100% laagste prijsgarantie Achteraf betalen & Betalen in termijnen Aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg
help nodig
Hulp nodig? 085 - 401 23 60
Op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur
Gezien de marktsituatie verwachten we dat productprijzen zullen blijven stijgen. Bestel dus snel en profiteer van de huidige prijzen!

Cellenbetonblokken 60x5x40cm

Cellenbetonblokken 60x5x40cm

Cellenbetonblokken -ook wel gasbetonblokken genoemd- zijn licht, krachtig, veilig en eenvoudig te verwerken en daarmee geschikt voor vrijwel iedere klus.

Waarom bouwmaterialen online bestellen?
  • Standaard geleverd binnen 7 werkdagen
  • Een order weegt gem. 10.000 kg
  • Afhalen is mogelijk
  • Altijd de laagste prijsgarantie
  • Gespreid betalen in 36 maanden
Beschrijving Specificaties Gerelateerde producten Recent bekeken Reviews

Belangrijke Specificaties

LxBxH in cm 60x5x40
Prijs per stuk incl. btw €2,61
Aantal stuks per m2 4,1
Prijs per m2 € 10,70
Levering In folie verpakt op wegwerp pallets (niet te verplaatsen d.m.v. een palletwagen)
Kwaliteit G4/600
Gewicht per blok 8,5 kg
Besteleenheid per 120 stuks
Uitgebreide specificaties

Uitgebreide specificaties

LxBxH in cm 60x5x40
Prijs per stuk incl. btw €2,61
Aantal stuks per m2 4,1
Prijs per m2 € 10,70
Levering In folie verpakt op wegwerp pallets (niet te verplaatsen d.m.v. een palletwagen)
Kwaliteit G4/600
Gewicht per blok 8,5 kg
Besteleenheid per 120 stuks
Aantal kg lijm per m2 0,8
Type lijm Duo lijm
Gewicht per besteleenheid 1020 kg (per 120 stuks)
Druksterkte in N/mm2 > 4,5
Afhaalmogelijkheid Nee
hulp nodig
Hulp nodig?
085 - 401 23 60
Op werkdagen staan wij van 09.00 tot 17.00 uur uur voor u klaar.

Advies nodig?

Mail ons via: [email protected].
Snel iets vragen?
WhatsApp je vraag naar 085 - 401 23 60
(enkel WhatsApp berichten)

Beschrijving

Koop hier online uw cellenbetonblokken. De cellenbetonblokken 60x5x40cm zijn online te bestellen per 120 stuks. Na ontvangst kunnen ze direct worden verwerkt met blokkenlijm. Daarbij kunt u ook gebruik maken van handige wand veerankers. Om er zeker van te zijn dat u genoeg cellenbetonblokken heeft voor uw klus, adviseren wij u om 5% extra te bestellen.

Deze cellenbetonblokken van 60x5x40cm zijn geschikt voor allerlei herstel-, bouw- en nieuwbouwwerken. De cellenbetonblokken zijn van dezelfde hoge kwaliteit als Ytong cellenbetonblokken. Door het lichte gewicht, de hoge draagkracht en het formaat zijn ze ideaal om mee te werken. Daarbij kunt u de blokken zowel gebruiken voor dragende als niet-dragende constructies. Wilt u een dragende constructie creëren? Kies dan voor een blok met een dikte van ten minste 10 cm. Controleer ook bij uw bouwkundige of de cellenbetonblokken geschikt zijn voor uw gewenste constructie.

Cellenbeton

In de basis is cellenbeton een industrieel geproduceerd materiaal dat steenachtige eigenschappen heeft. Een belangrijk aspect is dat de cellenbetonblokken ontelbare microscopisch kleine, met lucht gevulde, gesloten cellen bevatten die ervoor zorgen dat de cellenbeton licht van gewicht is. Hierom worden cellenbetonblokken ook wel gasbetonblokken genoemd. Door de samenstelling kan cellenbeton niet worden aangetast door vocht en chemische of biologische stoffen.

Makkelijk te verwerken

Cellenbetonblokken zijn makkelijk te verwerken. Door het lichte gewicht zijn ze gemakkelijk te tillen. Daarnaast zijn de blokken makkelijk te bewerken. Doordat de blokken een egale structuur hebben, is slechts minimale afwerking nodig. Een dunne pleisterlaag of stucwerk zal vrijwel altijd voldoende zijn.

Grote draagkracht

Cellenbetonblokken hebben een hoge draagkracht, waardoor ze ook geschikt kunnen zijn voor dragende constructies. Ook hier laten onze cellenbetonblokken zien dat ze niet onder doen aan Ytong cellenbetonblokken.

Uitstekende isolatie

Cellenbetonblokken staan bekend om de uitstekende isolatie. Dit komt doordat het cellenbeton is gevuld met stilstaande lucht. Dit zorgt ervoor dat onverwachte schommelingen van temperatuur en vochtigheid perfect worden gecorrigeerd. Cellenbeton heeft namelijk het vermogen om warmte en vocht tijdelijk op te slaan. Door de warmte juist binnen of buiten te houden, draagt dit bij aan comfort en energiebesparing.

Brandwerend

Cellenbetonblokken zijn brandwerend. Ook dit heeft te maken met de combinatie van de celstructuur en de stilstaande lucht. Hierdoor zijn de cellenbetonblokken onbrandbaar en behoudt het zijn vorm. Daarnaast kunnen de blokken ervoor zorgen dat de brand zich niet uitbreidt en de hitte wordt geweerd.

Duurzaam en milieuvriendelijk

Deze cellenbetonblokken van 60x5x40cm worden milieuvriendelijk geproduceerd door te werken met energie uit windturbines en zonnepanelen. Ook bij het verder verwerken en de recycling van cellenbeton worden uitsluitend ecologische en spaarzame zinvolle wegen bewandeld. Daarnaast is cellenbeton niet alleen milieuvriendelijk, maar ook duurzaam door de lange economische levensduur.

Online besteld en thuisbezorgd

Koop uw cellenbetonblokken (ofwel gasbetonblokken) van 60x5x40cm gemakkelijk online bij Brok Bouwmaterialen. Wij leveren uw bestelling gewoonlijk binnen 1 tot 7 werkdagen. Wij zorgen ervoor dat de bestelling op de afgesproken locatie wordt bezorgd en laten vooraf weten wanneer we langskomen. Zo geniet u van alle voordelen van het online bestellen van cellenbetonblokken.

Lees meer minder

Reviews

4 sterren gebaseerd op 1 review

Recent bekeken