BIA Lijmbetonblokken 29,7x15x19,8cm

Koop hier online uw BIA lijmbetonblokken van 29,7x15x19,8cm. Deze BIA lijmbetonblokken zijn geschikt voor allerlei toepassingen binnen de bouw. De hoogkwalitatieve blokken zijn uitermate geschikt voor dragend en niet/dragend metselwerk, maar door de goede kwaliteit en de verhoogde druksterkte zijn de mogelijkheden eindeloos.

De BIA lijmbetonblokken zijn online te bestellen per 27 stuks. Na ontvangst kunnen ze direct worden verwerkt met behulp van betonblokkenlijm. Om er zeker van te zijn dat u genoeg lijmbetonblokken heeft voor uw klus, adviseren wij u om 5% extra te bestellen.
€ 53,19 per 27 stuks
€ 1,97 per stuk

 


Ruim op voorraad


Betaal veilig online
De levertijd is binnen 1 tot 7 werkdagen
  • Bezorgd op de stoep of op de werkplaats
  • U zit niet vast aan openingstijden
  • Verschillende producten in één keer in huis
  • Bespaar een rit naar de bouwmarkt
  • Vaste verzendkosten van € 149,95

Uitgebreide specificaties

Gewicht per besteleenheid: 378 kg
Besteleenheid: per 27 stuks
L x b x h in cm: 29,7x15x19,8
Aantal stuks per m²: 16,5
Aantal kg lijm per m2: 4,3 met stootvoeg
Druksterkte in N/mm2: ≥ 15
Gewicht in kg: 14
Kwaliteit: 1e keus
Levering: Per laag, zonder pallets

Productbeschrijving van BIA Lijmbetonblokken

Deze BIA lijmbetonblokken (29,7x15x19,8cm) zijn door de hoge druksterkte onder andere geschikt voor verschillende soorten muren zoals funderingsmuren, spouwmuren, volle muren en schoorstenen. Daarnaast zijn betonblokken uitermate geschikt voor complete uitbouwen, garages en borders. Maar ook voor een weersbestendige schuur, strakke tuinafscheidingen en sterke plantenbakken zijn betonblokken een goede keuze.

Controleer bij uw bouwkundige of de blokken geschikt zijn voor uw constructie.

BIA Lijmbetonblokken

Met BIA lijmbetonblokken werkt u snel, prettig en schoon. Met behulp van een lijmmortel en lijmbeugel zijn de lijmbetonblokken makkelijk te verwerken. Daarnaast zijn de BIA lijmbetonblokken voorzien van zowel een mes als groef, waardoor ze eenvoudig te stapelen zijn. Daarbij kunnen de BIA lijmbetonblokken zowel handmatig als mechanistisch verwerkt worden.

De lijmbetonblokken voldoen aan alle gestelde eisen en certificaten, waaronder het KOMO productiecertificaat conform BRL 2340. Daarnaast voldoen de door BIA geproduceerde betonblokken aan het besluit Bodemkwaliteit en de CE-markering. Deze BIA lijmbetonblokken zijn daarom een goede en betrouwbare keuze.

Makkelijk hanteerbaar

Door de goede grip zijn deze lijmbetonblokken makkelijk hanteerbaar en ideaal om mee te werken. Daarbij zijn deze BIA lijmbetonblokken gemakkelijk te knippen en eenvoudig af te werken. Zowel tijdens als na de verwerking zijn de lijmbetonblokken goed bestand tegen weersinvloeden, waardoor de kans op scheurvorming afneemt.

Hoge draagkracht

Door de hoge draagkracht zijn BIA lijmbetonblokken geschikt voor zowel dragende als niet-dragende muren. De draagkracht zijn door de lijmverbindingen sterker dan de gemetselde verbindingen. Hierdoor zijn ze onder andere een goede optie voor massieve scheidingswanden in de woningbouw.

Geluiddempend

De BIA lijmbetonblokken bieden uiterst geluiddempende waarden. Ze zijn daarom bijzonder geschikt als massieve scheidingswanden met de best mogelijke geluidsdemping. Ook voor een schuur of garage kan deze geluiddempende waarde een voordeel zijn.

Uitstekende isolatie

BIA lijmbetonblokken bieden uitstekende isolatiewaarden. Door te kiezen voor deze betonblokken zorgt u voor een aangenaam woonklimaat.

Brandveilig

BIA lijmbetonblokken hebben uitstekende brandwerende eigenschappen doordat uitsluitend minerale bestanddelen met een hoge weerstand worden gebruikt.

Ecologisch en bouwbiologisch verantwoord

Deze BIA lijmbetonblokken zijn ecologisch geproduceerd en voldoen aan de meest recente bouwconstructie-eisen. Door het gebruik van natuurlijke grondstoffen en een energiebesparend productieproces, zijn de blokken ecologisch en bouwbiologisch verantwoord.

Online besteld en thuisbezorgd

Koop uw BIA lijmbetonblokken van 29,7x15x19,8cm gemakkelijk online op bouwmaterialenkopen.com. Wij leveren uw bestelling gewoonlijk binnen 1 tot 7 werkdagen. Wij zorgen ervoor dat de bestelling op de afgesproken locatie wordt bezorgd en laten vooraf weten wanneer we langskomen. Zo geniet u van alle voordelen van het online bestellen van lijmbetonblokken.

Verzendkosten € 149,95 inclusief BTW
Levertijd Binnen 1 tot 7 werkdagen
De laagste prijs Nergens goedkoper
Veilig betalen Ook achteraf betalen

KEUZEHULP?

Op werkdagen staan wij van
09:00 tot 22:00 uur voor u klaar

Snel iets vragen?
WhatsApp je
vraag naar
085 - 401 23 60
(enkel WhatsApp
berichten)
Schrijf een review over BIA Lijmbetonblokken 29,7x15x19,8cm
En maak kans op € 50,-

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen plaatsen.
log in of registeer om een beoordeling te plaatsen.

Ook interessant