namelijk het vermogen om warmte en vocht tijdelijk op te slaan. Door de warmte juist binnen of buiten te houden, draagt dit bij aan comfort en energiebesparing.

Brandwerend

Cellenbetonblokken zijn brandwerend. Ook dit heeft te maken met de combinatie van de celstructuur en de stilstaande lucht. Hierdoor zijn de cellenbetonblokken onbrandbaar en behoudt het zijn vorm. Daarnaast kunnen de blokken ervoor zorgen dat de brand zich niet uitbreidt en de hitte wordt geweerd.

Duurzaam en milieuvriendelijk

Deze cellenbetonblokken van 60x7x20cm worden milieuvriendelijk geproduceerd door te werken met energie uit windturbines en zonnepanelen. Ook bij het verder verwerken en de recycling van cellenbeton worden uitsluitend ecologische en spaarzame zinvolle wegen bewandeld. Daarnaast is cellenbeton niet alleen milieuvriendelijk, maar ook duurzaam door de lange economische levensduur.

Online besteld en thuisbezorgd

Koop jouw cellenbetonblokken (ofwel gasbetonblokken) van 60x7x20cm gemakkelijk online bij Brok Bouwmaterialen. Wij leveren jouw bestelling gewoonlijk binnen 1 tot 5 werkdagen. Wij zorgen ervoor dat de bestelling op de afgesproken locatie wordt bezorgd en laten vooraf weten wanneer we langskomen. Zo geniet je van alle voordelen van het online bestellen van cellenbetonblokken.

Lees meer minder

Reviews

4 sterren gebaseerd op 1 review

Recent bekeken